Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dobry den.
pred par dnami sa mi zacala deformovat retaz, pri volnobehu. retaz sa mi pri volnobeznom pretacani "krci", previsa, skace po kazete ako chce. proste robi problemy nezlucitelne s bezpecnou ani normalnou jazdou.
ked ale zaberam, nemam ziadny problem a aj prehadzovanie funguje standardne, tak ako predtym.

jedna vec je, ze ked som ju dnes zmeral, mala 133.5 mm, co je samozrejme uz fakt privela a treba ju menit.
ibaze sa mi akosi nezda, ze by aj vytahana retaz robila vyssie popisane problemy.

rozmyslal som, ci nebude problem v orechu, prehadzovacke, pripadne dokonca len v nedostatocnom vycisteni kazety. ale tam moje rel. chabe cyklisticke skusenosti a znalosti danej problematiky nesiahaju.

tak by som poprosil miestnych odbornikov, aby skusili odhadnut, v com moze byt s najvacsou pravdepodobnostou
chyba. a ked by to slo bez zbytocnej ironie - lebo aky pozicaj, taky vrat.

diky moc.
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 13:11:06
00
tak prve je skontrolovat a vycistit kladky na prehadzovacke , musia ist hladko a lahko, ak to nepomoze je na rade orech idealne pouzit technicky benzín a kefku, rozobrat precistit a namazat
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 13:17:04
00
ok. dik
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 13:27:03
00
Niečo podobné robilo kamošovi. Zhodil som orech a pod ním kopa bordelu, lebo od kúpy v 2010 ho nikdy nečistil (moc týmto veciam nerozumie, tak ho to ani nenapadlo). To by možno až tak nevadilo, ale dorazil ho na tohtoročnom blatovom Kráľovi Šumavy. Po vyčistení bordelu a namazaní funguje ako nový.
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 13:44:55
00
ibaze ja si na to zhodenie netrufam, aj ked mam pred sebou podrobne popisy ako na to.
okrem ineho aj preto, aby ma naradie + cas tomu venovany, nevyslo pomalicky viac, ako vymena daneho komponentu. takze asi servis.
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 16:35:18
00
tu mas nejaky navod
http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/oprava-volnobezneho-orechu/

aj ja by som to potreboval spravit, ale nejak si na to netrufam. asi nemam ani naradie na to
Zobraziť komentár 12.09.2013 - 19:44:10
00
Ked ti krci retaz a je cista, staci aby si ju mal mierne zahrdzavenu alebo nepremazanu, namazat, ak je vsak zasvinena tak ti ju lepi.
Zobraziť komentár 15.09.2013 - 13:52:52
00
keyboard_arrow_up