Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,19 €
savings
MOC 30,90 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
uz som to skusal niekolko krat a uz par krat som si vsimol ze v oleji su po odstraneni lievika mikro bublinky, a pri kazdom novom pokuse nebol olej az uplne povrch.. vyskusam ten strmen rozobrat a uvidim co to povie... lebo aj pokomplet vytlaceni stareho oleja sa objavila opat kontaminacia..
Kazdopadne dakujem vsetkym za napady!
To bolo krátke piatkové zamyslenie nad bublinou. Ani by som to nespájal s aktuálnym problémom, myslím to všeobecne k servisu bŕzd.
No myslim ze do nich sliapem uz dost ale praveze uz by som rad prevetral uz aj Fulla, ale vzhladom na moj sucasny vyskovy profil, ktory momentalne sliapem a zjazdujem to bez dobrej prednej brzdy moc nejde.
Tu masaznu pistol som vyskusal len raz, praveze by to mohlo mat dobry efekt na uvolnenie bublin ale ktovie, mozno nie..po servise prasata budem mozno mudrejsi.. Nechce sa mi po 42e pake kupovat este aj novy strmen..
Ale jednak sa nenudím, omentálne pracujem za kompom a občas si odskočím do iného okna a druhá vec je, že nemám vibrátor. Hadičku mám, olej mám, bublinu požičiam od susedy.
Jeden srob na prasati uplne v pohode druhy ani nahrievanie ani nic..
Potom este zistim ze srobik co drzi ovladanie teleskopky sa tiez zapiekol..pritom som ho daval hore dole vo stvrtok..ci som moc dotiahol..neviem ale mal som co robit aby som ho vysroboval..
A bonus rozpadol sa mi mini zveracik..
Sice som zabil vela casu..ale zato..som toho aj dost dodrbal..a to sa vyplati.
https://www.facebook.com/share/r/18bhKQnED2/