dlhodobu skusnost nemam.mam asi mesiac oro 24K a zatial plna spokojnost.
tak ja ta trošku vyspovedám viac, nakolko ma zaujímajú práve K24 180/160.
Konkrétne ma zaujíma, dávkovatelnosť, prehrievanie pri stálom brzdení, nábeh brzdy ...
hmmm asi to nechame na osobny test mam na nich dost malo najazdene aby som Ti vedel odpovedat.a su to moje prve hydry takze ani nemam s cim porovnavat.ale mne plne vyhovuju.povedal by som, ze nastup je dost ostry.a to zahrievanie som uz skusal a nebol problem ju uvarit.ano brutal zjazd netreba, staci len vkuse brzdit a uz to je.ale mozno sa to este zlepsi, ved este ani poriadne zabehnute nie su.som nejazdil teraz velmi
brat ma na svojom fulle ORO K18 a k plnej spokojnosti, ja som ich skúšal a dosť sa mi pozdávali, páky mne osobne veľmi dobre sadli do paprče.
TADEAS hej su to super profi brzdy ktore by azda chcel kazdy ale ta cena najlacnejsie som nasiel K 18 za 6100Kč to mas cca 7600sk aj z dovozom....a za 6500 uz mas XT kotucovky
teraz aby to nevyznelo hlupo ale to že XT su skoro TOP sada a K18 niekde na začiatku neznamená že XT sú lepšie. Ber to tak že ponuka FORMULA brzd začínaju na cene cca 6000 Kč a ponuka SHIMANA cca 3000 Kč, pre niečo to asi je, ja sa až tak do kotúčov nevyznám na to by mali iní odpovedať.
Ešte príklad Rock Shox nejaka REBA začína 14 000 Kč a PEACE na 15 000Kč, pritom REBA je pod SIDOM. Neviem či som to nenapísal ako dilino ale snád to pochopíš.
s tou cenou reby si to nejak prehnal, nemyslis? keby ze to napises v slov. korunach, tak je to este ako tak pochopitelne..(len az si myslel rebu team-ku, tak beriem spat )
ale ano, mas pravdu, tie ceny su u roznych znackach rozne a kvalita je tiez rozna
lapierre a mna by zaujimalo ako si zatial spokojny stym bikom ... hm?
lapierre hm predtym som mal HT a teraz som sa dostal k celoperu ale neda sa to porovnavat konkretne ten lapierre ma virtualny stvorcap a jazdi to fakt super je to komfortne a pri dupani do pedalov sa to pekne prestane hojdat jednoducho super a navse skvela hmotnost a geometria este som zatial neolutoval a ani neplanujem
a s tie brzdy ja ich mam uz asi 3 tyzdne konkretne K18 je to to iste co K24 ale neda sa nastavit chod paky ale inak aj hmotonost je rovnaka brzdy su kusavejsie ale davkovatelnost je good a co sa prehrievania tyka daju sa zahriat ale konkretne zacinaju piskat ale to az po dlhom brzdeni a brzdny ucinok je prakticky rovnaky na to xc to staci. Osobne som si dal do predu vasci kotuc 180 aby sa menej hrial
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak ja ta trošku vyspovedám viac, nakolko ma zaujímajú práve K24 180/160.
Konkrétne ma zaujíma, dávkovatelnosť, prehrievanie pri stálom brzdení, nábeh brzdy ...
Ešte príklad Rock Shox nejaka REBA začína 14 000 Kč a PEACE na 15 000Kč, pritom REBA je pod SIDOM. Neviem či som to nenapísal ako dilino ale snád to pochopíš.
ale ano, mas pravdu, tie ceny su u roznych znackach rozne a kvalita je tiez rozna
tato je o dost lacnejsia
lapierre hm predtym som mal HT a teraz som sa dostal k celoperu ale neda sa to porovnavat konkretne ten lapierre ma virtualny stvorcap a jazdi to fakt super je to komfortne a pri dupani do pedalov sa to pekne prestane hojdat jednoducho super a navse skvela hmotnost a geometria este som zatial neolutoval a ani neplanujem
ten bike je jednoducho raketa