keby tí juniori mali moju robotu, tak by na bicykel ani nesadli robím viac ako 8h hodín denne, okrem týždňa jarných kilometrov som nemal žiadnu dovolenku tento rok a pracoval som aj cez všetky sviatky ktoré vychádzali na pracovný týždeň, vrátane toho dnešného. snažiť sa robiť súťažnú cyklistiku v mojom veku, je len o zábave a drahom koníčku...
tu máte odpoveď priamo od aktérky: " to je proto ze jsi mel byt se mnou a ne furt na kole
lol, sak klasicky hejt zavistivca, netušila jsem, že to může vypadat jako zpochybnění"
netreba za tým hladať nič viac len také priateľské *****
Neviem koho myslela " hejt zavistlivca " , ale ak mna tak nečítala s " porozumením " ...ved som písal ze Edove výsledky nespochybňujem . A k tým dvojfázový tréningom , dáš nieco ?
keď som bol na strednej jazdil som podstatne viac ako teraz (kilometrovo žiadna sláva ale čo sa hodín týka tak to bolo asi 4násobok tohtoročného odtrénovaného času.....) a vkuse som si hovoril kebyže už nemusím chodiť do školy.. mám robotu a len jazdím a pracujem tak môžem jazdiť ovela viac....
ako neskutočne som sa ja mýlil.....čo by som teraz dal za to môcť jazdiť tolko čo počas školy
človek došiel o 14tej domov zo školy a bežal rovno na bajk, respektíve vo vyšších ročníkoch som si pri rozbitom rozvrhu odbehol počas volnej dvojhodinovky domov sa prezliecť do bajkového.. na poslednú hodinu som došiel s bajkom do triedy a zo školy rovno na tréning...
Dvojfazovy trening? Rano do roboty a po robote naspat
To , akože Edo bikoval okolo píly pred šichtou ? ... o tebe vieme , fotky z ranných dojazdov boli pekne a motivačne pre tých co nemajú " čas na tréning / koníček "
Neviem koho myslela " hejt zavistlivca " , ale ak mna tak nečítala s " porozumením " ...ved som písal ze Edove výsledky nespochybňujem . A k tým dvojfázový tréningom , dáš nieco ?
Kdepak, myslela jsem sebe, nevěděla jsem, co se tu řeší/neřeší, moc to tu nesleduji.
ja som sa tento rok presvihol cez 13 000 km a nieco cez 100 000 m nastupanych a kedze sa vraj cisla nasobia poctom maloletych deti, prekonal som aj Rymanowa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lol, sak klasicky hejt zavistivca, netušila jsem, že to může vypadat jako zpochybnění"
netreba za tým hladať nič viac len také priateľské *****
ako neskutočne som sa ja mýlil.....čo by som teraz dal za to môcť jazdiť tolko čo počas školy
človek došiel o 14tej domov zo školy a bežal rovno na bajk, respektíve vo vyšších ročníkoch som si pri rozbitom rozvrhu odbehol počas volnej dvojhodinovky domov sa prezliecť do bajkového.. na poslednú hodinu som došiel s bajkom do triedy a zo školy rovno na tréning...
To , akože Edo bikoval okolo píly pred šichtou ?
Kdepak, myslela jsem sebe, nevěděla jsem, co se tu řeší/neřeší, moc to tu nesleduji.
No a pohľad na číselká vyzerajú nejako takto:
Distance 4,806.6 km
Time 323h 9m
Elev Gain 132,126 m
Rides 116
4 061 km /274 h /117 337 m /121 aktivít
PS: x dve deti