tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
jednoznačne TAčko ako dal marecej. Tiež som chcel najprv zohnať lacnejšíprevodník a dopadlo to tak že som ho musel predať a kúpiť presne tento-funguje na týchistých klukáchako máš ty,s prestavenym 3x prešmykom a malýmshimano bezproblémovo lensa teba sakra poriadne pohrať so šmykom....
no alebo dosporit a vymenit vsetko na 2 x10? neviem zda sa mi to blbost len tak menit
toto bol len taky napad, lebo nevyuzivam cely rozsah na kazete a velku pilu, tiez len na kratkych usekoch
ale dam si poradit
36 sa mi zda malo
tak podlozky , a keby to bolo moc blbe tak rockring ( polovicka ma rockring, tak neviem posudit to padanie retaze), kladku nemam
neviem ci ten e-type nastelujes. v kazdom pripade bude hnusne vysoko nad pilou. tiez mam tento problem na e***** a kvoli tomu som to vzdal a menim to cele.
moj e-type SLX presmyk funguje na kombinacii 22 a 38 uplne bezproblemovo. 38 mam nejaky FSA DH prevodnik. len som nastavil horny doraz aby som neprehodil za .. robota na 5 minut.
vzadu mam 11-34, salter Zee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto bol len taky napad, lebo nevyuzivam cely rozsah na kazete a velku pilu, tiez len na kratkych usekoch
ale dam si poradit
36 sa mi zda malo
tak podlozky , a keby to bolo moc blbe tak rockring ( polovicka ma rockring, tak neviem posudit to padanie retaze), kladku nemam
vzadu mam 11-34, salter Zee
a teda plus presmyk ?ak bude treba ako pise Brudy
myslim ze teraz mam tento, je v podstate novy kupovany na ram speslu sa mi nesce menit
http://bike.shimano.com.sg/publish/content/global_cycle/en/sg/index/products/mountain/Deore_XT_M780/product.-code-FD-M780-E.-type-..html
pripadne tento
http://www.elitebikes.sk/kluky-a-prevodniky/mtb/956-fsa-dh-alloy-cnc/
mnavak a co ten FSA Dh co mas je to ten co som postla?