Tak to klobuk dole, vzdy ma fascinovali podobni Tebe

tiez mam tu cest jazdit s jednym chalanom, ktory je tiez takyto zazrak v mojich ociach... sice on tusim zacina uz 4. sezonu na bic, ale zas toho cez rok nejak neodjazdi, ale taha ako drak od zaciatku. S nim tahat nejaky kopec, vzdy mi padne sanka ale aspon si uvedomim, ze kopec sa da odjazdit aj okolo 30 km/h (obrazne napisane), co sa mi pri pozerani v telke nechcelo verit

samozrejme ja za nim odpadnem v tretine kopca (ked som vo vrcholovej forme). Skoda mozno, ze ho to na preteky nejak netaha, BA-Jasna dokrutil do jasnej tusim prvy, na donovaloch bol asi druhy, ale to si myslel, ze sa tak vazne nepreteka, kedze to nie je pretek

bol s nami aj na krusnotone, tam skoncil okolo dvadsiatky tusim, ale bol v nevyhode oproti zvysku, kedze nemal sprievodne vozidlo a musel sa aj na bufetoch zastavit... a ako domestici sme mu s quinkentom nejak nestihali

suhlasim s Tebou aj s tym jazdenim, nic netreba umelo silit, v prvom rade to musi bavit

ja som uz vcera oprasil cestak, konecne nam dazd zmyl ten sajrajt z ciest... dnes som si to svihol do roboty cez rakusko, len okolo 65 km, ale mal som aj celkom dost

ale aspon to rychlejsie odsypa ako na MTB...