Tak Garmin

.. ja nepisem o nahrazkach cyklokomputeroch, ten si vzdy vyskove cisla vymyslal. Za tie roky co jazdim mi burka nikdy vyskove neskreslila. Pouziva sa na to pomerne jednoduchy algoritmus, ktory taketo problemy riesi a celkovy pocet nastupanych sa tym nezmeni ani ked ti lieta tlak. Ono by som si aj vsimol, v Malych Karpatoch nejakych 400m naviac

Ostatne, vzhladom na to, ze jazdim strasne velakrat niektore trasy, kde uz tie vyskove poznam a nikdy som si nevsimol, ze by ulietavali.
Kazdopadne, vzhladom na to, ze pocet burkovych vyjazdov asi clovek nemava vela a nemyslim si, ze by nejak vyznamne tlak lietal a napocitaval vyskove aj u Garmina, alebo inych cyklokomputeroch, ktore neriesia taketo veci, nejak zvlast tie cisla lietat nebudu. A ci uz dotycny odjazdil 80km vyskovych, alebo 90km, je imho jedno. Furt to bude viac, ako tych , ktorym sa to nezda

edit: este v zaciatkoch, ked som si cyklokomputer kupil, ma takato vec mimoriadne trapila, aby som nemal skreslene vyskove

, takze som velakrat kontroloval ci mi meni nastupane, ked sa menil tlak, ktory som tiez kontroloval, resp. vysku .. a nic.