Ondrej Str
Mne podobnú vec urobil farár z Lučivnej minulý rok, tiež na Passate čiiistonovom, stihol som mu iba drbnúť po kapote, potom rýchlo pridal , zabočil von z dediny a zdrhal, išiel som za ním, ale už som ho nenašiel, škoda, dostal by riadnu nakladačku prasačia hlava po.ebaná. Na druhý deň som sa potom dozvedel, že chodí do Svitu do *****. Zasratá celá cirkev sk.rvená. Po cigánoch sú v rebríčku na 2. mieste najväčších darmožráčov a okrádačov nášho ( a nielen nášho) štátu, možno ich aj predbehli. Treba nosiť so sebou na tréning teleskop ( teleskopický kovový obušok ) a slzák, nosím to so sebou každý tréning.
S tým rebríčkom sa tiež stotožňujem, len by som ho vymenil. Celá cirkev je .....
Mas pocit, ze taky clovek je schopny sebareflexie a je schopny sa ospravedlnit? Ved je to magor, ktory bez dovodu, vedome, cielene a viacnasobne ohrozil slabsieho ucastnika premavky. Len nech to vrie, aspon si bude davat nabuduce ten ***** velmi velky pozor, lebo uz nie je anonymny.
precital som par komentarov a grcam... ludia su slepi ( *****!! ) co na to povedat... najlepsie je ,ze im vadi ako sa vyjadruje, nadava, je neslusna a sami ju nazyvaju neinteligentnou, sle*****u, *****u a co ja viem cim... ja *****jem jak vrana po kazde ked som na bicykli a to jazdim normalne nie jak debil kade tade ale pre auta je cyklista ako suchy list na ceste (cest vynimkam - takym sa aj uklonim ked ma obehnu normalne a nelizu par mm. ,ze ma odfuknu do pola)... to ze nadavam hned znamena ze som idiot, malomocny chudak, neinteligentny sedlak ? dobre vediet... kupim si malu paintballku na chrbat a budem ich strielat syntetickymi farbami hajzlov.
Ja včera pri výjazde z TO som niečo nastavoval na tacho mrknem pred seba a vidím ako sa na mňa rúti obiehajúce auto. Tiež som nadával ale strašne- mne to pomáha.
Na druhú stranu som nadával v aute nedávno v Dubnici to myslím bolo na takom velkom kruháku Asi 4 bikeri mi na drzo vleteli do cestý možno ani nevedeli, že mi majú dať prednosť bolo to fakt o držku. Tiež som nadával strašne. Nebyť toho že jazdím aj ja tak ho stej kývačky skopnem.
Nech ma ukameňujú všetci estéti tohto fóra, som sa rozhodol používať "denné svietenie" a dnes som po zrelej úvahe namontoval na cesťák zadnú blikačku. Taký fajný stroboskop. Po 70km výjazde môžem skonštatovať, že väčšina vodičov ma obiehala s pomerne slušným bočným odstupom.
Z diaľky si možno myslia, že si policajt Výrazný rozdiel v jazde a ohľaduplnosti vodičov pri predbiehaní je aj keď je neďaleko policajná hliadka. Zažil som to niekoľko krát pri debilnom napojení na diaľnicu pri Strážove (pri ZA). Všetci ma kľudne pustia do ľavého pruhu, nikto nevytrubuje, nikto sa netlačí... Treba asi zohnať policajné blikačky
Do tej diskusie som nenapísal nič, ale.... Prispievateľ : Bumbrlíček- píše, že pán farár je možno potmehút...Toho bumbrlíčka asi tiež pretiahol niejaký pán farár do kakáča , ale veĺmi jemne.. Ako môže niekto napísať , že dotyčný je len " potmehút" , keď sa pokúsil zraziť cyklistku a matke dvoch detí vynadal do kurie..v a ohrozil jej deti??? Stane sa to mojej žene , tak mu pred všetkými drahými veriacimi zarazím ten krucifix do prdele , až by videl všetkých svätých ... A drahý veriaci , pokúste sa na môj emočne ladený text nereagovať, aby sme sa aspoň my bikeri nedostali do otvorenej konfrontácie...
Napada ma taka kacirska myslienka. Keby isla bikerka na spoved prave k nemu a hovorila tam o tom, ze zhresila, ked skaredo rozpravala na jedneho vodica. Ako by ten ujo reagoval?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ondrej Str
Mne podobnú vec urobil farár z Lučivnej minulý rok, tiež na Passate čiiistonovom, stihol som mu iba drbnúť po kapote, potom rýchlo pridal , zabočil von z dediny a zdrhal, išiel som za ním, ale už som ho nenašiel, škoda, dostal by riadnu nakladačku prasačia hlava po.ebaná. Na druhý deň som sa potom dozvedel, že chodí do Svitu do *****. Zasratá celá cirkev sk.rvená. Po cigánoch sú v rebríčku na 2. mieste najväčších darmožráčov a okrádačov nášho ( a nielen nášho) štátu, možno ich aj predbehli. Treba nosiť so sebou na tréning teleskop ( teleskopický kovový obušok ) a slzák, nosím to so sebou každý tréning.
S tým rebríčkom sa tiež stotožňujem, len by som ho vymenil. Celá cirkev je .....
Na druhú stranu som nadával v aute nedávno v Dubnici to myslím bolo na takom velkom kruháku Asi 4 bikeri mi na drzo vleteli do cestý možno ani nevedeli, že mi majú dať prednosť bolo to fakt o držku. Tiež som nadával strašne. Nebyť toho že jazdím aj ja tak ho stej kývačky skopnem.
Nie, to je ten istý, pred tým, ako ho preložili do Pribiša, pôsobil v Lučivnej
http://www.dokostola.sk/farnost/lucivna
PaedDr. Peter Pitoniak
http://www.topky.sk/cl/10/1416685/Farar-z-Pribisa-utocil-aj-na-deti--Ozvala-sa-aj-zufala-matka--ktora-na-neho-chcela-volat-policiu-
A tie diskusie pod člankom....