chcel by som sa opytat ako sa ma jazdit na XC moze sa jazdit rychlo dolu kopcom a mozu byt aj mensie skoky?
A co najnarocnejsie sa na tom robit?
chcem sa spytat aby som sa neprizabil
no to ste mu dali teda odpovede jeden lepsi ako druhy no toto
ja sa nemam cim chvalit prene neviem co tam vsetko ma byt ale urcite sa tu najde niekto kto to vie uplne presne
a neprizabijes sa len doma v posteli aj to nie je iste
je to dost odveci otazka...
ked ides dolu kopcom tak ked chces mozes si daco skocit ne?
to je uz na tebe ako pojdes...
nato neni zakon ze ako mas jazdit xc jazdis ako jazdis a ides
a samozrejme ze ked mas bike za 5sk tak nebudes skakat 2 metrove
dropy ne?
jazda a skákanie na XC biku je priamoúmerné kvalite biku, vidly, kolies, ložisiek = cena a v neposlednej rade tvoja váha.
nikdo ti nezaručí, že pri skoku 30cm ti bike prežije, aj keby mal.
jazda a skákanie na XC biku je priamoúmerné kvalite biku, vidly, kolies, ložisiek = cena a v neposlednej rade tvoja váha.
mam bike za 25000 a vazim 70kg
Ak fičim dole kopcom a zbadam prekážku tak je zdravšie ju skočiť ako brzdiť niekedy a keďže s vybavou a kilami som na tom podobne moja rada : jazdi a sem tam si aj skoč lebo to patri k tomu.
jazdím XC, maratony, orienťaky mám rád technické šlapáky a zjazdy, rád si skočím (radšej preskoč ako brzdi a preleť) XC bike nieje stavaný na nejaké bezhlavé zjazdy a skákanie.
Podla otázky usudujem, že ešte nemáš veľa najazdeného, takže všetko má svoj čas. Treba skúšať postupne pridávať výsku a rýchlosť. Strašne veľa spraví technika. Skôr zistíš že bike je už pri určitej rýchlosti neovladateľný, nakolko ti kolesá odskakujú .... ako by sa mal zlomiť.
Ked skočíš niečo malé a dopadneš ako kameň, tak sa ti bike určite nepodakuje.
chcel by som sa opytat ako sa ma jazdit na XC moze sa jazdit rychlo dolu kopcom a mozu byt aj mensie skoky?
mozno keby si uviedol aky mas bike, vidlu, brzdy potom budeme mudrejsi a budeme ti vediet poradit lepsie, ze aku maximalku, aku maximalnu dlzku a vysku skokov, aky naklon v zakrutach a podobne
mozno keby si uviedol aky mas bike, vidlu, brzdy potom budeme mudrejsi a budeme ti vediet poradit lepsie, ze aku maximalku, aku maximalnu dlzku a vysku skokov, aky naklon v zakrutach a podobne
hehe tak to sa spytam co by si poradil pri biku CTM Delta hmm vybava je na nete ale v skrtake brzdy shimano mechanicke vidla sr suntour XCM
inac si si vsimol ze tam len downhilly ukazuju?Ale pekne techniky maju niektory Inac ku otazke: XC je ten najprirodzenejsi styl jazdenia na horskom bicykli,sadnes a ides horskymi cestickami v akom tempe a style chces...a uzivas si to
fakt zlváštna otázka.. XC - proste krížom/krážom krajinkou.. a štýl jazdy? záleži na schopnostiach, biku, odvahe, nálady, počasia a na mnohom inom.. všetko je na tebe
Ja si pod pojom XC predstavím jazdu hore kopcom, dole kopcom v lese, parku, sem tam na ceste, na lúke... Sem tam nieaký malý skok a aj niečo technické, žiadne skoky, zoskoky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sa nemam cim chvalit prene neviem co tam vsetko ma byt ale urcite sa tu najde niekto kto to vie uplne presne
a neprizabijes sa len doma v posteli aj to nie je iste
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... &start=120
nejake videa
ked ides dolu kopcom tak ked chces mozes si daco skocit ne?
to je uz na tebe ako pojdes...
nato neni zakon ze ako mas jazdit xc jazdis ako jazdis a ides
a samozrejme ze ked mas bike za 5sk tak nebudes skakat 2 metrove
dropy ne?
XC- no cross country- prelož si to a máš to čo to je...
Ak fičim dole kopcom a zbadam prekážku tak je zdravšie ju skočiť ako brzdiť
XC bike nieje stavaný na nejaké bezhlavé zjazdy a skákanie.
Podla otázky usudujem, že ešte nemáš veľa najazdeného, takže všetko má svoj čas. Treba skúšať postupne pridávať výsku a rýchlosť. Strašne veľa spraví technika. Skôr zistíš že bike je už pri určitej rýchlosti neovladateľný, nakolko ti kolesá odskakujú .... ako by sa mal zlomiť.
Ked skočíš niečo malé a dopadneš ako kameň, tak sa ti bike určite nepodakuje.
pekne xc video z jedneho maratonu
mozno keby si uviedol aky mas bike, vidlu, brzdy
mozno keby si uviedol aky mas bike, vidlu, brzdy
Proste sadni na bike, neblbni, a krúť.