imho tento kellys vyzera fakt dobre,nech si mysli kto chce co chce. a minaju sa im ako cerstve rozky.na nejakej polskej stranke bol aj test totho ,,rowera,, a celkom bol s nim spokojny. ale som hlavne zvedavy,co ty na nho hovoris?ako sa jazdi?
po rokoch som sa znova začal venovať biku a toto je vlastne môj prvý full, vedel som že dole z kopca to pôjde super ale bál som sa bežného bikovania a hlavne šlapania do kopca. No ale po prvých kilometroch musím zhodnotiť že je to niečo perfektné! aj hore aj dole to ide parádne. systém pruženia je perfektný, necítiť žiadne pohupovanie a vôbec nieje potrebné pruženie zamykať ani v predu ani vzadu. Bál som sa že mi nesadne keď ho dostanem ale opak je pravda. som sním tak spokojný že by som ho kúpil ešte raz!
presne ako píše astro.. sedlovka bola akurát spustená dole, inak aj to keď som prvý krát uvidel tak som sa smial že čo to je za kravinu, či už je človek na tolko lenivý že si nevie ručne spustiť sedlovku.. a zasa som sa len mýlil, je to dobrý výmysel...
k tomu Kellysu...je fakt vydareny a aj cena je priazniva. ja som sice skladal mojho Hackera sam, ale s ramom som tiez velmi spokojny. a tento tyzden uz mi konecne dojdu zvysne veci na cestak co bude tiez Kellys (URC). Nerozumiem preco si niektory ludia povedia ked pocuju, alebo citaju Kellys ze to su sracky...to teraz vseobecne, nenarazam na nikoho. Kto neodskusal nech nehodnoti
Je na tom kellyse aj slusna vybava, pri velmi priaznivej cenovke. jedine ten kokpit trosku na kategoriu bajku nezvladnuty. Neviem ci tam nie su nejake 660mm rajdy.
myslim, ze aj corratec maju ram od toho isteho vyrobcu, ale isli viac ,,s dobou,, , spravili ho 650b a maju tam aj X-12 os.
Tak idem rovno z dielne s vylepšenou Meridou (Namontované 203 + 180tky kotúče, konečne zrezaný stĺpik vidlice a namontovaný tachometer ) Za sedlo ma možno zožeriete, ale je jediné na ktorom ma nebolí riť
Tak idem rovno z dielne s vylepšenou Meridou (Namontované 203 + 180tky kotúče, konečne zrezaný stĺpik vidlice a namontovaný tachometer) Za sedlo ma možno zožeriete, ale je jediné na ktorom ma nebolí riť
- za fotelu , hadicu, kotuče,stlp pod predstavcom,zle nahodený tachometer a doje..ú geometriou nevhodným zdvihom vidlice
+ pekne pedále na zimaka
PS: urobiť z XC biku AM je trošku mimo.. a ked tomu trošku naloži, prdne mu zadná stavba pri dolnom čape ako na večšine mirind z tých rokov okolo 2006... nahradnu stavbu už bude ťažko zhanať
Tak idem rovno z dielne s vylepšenou Meridou (Namontované 203 + 180tky kotúče, konečne zrezaný stĺpik vidlice a namontovaný tachometer ) Za sedlo ma možno zožeriete, ale je jediné na ktorom ma nebolí riť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Máš celkom nízko sedlo, nebolia ťa nohy a chrbát?
myslim, ze aj corratec maju ram od toho isteho vyrobcu, ale isli viac ,,s dobou,, , spravili ho 650b a maju tam aj X-12 os.
No skrátiť a odvzdušniť brzdy ešte neviem
Chválihodné , že si to priznal synu. No v tom prípade popros blížneho svojho o pomoc
- za fotelu , hadicu, kotuče,stlp pod predstavcom,zle nahodený tachometer a doje..ú geometriou nevhodným zdvihom vidlice
PS: urobiť z XC biku AM je trošku mimo.. a ked tomu trošku naloži, prdne mu zadná stavba pri dolnom čape ako na večšine mirind z tých rokov okolo 2006... nahradnu stavbu už bude ťažko zhanať
a co je to za sedlo ?:)