Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
-20% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
od 404 €
-20%
MOC 539 €
Výpredaj -19% Truvativ Stylo 6K Eagle DUB pravá kľuka, 175 mm, 1x12, 34T, Cannondale Ai
82,99 €
-19%
MOC 127 €
-6% SRAM X01 Eagle DUB Boost Carbon kľuky, 175 mm, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
479 €
-6%
MOC 639 €
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
savings SRAM PG-1210/1230 náhradné pastorky kazety, 11T/13T/15T
16,79 €
savings
MOC 35,99 €
-7% SRAM sada tlmiacich vložiek medzi pastorok kazety XG-1290 RED 10-26
25,99 €
-7%
MOC 33,99 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
dá sa nejak nastaviť "správna" sila na zapnutej spojke na shadow+ bez použitia momenťáku ? alebo to nechať tak ako to je od výroby a stačí tam napatlať vazelínu ?
http://www.rideko.cz/rideko/eshop/2-1/423-3-Prislusenstvi-ND/5/2479-Orech-Hope-Pro-II-Pro-2-EVO-SRAM-XX1-XD-QR
XD orech je dostupný napr. aj pre náboj Novatec D812SB, D772SB, pre náboje Superstar (bez doplatku).
Všetko sú to náboje za cenu 50-70€, čo si niektoré "top" značky pýtajú len za samotný orech.
V segmente nabojov pre MTB vozime zatial vsetky s orechom pre Shimano kazety 9/10S. Na Shimano 11S su dostupne len XD612SB (cyklokrosove naboje, pouzitelne aj na MTB)
Pre SRAM 11S su k dispozicii naboje D772SB-X12-XD.
V skupine cestnych nabojov sme tento rok zacali dovazat vsetky zadne naboje osadene orechom pre Shimano 11S vratene prilozenej 1,8mm podlozky, ktora umoznuje pouzitie aj 9/10S kazety.
Mne toto hlava nejak stale neberie. Pochopil by som to, ze niekto takto jazdi na tazkotonaznom biku, kde vyjazd je len nutne zlo, ale toto... Ale vsak nemusim vsetko chapat.
tazke nie, ale je to tak akurat na hranici. vsetko co je technicke a ma nejaky fun faktor, tam je to ok, ale krasna sucha hladka strma polna cesta, tam by som spalil loziska:)
S ťažším prevodom experimentujem zatiaľ len týždeň, dovtedy som tiež krútil 0,66 a nič proti tomu nemám, ale:
1. Neraz mi pri tom napadlo, prečo vlastne nejdem peši, bolo by to rýchlejšie. Iste, nejde len o rýchlosť, ale aj o to "dať to". No to by som potom mohol rozmýšľať aj tak, že dám dozadu 42 a vpredu si nechám 22 a to potom budem môcť liezť jak mucha po stene - hovadsky pomaly, ale liezť. Aj toto môže byť niekoho cieľ, ale mňa to už neláka.
2. S ťažším najľahším prevodom si nakladám viac a to pri športovaní má význam (nie nevyhnutne pre každého). Teraz dychčím jak pes, o pár týždňov to bude lepšie, tak je to vždy.
3. V neposlednom rade, proste rád skúšam nové veci a technické hračky okolo seba rád tweakujem. Kolega z práce jazdí 15 rokov a má v nohách desaťtisíce km a netuší, koľko má kde zubov. Minule sa počudoval, keď som mu vysvetlil, načo je na tlmiči a vidle ten gumený krúžok
ako XT CS-M771(11-13-15-17-19-21-24-28-32-36 ) ak teda na rozšírenie rozsahu použijeme ten set z OneUp 42 z. a 16 z. pastorky (16 z. nahradí 15 a 17. z ),vznikne pri použití Sram kazety relatívne plynulá zmena prevodov bez toho nelogického skoku pri kazete XT , teda Sram 11 (+2) 13 (+3) 16 (+3) 19 (+3) 22 (+3) 25 (+3) 28 (+4) 32 (+4) 36 (+6) 42 namiesto XT 11 (+2) 13 (+3) 16 (+3) 19 (+2) 21 (+3) 24 (+4) 28 (+4) 32 (+4) 36 (+6) 42
ja budem používať prevodník 30 z. teda najlahší prevod bude na tieto kratšie zimné výjazdy 30/42=0,71 relatívne plynulo stúpajúci až po najrýchlejší 30/11=2,73 ...rozsah na naše Karpatské brdky úplne postačujúci (samozrejme ako už bolo vyskúšané,nehodí sa to na celodenné expedičné výjazdy 100 km+ )
možno sa niekomu zdá,že je to málo-nie je,už na jeseň som nahodil zimné prevody-kazetu 12-36 a prevodníky 24-32 , stačilo to na všetko, 11-36 a prevodník 30 z. je prakticky to isté ...
prečo sa vlastne vozí jednoplacka,keď je to to isté ako dvojplacka?
Záleží podľa toho aká dvojplacka. Na striedačku vozím 36/22-11/34 a 30 alebo 32-11/42. S tou 30-11/42 oproti dvojplacke stratím len najrýchlejší prevod, najľahší je niekde medzi dvomi najľahšími čo som mal na dvojplacke. Na jar a jeseň jazdím jednoplacku, v lete keď sa idú dlhšie výjazdy tak dvojplacku. Skúšal som či 32 nebude dosť rýchla aj na dlhšie presuny, ale tam mi už ten najľahší prevod pri viac ako nejakých 1700-1800 výškových na výjazd nestačil. Ku koncu som už nevládal. Ale ja osobne mám hovno kondičku a 85 kg pri 172 cm, takže nejaký etalón cyklistu moc nie som. Keď raz budem vládať, tak s najväčšou radosťou prešmyk zahodím von oknom
toto by ma zaujimalo - na ktorom konci pri expedicnych vyjazdoch podla teba chyba rozsah? Lebo neverim celkom zeby pri takych vyjazdoch sucasne bolo treba najlahsie aj najtazsie prevody.
Preco by si musel zastat? On sa rozhodol ze chce posilnovat na vacsich tanieroch - to neznamena ze keby chcel, si nemoze dat lahsi prevod. Ja stale chcem vidiet rekreacneho cyklistu, nepretekara, ktory nutne potrebuje dole kopcom ist nutne viac ako 40-50 a po rovinke tahat cez 35 vkuse.
je zbytočné presvedčovať niekoho,kto jednoplacku neskúsil,je to silne návykové,jasne že na XC raketu sa viac hodí dobre vyrátaná dvojpíla a kazeta 11-36 , ale aj na XC pretekoch sa vozí jednoplacka dosť často,väčšinou 10 - 42 a prevodník podla profilu trate a výkonu ...
na AM/EN pojazdenie sa stále viac presadzujú jednoprevodníkové systémy,ak sa vhodne zvolí velkosť prevodníka,dajú sa vyšlapať aj strmšie vŕšky-jasne že na úkor rýchlych prevodov,ale kto by sa naháňal po asfalte na 150/160 mm
časom asi slávnostne hodím prešmyk z endura niekde zo skaly,možno-uvidím ...
Po prvé - toho zastavovania bude menej, keď mi za cca týždeň príde 42t pastorok, zatiaľ sa len testujem na 30-36. Po druhé, čo je vlastne zlé na zastavovaní? Začal som teraz jazdiť s týpkom, čo je výkonnostne sedem tried nado mnou, nestíhateľný ani do kopca, ani z kopca (zámerne s ním chem chodiť, aby som mal silnejšiu motiváciu). Kopce zvláda na absurdne ťažkom (z môjho pohľadu) prevode, vďaka čomu má tempo aj do kopca a keď už ide do tuhého - je nejaký veľmi strmý a zároveň dlhší úsek, tak zosadne. Nie preto, že by to nevytiahol, ale povie, že to nemá význam siliť. Snažím sa pochopiť tú odlišnú "filozofiu" - on si nepotrebuje dokazovať, že niečo vytiahne, lebo s jeho nohami a prevodom 34-42 čo má, by on vyliezol aj po kolmej stene - ale načo to robiť, keď to pohodlnejšie a rýchlejšie je vykráčať a potom si zase zajazdiť, keď už sa ten bicykel aj hýbe, nie len posúva o centimetre. Ja som ešte stále viac naklonený filozofii nezosadať z bicykla a hrdinsky šľapať rýchlosťou 3km/h, ale čoraz viac začínam rozumieť, prečo to možno nie je najlepší nápad.