ivous napísal:
trošku neskôr ale predsa

za seba sa chcem tiež poďakovať za super akciu...

trať bola veľmi pekná a v pohodke...akurát ten singláč ma mrzí bo som vychytal zápchu a miestami sme aj stáli... to majú ale na svedomí technické problémy s mojou kondičkou hne z úvodu kedy som musel rozdýchavať aby som znova nevidel klobásu z raňajok

čo sa týka zvyšku nemám čo vytknúť akurát ako už niekto vyššie písal to čakanie na výsledky a tombolu mohlo byť kratšie ale asi sa počítalo i s variantou horšieho počasia...či?

suma sumárum konečne som tento pretek mohol absolvovať ak zdravie bude slúžiť a Šéfino z hora dá veľmi rád prídem aj o rok
P.S. zvlášť sa mi páčili cyklostar boxy na umývanie

Vdaka za hodnotenie. To cakanie bolo dosledkom toho ze sme ratali z horsim pocasim. Kedze sme mali velmi pekne pocasie, a pretekari dosli do ciela velmi rychlo, my sme tiez cakali s vyhodnotenim na vopred naplanovanu 16-hodinu. Uvazovali sme s tym ze by sme to posunuli na 15-hodinu, ale cast ucastnikov (medzi nimi aj vitazi) si odskocila mimo areal, s tym ze sa vratia spat na vyhodnotenie pred 16-tou, podla nasho planu. Preto sme sa museli drzat harmonogramu...