Uz davnejsie som si vsimol ze pri rychlejsiej jazde z kopca (asfaltka) ze mi extremne vibruju riadidla..... tak som to bol reklamovat.V servise mi povedali ze je vsetko ok a ze nanasli ziadnu zavadu a ze sa na nom previezli 3 servisaci a nic nespozorovali. Tak som si to natocil v extremnej situacii bez drzania riadidiel, bicykel sa spraval velmi nestabilne....
natocene video si mozete pozriet na www.caro.sk/chyba.avi
Vies co, nasiel som riesenie na tvoj problem...(!) Kup si odo mna moj bike, ten nerobi taketo blbosti, ze si to ty tak ho mas za tisicku
Moj zjazdak nevie ist ani porovine na asfalte bez drzania riaditok tak co...To si si kupil bajk nato aby si jazdil dole kopcom asfaltkou bez drzanai riaditok ?!? Si normalny ?!? To si kup cestak potom. A nazyvat to "EXTREMNOU" situaciou a este to aj NATOCIT je maximalny vrchol...
pocuvaj, co je zle natom ze chce mat dokaz ze nieco nieje v poriadku????? mne robila MERIDA to iste doteraz neviem cim to je ale par x som spadol par x som dal zjazd na hrane proste som ju zajazdil a teraz uz to prestalo... mozno to bolo tymi plastami, lebo ked bola nova tak som isiel 40 a robilo to brutalne a taraz idem 60 a nerobi to len obcas sa stane ze to ma nabeh ale ked pevnejsie chytim tak je to oK..
tak ak je to takto ako som napisal tak si riadny debil.....daj tam nejake hlavove ako mal kamarat ktore sa nechcelo otacat a potom ti to robit nebude...imbecil
preco by bol debil???? vibruje mu to aj ked sa drzi... boze tu su niektory pacienti
premna je to aktualne kedze mi to donedavna robilo a same odseba prestalo... tak sa snazim zistit co to bolo