Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím všetkých bikerov.
Môj problém je taký, že pri skladaní bicykla pre moju polovičku mám poblém založiť strmen brzdy. Na náboji je kotúč centerlock 180mm. Použil som adaptér IS/PM určený pre priemer 180mm. Po založení kolsa je strmen vysunutý na maximálnu hranicu a kotúč je opretý o doštičku. Je možné a vhohné získať potrebný odstup vložením dištančných pdložiek medzi rám a adaptér pre strmen? Vopred dakujem za vaše postrehy a rady.
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 09:37:34
00
pár známych to tiež má vypodložkované a žiadne problémy s tým nie sú
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 11:33:26
00
tiež tam mám podložky, lebo Avid strmene šúchali a unášače na Shimano kotúčoch
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 11:35:52
00
Zdravím všetkých bikerov.
Môj problém je taký, že pri skladaní bicykla pre moju polovičku mám poblém založiť strmen brzdy. Na náboji je kotúč centerlock 180mm. Použil som adaptér IS/PM určený pre priemer 180mm. Po založení kolsa je strmen vysunutý na maximálnu hranicu a kotúč je opretý o doštičku. Je možné a vhohné získať potrebný odstup vložením dištančných pdložiek medzi rám a adaptér pre strmen? Vopred dakujem za vaše postrehy a rady.

podložky daj medzi strmeň a adaptér. tiež mam 1,5mm kôli kotúčom 183mm s Al unášačom. na výšku. ak ti súcha z boku a strmeň nejde posunuť viac do strany, použi podložku medzi rám a adaptér. dalšia vec skontroluj nasadenie kolesa na rám.. či je dobre dosadnutá oska do patky rámu.
Tiež som sa tak mordoval a zistil som po prekontrolovaní a povolení upináka sa kolo usadilo, bolo to ok aj bez podložky
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 12:00:30
00
Ďakujem za rady. Tiež som mal podozrenie, že to dobre nesadlo keď som mal rám v montážnom stojane. tak som ho zhodil dole, no zmena žiadna. Tak to skúsim s tými podložkami. Na výšku sa to zdá OK. Tak ich dám tam ako si doporučil. Ešte raz ďakujem.
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 12:12:10
00
keyboard_arrow_up