tak nikto ma nevolal,predávajúceho nepoznám a Vy ostatní by ste mali skludniť hormón ;-)
24.03.2013 - 09:18:15
00
Tak čo hyeny, idete si do mňa zahryznúť aj dnes?
Nemyslím tým tých pár dobrých chalanov, ktorí mi tu v dobrej viere dohovárajú ako som mohol urobiť tak strašnú vec a neposlať Tomášovi sedlo aké chcel.
Myslím tým internetových závislákov ako Patoo, Drasho, Jesus, Root, Matvej11 a podobne.
Tie stelesnenia ľudskej spravodlivosti, tí internetoví hrdinovia čo robia všetko správne, a čo majú vo svojich nudných životoch adrenalín z toho že môžu niekoho potopiť. A aj samotný Tomáš, ten ktorý sa rozhodol systematicky potopiť moje meno lebo som mu povedal NIE, nevymením Ti hračku, dostal si už zľavu, mal si sa ma na farbu spýtať.
Ste pripravení na ďalšiu lynčovaciu seansu? Z čoho ma idete dnes ešte obviniť?
Ešte Vám máta v gebuliach, že najväčší problém zemegule, ktorý musíte riešiť je sivé sedlo chudáčika Tomáša?
Ako mi vysvetlíte, že napriek mojim 3 výzvam sa nenašiel už nikto iný, koho som v živote "osral"??????????? Však som tu na mtbikeri predal za posledné roky aspoň 10 vecí!!!! Alebo ľudia čo chodia do mojej firmy (keď ste už do celého problému zaplietli moju firmu)...kde sú tí???????
Kde sú ľudia, ktorých som "osral" v súkromnom živote???????
žeby som bol predsa ten čestný človek/obchodník/remeselník, za ktorého sa považujem?
To nie je možné, veď ja som hajzel, ktorý osral Tomáša.
Ozaj, ako som ho to vlastne osral? Osral som ho vlastne? Predal som mu profi-sedlo za 50€, len som netrafil odtieň. A v slabej ľudskej chvili som odmietol absolvovať tú procedúru na pošte ešte raz a odmietol som ho...
A za toto ma tu ide niekto vláčiť po fórach ako najväčšieho hajzla?????????
Medzi Vami sú tí, ktorí zažili môj ľudský prístup v minulosti, a hanbia sa to priznať (pán z Kežmarku). Doteraz jazdím na jeho starom prešmyku, svoj nový som mu pri výmene bicyklov dal, spolu s predstavcom Ritchey a reťazou, a on mi dal svoje jazdené. Bolo to nadplán, dohoda znela rám za rám. Doteraz si pamätám ako som si robil starosti či je to preňho dosť férová výmena. Zabudol? Áno vážení. Na to dobré zvykneme zabúdať.
To je naša ľudská vlastnosť. Evolučne sme sa nepohli nikam, možno tak dozadu.
Takže môžte do mňa hádzať banány aj dnes. Ale ak Vám môžem niečo odporučiť,
skúste tnes spravi niečo prospešné. Niečo čo pomôže Vám a Vašim blízkym.
Lebo odsudzovať a ukazovať prstom, to svet dopredu neposúva.
24.03.2013 - 09:38:45
00
Takže, na začiatok ti môžem povedať, že adrenalín z toho nemám. Beriem to ako úplne normálnu vec, hádať sa s hlupákmi.
Tvoja zlava 10eur je smiešná. Obviňujeme ťa z toho čo si spravil. Problémy sa musia riešiť bez ohľadu na to aké su veľké. To, že nejaký hajtrák okradne obyčajného človeka nieje dôvod, aby to každý hodil hneď za hlavu. Gratulujem, že si osral len jedného, ale ako sa hovorí, všetko je raz poprvý krát. Stačí tak málo a celá táto diskusia by skončila. Namiesto toho tu furt meleš blbosti, vyhováraš sa na rodinu, málo času, zlavu, agresivitu kupujúceho (absolútna lož, nebol agresívny) a ešte na to, že farba nejazdí. Možno ako firma si seriózny, no ako osoba máš od serióznosti na míle. (nie že zasa spomenieš tú úbohú zlavu!) To že si odmietol nápravu napriek tvojej chybe z teba robí hajzla automaticky. Banány by som do teba nehádzal, deti v iných kútoch sveta by zane dali bohvie čo, takže radšej kamene. K tvojej obrane že 10 ľudí je spokojných a jeden nespokojný. Takže, ak zachránim desiatim život, môžem jedenásteho zabiť?
24.03.2013 - 10:30:11
00
Tiež pri čítaní tejto témy nepociťujem prívaly adrenalínu. Len sa bavím na tom ako zo seba niekto dokáže urobiť hlupáka. Teraz sa úplne dobrovoľne zhadzuješ - bez cudzej pomoci a to je (myslím si) najväčšia potupa. V jednom máš ale pravdu. Podla mňa sú Slováci ako národ poriadne pozadu čo sa týka mentality - a ty si dokonalým príkladom (možno jeden Slovák z 20 je ako-tak OK) :-) :hai:
24.03.2013 - 11:13:02
00
Tiež pri čítaní tejto témy nepociťujem prívaly adrenalínu. Len sa bavím na tom ako zo seba niekto dokáže urobiť hlupáka. Teraz sa úplne dobrovoľne zhadzuješ - bez cudzej pomoci a to je (myslím si) najväčšia potupa. V jednom máš ale pravdu. Podla mňa sú Slováci ako národ poriadne pozadu čo sa týka mentality - a ty si dokonalým príkladom (možno jeden Slovák z 20 je ako-tak OK) :-) :hai:

LIKE LIKE LIKE :emo:
24.03.2013 - 12:26:06
00
Ty to vážne nevidíš...

Hovorim, ja som mu spravil ustupok s cenou, mohol sa zachovat chlapsky a spravit mi ustupok s farbou.


PS: Vo svojom vlastnom záujme tu už nereaguj. Musel som si aj ja vybiť adrenalín. :lol:
24.03.2013 - 18:17:30
00
:D btw kto a ako posiela tovar z jeho obchodu? keďže tam má aj eshop, ale čas na poštu nemá..
25.03.2013 - 19:10:19
00
Nečítaš poriadne? To predával ako civilná osoba, tak to nemôže niesť na poštu s firemnými balíkmi s e-shopu.
25.03.2013 - 19:29:47
00
Menim nazor. Moderator ma zakaz mazat tieto temy.:-)
Pokial on vsetky tieto veci mysli vazne, veruze nechcem sudit, ale ked ti 9 z 10 povie, ze to co pises, si myslis, popritom stihnes urazit vsetkych, vratane starsich panov, su hluposti(do neba volajuce) a jedine koho zhovadzujes si ty.
Zhrniem.
Ponukas A
Posles B
Naseries sa nato, ze si niekoho nasral
Odmietas nahradu
Akoverim, ze kazdeho mrzi ze mas nejake problemy, ale kupujuceho to nezaujima ani kus. Ked si myslis nieco ine, bud v tej branzi nemas co hladat alebo je to na odbornu pomoc.
Neber to prosim ako urazku, len sa snazim aby si to konecne pochopil.
28.03.2013 - 22:36:50
00
zopakujem to este 100razy ked to bude treba a aj to ze NIKOHO SOM ZAMERNE NEPODVIEDOL.
Sedlo je typ aky som sluboval, z materialu aky som sluboval, prislo neposkodene a 1. triedou. Farebny odtiem mi odskocil o stupen sivej, inak sa necitym vinny v nicom.

Koneeec, ja som uz tiez mimo realitu :-)
Prave som prezil zachvat smiechu. Cierna farba ked skoci o stupen je siva? Ty sa aj citas?
28.03.2013 - 22:45:07
00
Každý máme tú svoju "stupnicu"tak farebnú, ako aj hodnotovú ...
29.03.2013 - 08:36:40
00
50 shades of grey uz aj na mtbiker.sk :D
29.03.2013 - 09:42:21
00
za 50 eur si zaplat sedenie u psychiatra.. bude to osoznejsie ako nejaka charita
29.03.2013 - 19:31:35
00
tieto dve temy su uplne uzasnym prikladom toho, ako niekto kto si o sebe mysli ze je vzor dobreho spravania, je naopak vzorom totalneho idiotizmu a neochoty

a najlepsia vec ze sa tak slepo dookola obhajuje uplnymi sprostostami, neviem neviem, prajem ti pekny zivot s rodinou, ale nedaj boh aby ste sa so zenou pohadali podobnym stylom, tvoja hrdost ta moze stat ovela viac
30.03.2013 - 09:54:22
00
keyboard_arrow_up