Tento problém bol predovšetkým u modelov 2011 float. Spôsoboval ho molitanový krúžok pod tesnením na pieste.
U vidlice ktorú máš (pravdepodobne 2013) by tento problém nemal nastať. Avšak neuškodí po sezóne vymeniť mazací olej, resp. jej to predĺži životnosť a bezchybný stav.
Video sa týka výmeny mazacieho oleja a gufér. Ak to takto rozoberieš je lepšie už vymeniť
olej ktorý vytečie (je ho tam cca 2x25/30 ml). Guferá by som však na tvojom mieste nevyberal, môžeš ich ľahko poškodiť ak nemáš skúsenosti s ich vyberaním.
Tie foxy su "brutalne",
vidla pomaly nova, po roku jazdenia, pravidelnej starostlivosti to chyti vakel, pri brzdeni to vybruje jak salene. Fox 36 van 180, je to normalne? Ci som spravil chybu ked som pri vymene oleja do vonkajsich noh nalial rockshox vidlicovy olej, ale rovnakej vyskozity ako tam mal byt podla vyrobcu? Od poslednej vymeny oleja som na nej spravil 800 km, ale tak ze kazdy vyjazd v blate, snehu a zime. Dufam ze to budu len gufera nie puzdra

Predtym bola lyrika a za 2 roky stacilo len olej menit, nic jej nebolo.
Normálne to určite nie je. Olej na to vplyv nemá, tým to nemôže byť spôsobené. Cesty sú dve, buď sa pokúsiť zachrániť staré púzdra alebo ich vymeniť za nové.
Guferá samotné na toto vplyv nemajú ... resp. na vakel nie.
Viem Ti s tým pomôcť, púzdra sa dajú kúpiť a vymeniť ich nie je problém.