Messiho obdivujem a prajem mu len dobre, ale Zlata lopta mala patrit jednoznacne inemu velkemu hracovi menom Philipp Lahm! Z celej organizacie FIFA mi je na :puke:
14.07.2014 - 13:48:16
00
tak tak kludne aj rodrigez
14.07.2014 - 14:03:03
00
... a zlaté zuby treba zasa dať SUAREZovi :lol:
14.07.2014 - 18:28:18
01
Ja som napísal svoj koment k MS, už pred finálovým zápasom,čo sa týka finále,som nadmieru spokojný,pretože vyhralo mužstvo ktorému som najviac fandil a myslím že sú majstri zaslúžene.No musím priznať,že Argentína ma vo finále prekvapila,vidieť že nič nepodcenili a na súpera sa dôkladne pripravili,prvých 20 min.boli trochu ustráchaní(bolo vidieť aký majú pred Nemeckom rešpekt)ale po 100% šanci Higuaina sa osmelili a až do konca zápasu boli vyrovnaným súperom,s viacerými dobrými šancami.Čo sa týka mojej obľúbenej témy,,rozhodcovia" :D myslím že Rizzoli to mal pod kontrolou,aj keď argentínski hráči a tréner žiadali penaltu za zákrok Neuera na Higuaína.Ťažko povedať.
Kolega predomnou napísal ,že cenu pre najlepšieho hráča MS mal dostať Lahm,ale mužom finálového zápasu bol podľa mňa Jerome Boateng,pretože ten zastavil snáď 4 alebo 5 prihrávok za obranu na voľného hráča ktoré by smrdeli gólom.
Messiho si veľmi vážim,pretože je to jeden z mála top hráčov,ktorý nesimuluje,a snaží sa súboje ustáť do poslednej chvíle,ale cenu pre najlepšieho hráča by som tiež hľadal v nemeckom mužstve-pre mňa jednoznačne Manuel Neuer,to bola istota akú nemal v bráne nikto a dokonca bol z brankárov aj najlepším liberom na turnaji :D .
15.07.2014 - 12:47:54
00
bayern je best deutche je best :) mia san mia
15.07.2014 - 12:58:12
00
Asi so mnou suhlasit mnohi nebudete, ale pre mna bol najlepsim hracom Robben. Hodnotim iba futbalovu stranku jeho hry a tej sa mu nikto nevyrovnal. Nasadenie, technika, rychlost je na neuveritelnej urovni. Filmovanie je sice skarede ale neubera mu na hernych kvalitach, aspon pre mna.
15.07.2014 - 15:02:03
01
urcite patril do top 5,co ma prekvapilo ani tak nesebcil jak doma, filmoval mrte jak vzdy, ale vytvaral pekne sance a hral pre tym :) co v bayerne malo kedy vidno. Mascherano a Vlaar tak isto pre mna top 5. Hl. Vlaar v pos. zapase. Gotze hral fantasticky prve dva zapasy potom mi bolo luto ze nenastupoval, khedira nebola za neho adekvatna nahrada ani s polovice. Ked uz to mesutovi neslape v londyne myslel som ze na ms sa viac ukaze.
15.07.2014 - 15:22:04
00
Myslím si že Nemci čo sa týka disciplíny a fyzickej pripravenosti maximálne TOP a dokonca na ich hru sa dalo pozerať.Takže zaslúžene majstri.Čo sa týka Robena tak tomu by som dal cenu za hráča ktorý chcel najviac hrať...proste na ňom bolo vidno ako mal do tej hry stále chuť...stále sa snažil niečo vymýšlať a nebo proste takým "spacím vagónom" čo sa motá po ihrisku...
15.07.2014 - 16:20:43
00
Asi so mnou suhlasit mnohi nebudete, ale pre mna bol najlepsim hracom Robben. Hodnotim iba futbalovu stranku jeho hry a tej sa mu nikto nevyrovnal. Nasadenie, technika, rychlost je na neuveritelnej urovni. Filmovanie je sice skarede ale neubera mu na hernych kvalitach, aspon pre mna.

Ale práve naopak,ja s týmto čo si napísal súhlasím do bodky.Robben patrí podľa mňa medzi top 5 na svete,pokial sa bavíme o herných kvalitách.Lenže hráča treba posudzovať ako celok zo všetkými jeho dobrými aj zlými vlastnosťami.Robben je pre mňa ako Jekkyl a Hyde,na jednej strane špičkový futbalista ,ale zároveň aj ten, kto sa sa v každom jednom zápase snaží súpera ,,doraziť" nefér spôsobom,pretože tak geniálne filmovať ako on, asi nedokáže nik.To čo urobil v 93.min v zápase z Mexikom,to bolo aj na tak pokojného človeka ako som ja, už príliš,pretože ja pri športe ctím fair-play a simulovanie/filmovanie je pliaga ktorou chce niekto dosiahnuť neoprávnenú výhodu a v mnohých prípadoch to rozhodne zápas.Ale tu veľa záleží aj od kvalít a sebavedomia rozhodcov,aby v správnej chvíli zasiahli,no rozhodcovia boli kapitolou samou o sebe.
16.07.2014 - 10:40:43
03
No práve v tom zápase bolo viac zákrokov na Robbena ktoré odpískané neboli (aj v šestnástke). Tak to môžeme brat tak že zo "zúfalstva" prifarbil dotyk ktorý na penaltu celkom nebol. Inak bol oficiálne najfaulovanejsim futbalistom majstrovstiev, to tiez na nálade nepridá. Ale mna berte s rezervou. Ja som veľký Robbenov fanúšik od kedy som ho videl pár krát naživo hrať, tak mám posunutý prah bolesti.
16.07.2014 - 11:13:56
01
keyboard_arrow_up