Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nechcem nikoho poburit, ani adminov urazit, ani si tu riesit sukromne spory na verejnosti. Zial som ale nuteny ocistit si svoje meno kvoli individuu zvanom laci1900500 inak sa vola Tomas.Mne na svojom mene zalezi a snazim sa byt svedomitym clovekom cely zivot (to musia ale samozrejme posudit ini, ale snazim sa).
Zial predal som mu nejazdene sedlo Fizik arione (z bicykla Red Bull, model 2011) a zistilo sa ze je som nepouzil fotku na ktorom je svetlo-sivo cierne ale tmavo-sivo cierne. Smola. Zial, nemam momentalne cas na prkotiny, riesim momentalne vela veci naraz medzi ktore patria aj zavazne rodinne veci. takze nemam prilis volneho casu na stepovanie na postach. Takze som Tomasovu poziadavku na vratenie penazi odmietol.
(Dalsim dovodom bola jeho hystericka reakcia ktorou si ma tiez neziskal)
Ustupok som mu spravil uz tym ze som mu dal 10€ dolu, tak som marne dufal ze to nejak prezije a odporucal som mu aby ho predal. Zial ludske kompromisy nie su jeho silnou zbranou. V jeho malej hlavicke si domyslel ze som to urobil naschval.
Skutocne som necakal reakciu aka nasledovala a vzivote by som nepovedal aky vreskot, hysteriu a kydanie spiny dokaze spravit jeden impertinentny vychodiar. Vlastne cakal. To aky primitivizmus sa v ludoch skryva viem uz davno.
Pre objektivitu tomasova tema:
cyklisticke-obchody/pozor-nekorektny-predajca-vyhnite-sa-mu-t30993-30.html

Kludne tuto temu zmazte, ale potom prosim aj Laciho/Tomasovu.
Ak sa Vam ulavi, zmazte admini aj aj moj ucet, ale potom to bude z vasej strany nieco ako justicna vrazda.
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 00:19:03
00
Zial, spravil som chybu pri hladani fotky, ale fakt som nikdy v zivote netusil, aky dolezity v zivote cloveka je farebny odtien. Dolezitejsi nez medziludske vztahy, dolezitejsi nez vlastne meno (varoval som Ta tomas sa zhovadis pred ludmi) a skutocne mi to nedava velku mienku o bande hoviad zvanom ludstvo. To ze manipulativny Tomas, ktory si mozno prvykrat nevydupkal svoje, zmanipuloval pol mtbikera proti mne je pre mna dalsou neprijemnou lekciou, a svedci o tom aj zopar bikerov ktori dost nekriticky chytili Tomasovu stranu. Je to prikladom toho ze ludia nemaju obranne mechanizmy proti manipulatorom. Smola. Ja verim ze pri obchodoch maju byt spokojne obidve strany. A niekedy sa tak sustredim na to aby bola spokojna druha strana az zabudnem aby som bol spokojny ja. Tentokrat som si skromne vyhradil pravo aby som
bol aj ja spokojny a povedal som mu nie. Vysledkom je toto more spiny ktore Tomas vyprodukoval. Tomas, zelam Ti uspesny zivot. Urcite dosiahnes so svojou schopnostou mobilizovat davy vela. Hrat sa na obet a vrazat pritom druhym dyku medzi rebra to Ti ide.
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 00:42:44
00
Je to zla, velmi zla ukazka tejto spolocnosti a toho ako pachtime za totalnymi zbytocnostami a v tom nahanani za prkotinami za nami zostava utrpenie a chaos. A unikaju nam podstatne veci. Miesto toho aby sme sa sustredili na sirku sedla (ktora je tym najpodstatnejsim parametrom pri vybere sedla), my chceme cierne a nie sivo-cierne. Fajn. A ked mame choreho rodinneho prislusnika (vsak Tomas), tak venujeme svoj cas prkotinam a kydaniu spiny namiesto toho aby sme pomohli s jeho utrpenim. Vzdy ked som prichadzal zo zahranicia domov, kupil som svojej starkej doplnky vyzivy. Raz to bolo za 300dolarov. Toto su tomas podstatne veci.
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 00:54:51
00
Ľuďom to uz fakt drbe, žiadna zodpovednosť, priatelskosť, ochota, ohľaduplnosť, úsmev, prooste nist....
Tebe Jakokl prajem aby tí tych onýchposratych 50euracov padlo vhod, nezadrhol si sa s nimi aaale nezabudaj, že
aj na psa dojde mráz, a každá minca má dve strany..
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:04:25
00
Ľuďom to uz fakt drbe, žiadna zodpovednosť, priatelskosť, ochota, ohľaduplnosť, úsmev, prooste nist....
Tebe Jakokl prajem aby tí tych onýchposratych 50euracov padlo vhod, nezadrhol si sa s nimi aaale nezabudaj, že
aj na psa dojde mráz, a každá minca má dve strany..

vnukol si mi dobry napad. Dam tych 50€ na charitu. Ale pravdepodobne zvieratkam, ludia si nezasluzia.
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:09:55
00
Rob ako svedomie Ti káže...
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:14:24
00
Žabomyšie vojny toto.
Podľa môjho názoru si spravil chybu Ty, k inzerátu si pridal obrázok nesúhlasiaci s tým, čo si predával.
Avšak hlavnou príčinou tohto duchaplného sporu je to, že zlyhala komunikácia.

Kód:
•   Nazdar Sedlo doslo ale je strieborne!!!! Na obrazku si predsa mal cierne !!!

• jaj, boze. farebne zladenie je to najdolezitejsie na bicykli, chapem.
to som stiahol z internetu tu fotku ale myslim ze z dolneho obrazka je dost evidentne ze nie je cierno-cierne.

Svoje zistenie Ti síce kupujúci nenapísal práve prívetivo, ale musíš ho chápať, bol sklamaný a rozčúlený, lebo nedostal čo chcel.
Ty si ale zareagoval úplne nevhodne, nezaznelo ospravedlnenie, vysvetlenie či návrh kompenzácie, v podstate si iba dal najavo, že kupujúci je v podstate mimo práva a Ty sa od všetkého dištancuješ, potom si z mne nepochopiteľných príčin povyťahoval všetky možné rodinné problémy a oháňal sa tým, aké on rieši malichernosti, kým Ty máš tehotnú manželku... Uznaj sám, to nie je jeho problém.
Čo sa týka 10eurového ústupku, ten s tým nemá nič spoločné, kupujúci v dobrej viere čakal na čierne sedlo už za 50 eur.
A keď sa navzájom obviňujete, kam až ten druhý klesol pre 50 eur, bol by pre Teba taký problém priznať chybu a preplatiť mu tie 3 eurá, aby Ti sedlo poslal späť?
Radšej tu vypisuješ úvahy na tému skazenosti ľudskej spoločnosti...

Naposledy upravil Zoidberg dňa 23.03.2013 - 01:23:14, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:20:58
00
Rob ako svedomie Ti káže...

svedomie mam ciste ako destilovana voda. Akurat som len nedokonaly clovek a obcas spravim chybu. Zial tu sa to neodpusta lebo my Slovaci sme vsetci perfektni (ak nevies, my sve najvacssi perfekcionisti na svete, a HLAVNE NA DRUHYCH....chodime jeden okolo druheho s pravitkom a buzerujeme sa navzajom, to ze nam unikaju dolezite veci postrehneme malokedy..
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:21:36
00
Žabomyšie vojny toto.
Podľa môjho názoru si spravil chybu Ty, k inzerátu si pridal obrázok nesúhlasiaci s tým, čo si predával.
Avšak hlavnou príčinou tohto duchaplného sporu je to, že zlyhala komunikácia.

Kód:
•   Nazdar Sedlo doslo ale je strieborne!!!! Na obrazku si predsa mal cierne !!!

• jaj, boze. farebne zladenie je to najdolezitejsie na bicykli, chapem.
to som stiahol z internetu tu fotku ale myslim ze z dolneho obrazka je dost evidentne ze nie je cierno-cierne.

Svoje zistenie Ti síce kupujúci nenapísal práve prívetivo, ale musíš ho chápať, bol sklamaný a rozčúlený, lebo nedostal čo chcel.
Ty si ale zareagoval úplne nevhodne, nezaznelo ospravedlnenie, vysvetlenie či návrh kompenzácie, v podstate si iba dal najavo, že kupujúci je v podstate mimo práva a Ty sa od všetkého dištancuješ, potom si z mne nepochopiteľných príčin povyťahoval všetky možné rodinné problémy a oháňal sa tým, aké on rieši malichernosti, kým Ty máš tehotnú manželku... Uznaj sám, to nie je jeho problém.
Čo sa týka 10eurového ústupku, ten s tým nemá nič spoločné, kupujúci v dobrej viere čakal na čierne sedlo už za 50 eur.
A keď sa navzájom obviňujete, kam až ten druhý klesol pre 50 eur, bol by pre Teba taký problém priznať chybu a preplatiť mu tie 3 eurá, aby Ti sedlo poslal späť?
Radšej tu vypisuješ úvahy na tému skazenosti ľudskej spoločnosti...

Mna trosku rozculilo to ze mi zacal tykat a pouzivat vykricniky, a hned som ho, ja, tvor nedokonaly, oskatulkoval.. Ale ako ukazal vyvoj tejto prekernej situacie, oskatulkoval som ho spravne. Toto je vytah so sukromnej korespondencie ktory Tomas vytiahol. Nech. Ja by som to neurobil.
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:26:14
00
Ale jedno Ti musím priznať, úvahy píšeš perfektne.

A že sa chyby neodpúšťajú? Toto je technicky vzaté chyba hodna 50 eur, pričom jej náprava by Ťa vyšla na cenu poštovného...
Buď teda veľkorysý a odpusť Tomášovi jeho neodôvodnený hnev a jeho prchkosť, napíš mu správu a o týždeň od neho prevezmi balík na dobierku 53 eur.

Vytiahol ju, aby podložil svoje tvrdenie, a nemyslím, že by Ťa zverejnenie týchto pár správ nejak poškodilo či narušilo Tvoje súkromie.
Tykal Ti od začiatku vašej komunikácie...
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:27:51
00
Zoidberg, po tomto vsetkom co na mna nakydal by som musel mat totalnu absenciu
sebaucty aby som mu to vratil. Peniaze dam na charitu ako gesto toho ze mi v tomto pripade absolutne nejde o peniaze, ale o principy. Zial momentalne su moji milovani v nemocnici (viezol som ich tam o 10tej verćer), takze to co ma teraz bavi najmenej na svete je natahovat sa tu o somariny. Nemam chut ani cas na tieto zabomysie somariny. Ale zial meno musim mat ciste.ciastocne mas pravdu v tykani, ale raz mi vykal raz mi tykal. radsej by som viedol debatu o tom ako vylepsit svet okolo nas a tak, ale co uz :-) dobru noc

Ale jedno Ti musím priznať, úvahy píšeš perfektne.

A že sa chyby neodpúšťajú? Toto je technicky vzaté chyba hodna 50 eur, pričom jej náprava by Ťa vyšla na cenu poštovného...
Buď teda veľkorysý a odpusť Tomášovi jeho neodôvodnený hnev a jeho prchkosť, napíš mu správu a o týždeň od neho prevezmi balík na dobierku 53 eur.

Vytiahol ju, aby podložil svoje tvrdenie, a nemyslím, že by Ťa zverejnenie týchto pár správ nejak poškodilo či narušilo Tvoje súkromie.
Tykal Ti od začiatku vašej komunikácie...
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:41:06
00
Ty si pochybil, on na Teba nakydal, vyzerá to tak, že je dokonané. Už to späť nevezmete zdá sa ani jeden.
Ak tak ozaj učiníš, bude to pekné gesto (mám na mysli to s charitou).
Skoré uzdravenie Tvojim blízkym, nech Ťa neopúšťa snaha zlepšovať svet...
A pre budúcnosť, trpezlivosť a vážiť slová (hoci Ty sa zjavne vyjadrovať vieš, priam ma to baví čítať).
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 01:56:45
00
Kedy ti dojde, ze tu zo seba akurat robis hlupaka?
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 07:28:55
00
Ty si este vacsi expert ako to na zaciatku vyzeralo, k tomu uz nie je fakt co dodat, myslim, ze po tomto si na Teba spravi nazor kazdy sam. To Tvoje dobre meno si kazis hlavne sam.

To, ze mas tehotnu manzelku je vsetkym uplne jedno, daj si to do inzeratov, aby ludia vedeli, je trapne, ze sa s tym stale ohradzujes .. Ked nemas cas riesit sprostosti, tak tu prestan vypisovat siahodlhe prispevky ktorymi sa kazdymi viac a viac strapnjes, namiesto toho si mohol poslat jednu sprav, ze OK vatim peniaze a davno vsetko mohlo byt vybavene. S tym Tvojim casom to teda nebude take kriticke. Uzite si tych 50 EUR Ty a Tvoja rodina v zdravi, raz sa Ti taky pristup vrati
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 07:36:01
00
o bande hoviad zvanom ludstvo

preco urazas ludstvo? kto si, co si, tyka sa to aj mna a ja s tebou nic nemam, tak si svoje komplexy neries nadavkami na vsetkych....
mne je ukradnute tvoje (byvale) sedlo, ale hned vidim co si za cloveka. za tvoje problemy nemoze ludstvo, za to si asi mozes sam, niekedy je tazke si to priznat
Zobraziť komentár 23.03.2013 - 08:19:45
00
keyboard_arrow_up