Chcem Specialized BH I,II,III...Ja ich veľa no nemám toľko penazí preto ponúkam HTčko ktoré som mal+doplatok. Neviete oniektom kto by taký obchod somnou urobil?
"podla mna je to uplne super bike.... nejde o to aké veci máš na tom ale čo dokážeš ja mám teraz Authora agang 2010 AM s posuvnýmy pätkami ale nedám naň dopusťiť idem meniť jedine rám"
mna skor zaujalo ze naj servis ma intersport ( sused doniesol zmontovany bike z tej predajne tak, ze som nad tym maturoval hodinu.. teda nie nad tym ako to zlozit spravne, ale nad tym kery kkt toto vymyslel a ako sa mu to podarilo )
Ked uz som sem daval prispevok od nasho najnovsieho maskota, tak pridam aj dalsiu jeho produkciu sem, aj ked to nie je vyslovene hlod. Velmi zabavny chlapec - za necely mesiac zalozil tri v podstate uplne rovnake temy. Tak som mu to trosku "upratal" (zlucil do jednej). Odkaz na celu tu zabavnu temu: xc-am-en-bicykle/giant-talon-3-t30433.html
A uvody tych troch tem s datumami zalozenia (hlavne ta tretia tema je skutocne "zmysluplna" ked ju porovnate s druhou).
11.01.2013
Zdravím.
Potrebujem radu.Oplatí sa mi kúpiť tento bike cez internet ? Lebo v konkretnej predajni ho majú, ale len zopár kusov.Ale ja teraz € veľa nemám takže by som si ho kúpil až v marci, a oni ho tam už nebudu mať.Ďakujem za radu. a ešte otázka ked je to model 2012, vyrába sa ešte či to modely staršie sa nevyrábaju ?
27.01.2013
Zdravím bikeri poraďte nejaký super bike podmienky zvih 100 mm + a hydraulické kotúčovky suma do nejakých 630 €
06.02.2013
zdravim, prepacte ze otvaram novu temu ale nemohol som nikde najsť nejaku podobnu temu konečne som si niečo ušetril tak si chcem kupiť niečo slušné do 650 € podmienky vidla 100 mm + a hydraulicke brzdy..dakujem
zdravim chcem sa vas opitat kto ma skusenost z plastom do snehu takeho ktory rozdrveny retazami po prejdeni traktorom jedna sa o snech jemny ktory sa tasko utlaca.poprosil by som znacku plasta dakujem
„sewas ľudzí, nemáte niekto skúsenosť s ohýbaním hlinikoveho rámu? Lebo som kúpil 2,50 plášte a zadný škrábe rám. Už si nepamatam kdo mi to hovoril, ale on keď si dával single na Raptora tak mu ohli rám aby to nemuseli podložkovať. P.S.: keby ste vedeli aj koľko to bude stáť."
wd 40 je skôr jak odmastovač.je to suché mazivo.To tak môžete použit na striekanie do bovdenov na prehadzovačku ale nie na retaz!!!alebo do brzdových páčok ale pozor nesmie sa dostat do bovdenov na hydr. kotučovky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://downhilller.mtbiker.sk/
"podla mna je to uplne super bike.... nejde o to aké veci máš na tom ale čo dokážeš ja mám teraz Authora agang 2010 AM s posuvnýmy pätkami ale nedám naň dopusťiť idem meniť jedine rám"
A uvody tych troch tem s datumami zalozenia (hlavne ta tretia tema je skutocne "zmysluplna" ked ju porovnate s druhou).
11.01.2013
Potrebujem radu.Oplatí sa mi kúpiť tento bike cez internet ? Lebo v konkretnej predajni ho majú, ale len zopár kusov.Ale ja teraz € veľa nemám takže by som si ho kúpil až v marci, a oni ho tam už nebudu mať.Ďakujem za radu.
27.01.2013
06.02.2013
edit - alebo nech da 3x nevrateny whip do kazdej strany a suchat prestane
ale tLama mal spravny postreh - ked je ten ram lacnejsi ako minion.. preco to neskusit
viewtopic.php?f=32&t=30895&view=unread#unread