Nepotrebujem nejaku extra ucinnost brzd - stacilo by mi keby som neocul za jazdy ze ju mam, nebrzdila ma ked ju nepouzivam a aby to dokazalo zaflekovat (postavit na predne) - poradte mi nejaku shopnu diskovu
Vidla nema navarky na V-brzdy
od rafu po tu dierku na "favoritovu brzdu" je viac ako 10cm
posledný komentár: 22. 11. 2009 o 18:40
http://www.elitebikes.sk/brzdy-a-prislusenstvo/kotucove/416-avid-ball-bearing-7-mtb-mechanicka-brzda/
Vsetky brzdy su "na dotyk" s vypletom?
Vsetky brzdy su "na dotyk" s vypletom?
Urcite nie, skor kotuc je tesne pri nohe vidlice...
Tak to som si vsimol, lenze ta brzda (teda prasa) je tak "tlsta", ze skrta o vyplet, a pytam sa ci to je problem vsetkych brzd alebo len tektro brzd...
Dalsia vec - pohyb platnicky je minimalny takze brzda je mi na h-o... Uz sa aj bojim na tom jazdit v bratislave - zjazdujem krokom alebo pomalsie...
Ak ma niekto mechaniku, alebo aspon foto prosim nech to prida sem abz som vedel ako to vyzera na ostatnych brzdach, vdaka
takze to asi konstrukter vychytal
Vynikajúca brzda za tú cenu.
-14% Shimano BR-M8120/BR-M7120 skrutka na pripojenie hadice k strmeňu
5,99 € -14%
MOC 6,99 €takze to asi konstrukter vychytal
Takze to je len problem tektra? OK, a myslis, ze ina (low-end) brzda to robit nebude? (napr. FORCE)
Takisto by ma zaujimala dlzka chodu platnicky...
Takze to je len problem tektra? OK, a myslis, ze ina (low-end) brzda to robit nebude? (napr. FORCE)
Takisto by ma zaujimala dlzka chodu platnicky...
Kamos ma tiez mechaniku tektro, avsak toto sa mu este nestalo, aj ked je brzda tlstsia akohydraulika
Preto som pisal ze uprednostnim mechaniku, lebo hento (aj s radenim a postovnym) uz by bolo trocha mimo rozpocet. I ked...
Po hodine nastavovania sa mi ju podarilo nastavit, ty kokso, neverim ze to tak vydrzi
Vsetky priznaky (rapkanie, suchanie, piskanie a nebrzdenie) zmizli!
(odkedy ju mam mam aj dalsi "upgrade" a sice prevody namiesto 3x8 mam 1x8 a takisto spokojnost
Sorry za duplicitny prispevok