Nemyslím si že z toho jednoznačne vyplýva...

Nevadi, ze si to asi ako jediny nepochopil. Na chapanie veci treba obcas sledovat aj kontext a nie len jednotlive slova. Vsetci ostatni to chapu, takze nic vysvetlovat netreba. Podstatne je, ze su to prazdne reci bez dokazov.
24.03.2013 - 11:10:59
00
...alebo treba vytvorit databazu vyrobnych cisiel aj s dokladom o kupe. Garmin produkty napriklad sa tiez daju zaregistrovat podla vyrobneho/serioveho cisla do centralnej databazy. Telefony sa daju tiez podla IMEI kodu. Najprepracovanejsie to ma Petzl, tam sa da podla serioveho cisla vystopovat vyroba presne na den a osobu, ktora previedola kontrolu kvality... Tym padom polozky v bazare by sa dali tiez overit...
24.03.2013 - 11:14:17
00
Idea je to pekna, ale vratme sa do reality. Abstrakcia je domenou Feinta. :D
24.03.2013 - 11:16:38
00
Venujete mu prilis vela pozornosti...za chvilu bude z neho celebrita s vlastnou sekciou. :D
24.03.2013 - 11:23:05
00
pseudo celebrity tohto fora sa uz davno prejavili dostatocne a vzdy sa budu..niektoré su neprekonatelné..tí co pisali najviac sraciek tu maju napriklad 5tisic prispevkov..z toho je 4tisic hovien....radsej keby isli nejaku babu zbalit alebo sa viac starali o tu svoju alebo ako som uz povedal sa starali oto co maju..debility nebude nikdy dostatok a aspon viem ze desiatky ludi co mi napisali do rana ss si myslia presne to isté ale to su ludia co nemaju povahu nato šplechnut to do fora aj ked je to pravda.
24.03.2013 - 11:54:34
00
debility nebude nikdy dostatok

Mylis sa, s Tvojim prichodom je jej tu uz dokonca prebytok. ;)

desiatky ludi co mi napisali do rana ss si myslia presne to isté ale to su ludia co nemaju povahu nato šplechnut to do fora aj ked je to pravda

To budu asi este väcsi zbabelci ako Ty a Tebe teda trvalo pekne dlho prestat ludi obtazovat cez SS a zacat pisat a urazat ich verejne. Asi tieto desiatky fiktivnych clenov fora nikdy nespozname. :lol:
24.03.2013 - 12:52:13
00
Feint este raz ti hovorim postni sem aspon dva linky na kradnute bajky v profile... :) som vazne zvedavy... :D

sa cudujem ze ta este nezamestnala slovenska policia sak ty by si im riesil pripady kradnutych bajkov takto od pocitaca :lol:

nevies nahodou kde sa momentalne nachadza moj bordovy full?? Mongoose othero comp 09?? ukradnuty v roku 2011???
24.03.2013 - 12:54:44
00
nech pozrie do svojej vládnej databázy podla ktorej tu Danovi hovoril v akých skupinách sa nachádza ,možno tam budú :D
24.03.2013 - 12:57:41
00
debility tu nikdy nebude dost..vacsina su jednoduchí ludia slusne povedane..ja som len poukazal pravdivo nato co bolo potrebne.. som tu druhy krat lognuty len kvoli tomu co ste kamosovi len tak z rozmaru zrusili a debility jednotlivcov zrusili nick.. ide o princip preto som sa ozval po reakciach aby si aspon zopar ludi uvedomilo co treba...mne je to jedno ja tu nemam realnych znamych a vsetko co som napisal sem patrí atd..a jezus a zopar dalsich - vasu debilitu sa nepodari len tak hocikomu prekonat obzvlast nie na tomto fore. A tak to je. Vlastne co sa tu zahadzujem s textovanim s keketmi (dost vela ludi co mi napisalo ss ze mam pravdu tak pozdravujem neodpisem vam pretoze ja som tu lognuty len nato aby sa par ludi zamyslelo...) ja nie som bajker som cudzi clovek co sem len tak dosiel vypučovať zopar keketom ktorí si to zasluzili nech sa trocha preberu.. sa cudujem ludom ktorí su fajn a neflejmujú a podobne ze su tu zastrceny v tichosti medzi obcasnou pliagou a su ticho..ale ok ved taká je tá naša slovač.. ked pride na lámanie chleba tak je vacsina dosraná a chrani si len seba ak je treba..ale zaujimave je ze ako absolutne nezainteresovaný som si myslel ze naozajstní cyklisti respektive co sa tomu venuju a maju to radi tak rozdavaju okolo seba viac dobra a slusnosti a hlavne po celom svete sa bajker sprava k tomu druhemu absolutne inak ako tu na slovensku..uz len od cechov by sme sa mohli ucit... a hlavne v bratislave ktorá ako mesto živý ludi z celeho slovenska a hlavne takých ktorí nielen k jej orginal obyvatelom ale ku vsetkemu ci su to ulice, cesty, byty, zamestnanecke pozicie nemaju poriadnu úctu..robia len hambu a vyuzivaju a opotrebuvaju to naplno a este aj nadavaju ake je to vlastne zle...ale to som odbocil....pokial ide o pisanie na nejakom fore - proste u nas su ludia zaostalí stale.. velka vacsina..dokonca oficialne je 90percent naseho obyvatelstva financne-ekonomicky negramotných a potom v reale ked clovek robi nejaky obchod alebo vela ineho sa stretne s este vacsou demenciou celkovo pretoze vsetko so vsetkym suvisi...
-aspon tu na nete by mal byt pokoj a ludia by sa mali k sebe spravat ako ludia ale to sa treba najprv naucit a niekto to musi tomu dalsiemu vysvetlit pretoze inak to nejde.. vacsinou si kazdy clovek mysli ze je dostatocne vzdelany, inteligentny, slusny atd a mnoho dalsieho..ale ked nieco napise alebo otvori usta a pocuva ho niekto kto je naozaj taky tak tam je vidiet ta obycajna ubohost a hlupost... nielen ze sme potravinový odpad europy a docasna zlata bana pre zahranicne automobilky atd ale este aj medzi sebou tak ako je nas malo nedokaze byt vacsina ludi k sebe proste fajn.. je to tak zakorenené ze aby sa to zmenilo aspon minimalne tak je potrebne este zopar generacii nato aby naozaj ta debilita v ludoch bola v mensine..zatial to tak nie je.
Edit: pokial ide o kradnute bajky tak rocne sa na slovensku cez net preda 5 az 7 drahych bajkov (nad 1700euro manufaktúrna cena) + raz tolko sa preda bez potreby netu z toho vacsia polovica je ukradnutých v rakusku a madarsku v centre. tento rok uz ich bolo aj na tejto stranke zopar lebo rozmyslal som ze si kupim bajk tak som sa zaujimal. V centre na urcitych miestach sa objavý cca raz za dva tyzdne kradnuty bajk v BA, ktory je behom par hodin predany za par desiatok eur a ked ide o drahy model za cca 2-3 tisic eur tak sa preda za 200-300euro hned..vacsinou to kupi taxikar, casnik, biletar, majitel baru ale aj ini ludia. tak gl hf a prajem vam aby sa vam zlepsilo pocasie na bajkovanie a znamim odporucim iny web aj ked tento nie je zlý pokial tu clovek nezacne spoznavat urcitych jedincov.


Naposledy upravil Feint dňa 24.03.2013 - 17:09:12, celkovo upravené 1 krát.

24.03.2013 - 16:55:23
00
"Všetci ste blázni, len ja som lietadlo!" :P
24.03.2013 - 17:02:32
00
astro kup si lupu ak nechapes a hladaj ludsky rozmer.. a blazon si ty ked mas bajk ako Dáciu s Koni podvozkom..stale to je len dácia..
24.03.2013 - 17:12:47
00
:^)
24.03.2013 - 17:15:03
00
Ale si nam to natrel, idem plakat do kuta :-)
24.03.2013 - 17:17:39
00
feint ty tu hovoríš o tom že ludia sú nevzdelaní a správajú sa ku sebe hrubo,tak sa pozri na to čo robíš ty,anonymne si sa tu logol a miešaš sa do cudzích vecí a mentoruješ tu o tom akí sú Slováci a akí by sme mali byť a že len pučujeme do ostatných ? Ty si ten ktorý tu teras pučuje takže tú svoju teóriu si môžeš strčiť vieš kde...Nejak extra si neprispel ku žiadnemu zlepšeniu a ak by si si všimol ostatné témy tak by si videl že si tu normálne pomáhame a žijeme spolu,no ty si asi len budeš "vypisovať s keketmi" a odvolavať sa na mnoooožstvo súkromných správ ktoré si dostal že máš silnú pravdu....takže ak niesi bajker a jediné čo robiš je vypisuješ tu kktiny tak sa v tom s prepáčením hovno vyznáš
A ak si taký expert na tie kradnuté bajky a vieš všetko tak by si tu mohol začať prispievať a pomáhať ludom ktorým biky ukradli alebo to riešiť inak,ale ty máš asi len silne vedomosti však a nedáš ich hlúpym nevzdelaním Slovákom :)

GL HF si môžem vypisovať vo na nete v CSku a inde kde sú z teba možno ludia posratí lebo si boss. Tu sa ti s tým velmi nepodarí môžeš sa na spasiteľa hrať inde...
24.03.2013 - 17:23:45
00
len som napisal nazor nezainteresovaneho cloveka.. zopar ludi sa aj tu najde ktorí su naozaj v pohode a fajn cize kazdy bude mat svoj usudok ..akurat sa riesi cenzura na radiu lumen..na margo toho co som tu od vcera pisal na nete...pretoze toto je rovnaký bolševický pristup..ale ludia to nechapem..neriesia.. ludia nemaju si co kupit obliect a jest a nemaju kde byvat...ano...toto by mali sledovat velkí demokrati tohto fora a zamysliet sa. Len preto som to pisal. Mohol by som niekomu kto to potrebuje prednasat 4-5 hodín vkuse a vies s nimi diskusiu a vysvetlit rozne pristupy preto aj mna sused oslovil..atd..ale nie tu na nejakej virtualnej socialnej sieti o bajkoch..ako velke deti na ihrisku..
24.03.2013 - 17:24:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up