Chcel by som nieco vediet!!!! mozem si dat na vydle dole harmonikove vonkajsie gumicky!!!??? vsimol som si ze pod gumickami mam na koncoch hore aj dole take (ako keby tesniace) gumičky.Mozem dat tie vonkajsie dole??? Nedostane sa mi do vydly prach a necistoty a nezoderu mi ju???? (Je do dost trapne premavat sa na XC biku po Blave aj s tymy gumičkami....... vydla je suntour xc60) ...
Ako ja mam tu vidlu a tie gumicku tam su asi jedina dobra vec co na nej je. Dizajnovo to sice vyzera otrasne ale aspom ti vidla nechuta vsetok bordel a prach a neviem co. Nemusis ju potom tak casto cistit a mastit. Ja som prave naopak rozmyslal ze ked kupim lepsie vidlu ze si tam tie gumene srandy dam. JA viem ze nemam vkus, ale kto sa ma s tym bordelom furt srat??
Ludia co si vy myslite o tych nohavickach??? pre??? proti???
keby si sa menej premaval okolo bloku a viac po lese tak by si zistil na co su tie gumicky dobre....
ak mas prachovky (to su tie harmonikove gumicky) od vyroby na vidle tak ich tam nechaj...na to, aby si ich mohol dat dole by si musel mat tvrdene klzaky a kvalitne tasnenie s tou spruzinkou okolo.
inak suhlasim s The-MiOS image je nanic...prachovky su super vec... Jazdim momentalne Lefty a taa ma velku skaredu prachovku ale plni ucel a to je hlavne
Robo, si cital co napisali ????? ak tam tie gumky niesu tak tu meridu nekupuj lebo za pol roka budes muset kupovat nov vydlu lebo ta stara sa ti dosere!!!!
ak tam vyrobca prachovky na vidlicu nedal tak asi na to ma dovod...
a sice je dost pravdepodobne, ze ta vidla na tej meride ma tvrdene klzaky a kvalitne tesnenia...pozri sa na tom biku blizsie na vidlu ci ma dole pri tesneni gumene tesnenia (mali by byt makke a mali by mat aj pruzinku dookola ktora dba na 100% utesnenia)
neviem ci to tak bude, ale viem, ze napriklad kedysi davno na mojej RST Aerose som mal iba prachovky a take tvrde plastove tesnenie (ktore iba drzalo tu prachovku) a v tom istom modeli o rok neskor uz vyrobca dal prachovky dole a nahradil ich tym gumenym tesnenim so spruzinkou a tvrdenymi klzakmi...
takze ak tam vyrobca nedal prachovky, tak ich asi ani netreba skus napisat vyrobcovi
tie gumene tesnenia so spruzinkou sa volaju gufera.
2 robo: necital si uz nahodou niekde clanok o meridach? co tak velmi znami citat "puk puk merida puk"? ale ked ju tak moc chces tak si nechaj u predajcu vymenit tu vidlu za inu pac to neni vidla
2 Robo.
Clovece neviem ci su ti to ludia ochotny namontovat v servise. Podla mna by to zvladli, ale budu sa vyhovarat ze sa to nema, ze sa to nehodi a tak. Skor je s tym moc vela prace a ked to vidla nema defaultne tak to nechaj tak.
K XC 60.
podla mna je moc tvrda. Ale podla mna su tvrde vsetky vidli bo ja mam len 56 kil Takze moc si so mna priklad neber. Ale aj tak by som ti odporucil sa radsej kuknut po niecom inom.
ja mam sice viac kg ale nie ovela, totalna lahka vaha.
2 geroy
gumene tesnenie tam je ale ta pruzinka okolo uz nie (Suntour XC60), ta je az na vidle Merida M510 Lockout, ktoru si Merida podla informacii veduceho predajne dava robit tiez u Suntouru.
---
Inak jazdil som trochu na Merida Kalahari 590 s tou XC60 a celkom v poho, do kopca som dako nestracal extra energiu kvoli tej odpruz.vidle, ked som uz vstal zo sedla a pohupoval sa na bike, tak trosku hupalo. Inak som mal celkom pohodovy pocit
Inak ja jazdim XC a velmi umiernene DH, mozno by to niekto ani nenazval DH ale sucast XC. a sem tam si skocim, ale to sa FR nazvat naozaj neda, ked tak dam obrubnik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ludia co si vy myslite o tych nohavickach??? pre??? proti???
Mimo Marzocchi. Tam nohy nie sú mastné, bordel sa nechytá a čo sa zašpiní prachom a blatom, ľahko sa utrie.
ALE PRE BOHA VIDLA JE S MäKKÝM I !!!!!!
ak mas prachovky (to su tie harmonikove gumicky) od vyroby na vidle tak ich tam nechaj...na to, aby si ich mohol dat dole by si musel mat tvrdene klzaky a kvalitne tasnenie s tou spruzinkou okolo.
inak suhlasim s The-MiOS image je nanic...prachovky su super vec... Jazdim momentalne Lefty a taa ma velku skaredu prachovku ale plni ucel a to je hlavne
a zaujimaju ma celkovo nazory na tu XC 60 suntour
ak tam vyrobca prachovky na vidlicu nedal tak asi na to ma dovod...
a sice je dost pravdepodobne, ze ta vidla na tej meride ma tvrdene klzaky a kvalitne tesnenia...pozri sa na tom biku blizsie na vidlu ci ma dole pri tesneni gumene tesnenia (mali by byt makke a mali by mat aj pruzinku dookola ktora dba na 100% utesnenia)
neviem ci to tak bude, ale viem, ze napriklad kedysi davno na mojej RST Aerose som mal iba prachovky a take tvrde plastove tesnenie (ktore iba drzalo tu prachovku) a v tom istom modeli o rok neskor uz vyrobca dal prachovky dole a nahradil ich tym gumenym tesnenim so spruzinkou a tvrdenymi klzakmi...
takze ak tam vyrobca nedal prachovky, tak ich asi ani netreba skus napisat vyrobcovi
2 robo: necital si uz nahodou niekde clanok o meridach? co tak velmi znami citat "puk puk merida puk"? ale ked ju tak moc chces tak si nechaj u predajcu vymenit tu vidlu za inu pac to neni vidla
Clovece neviem ci su ti to ludia ochotny namontovat v servise. Podla mna by to zvladli, ale budu sa vyhovarat ze sa to nema, ze sa to nehodi a tak. Skor je s tym moc vela prace a ked to vidla nema defaultne tak to nechaj tak.
K XC 60.
podla mna je moc tvrda. Ale podla mna su tvrde vsetky vidli bo ja mam len 56 kil
ja mam sice viac kg ale nie ovela, totalna lahka vaha.
2 geroy
gumene tesnenie tam je ale ta pruzinka okolo uz nie (Suntour XC60), ta je az na vidle Merida M510 Lockout, ktoru si Merida podla informacii veduceho predajne dava robit tiez u Suntouru.
---
Inak jazdil som trochu na Merida Kalahari 590 s tou XC60 a celkom v poho, do kopca som dako nestracal extra energiu kvoli tej odpruz.vidle, ked som uz vstal zo sedla a pohupoval sa na bike, tak trosku hupalo. Inak som mal celkom pohodovy pocit
Inak ja jazdim XC a velmi umiernene DH, mozno by to niekto ani nenazval DH ale sucast XC. a sem tam si skocim, ale to sa FR nazvat naozaj neda, ked tak dam obrubnik
ten predchadzajuci odkaz nejakym nedopatrenim odisiel pod tvojim menom ...hmmm...