A pritom toto zvladne aj opicka na gumicke. 2min z kazdej strany a vybavene :)
25.04.2020 - 17:42:07
02
fixska napísal:
Ja ani za boha neviem spraviť kus mäsa na fajno :) teda okrem kuracieho a br. panenky

To je kumšt 😁😁 ja zas kohúta som minule trochu nejak nedorobil, resp na začiatku som celú snahu pokazil... Ale to už bol 3rocny
25.04.2020 - 18:12:44
00
fixska vidis, ako radi scarinko, prestan nad tym prilis rozmyslat j*b j*b na ohen z kazdej strany a bude to fajnotka :-D :smoke:
25.04.2020 - 22:04:12
04
No jo len to musi byt odlezane maso. Cerstve by si za 4 minuty tepelnej upravy nepozul 🙂
25.04.2020 - 22:32:07
01
Popravde toto velmi odlezane asi nebolo, vyzeralo dost cerstvo ale ano treba take 3 tyzdnove a to sa rozplyva v papulke.
Ale ked chut tak na take 4 hodiny tahane hovadzie licka nema podla mna ziaden steak :)
25.04.2020 - 22:46:33
00
scarinko či LC alebo nie, z tvojho jedálnička by som si dal hocikedy :) Keby som sa ja tak naučil variť :(
25.04.2020 - 23:19:50
01
Nic zlozite nerobim, staci kukat znamych kucharov a skusat. Ako povedal Zdéňa par krat, varenie nie je jadrova fyzika. Skus, uvidis ze to das.
25.04.2020 - 23:27:22
00
Je možné, že mo nedáva prispevky? Som tu vcera napísala elaborat, bol uverejneny a dnes to tu nevidím, rovnako v inej teme 😥😥
26.04.2020 - 08:04:02
00
Hack3r napísal:
No jo len to musi byt odlezane maso. Cerstve by si za 4 minuty tepelnej upravy nepozul 🙂

Proste vsetko ostazme uvarím, upečiem, hocičo hocijal ale hovadzie mäso pokiaľ to nie je guláš tak ke to tvrdé ako podrážka. Nedá sa to pozut a to som davala aj presne odležať, nesolit, aj s pokrievkou aj bez aj po upečení do alobalu aj všeličo. Na rôzne panvice a rôzne ine finty.... Sakra. Mäso mam super, ziadny Lidl. Proste je to ako podrážka. Pritom ti uvarím hocičo možné, aj upeciem aj rezne mi idú aj pečené kura mňam akon od starkej :) aj koláče mi idú... Nechápem 😂😂
26.04.2020 - 08:11:31
01
tak skus mozno to maso z Lidla :lol:
26.04.2020 - 10:06:57
00
Aj to som skúšala ... ale primárne som to myslela tak, že keď si kúpiš u mäsiara, tak mu povieš čo s tým chceš robiť a on ti to dá presne na to, na čo ti to treba :) k nám na dedinu chodil ujo na aute a povedal, že budem zabíjať mladého býčka, chceš niečo? Ja, že hej, povedala som čo chcem variť a on mi doniesol flák mäsa presne na to určený a nemusela som maturovať. Čiže som eliminovala aj to, že robím zo zlej časti zvieraťa :D aj mi to už vysvetlil, že čo sa robí zo stehna, krku, boku, roštenky ,.....
26.04.2020 - 10:13:15
00
Nesmie sa to dusit. Velke teplo, idealne liatinova panvica. Rozpalit na max. Maso okorenim, potriem troskou olivaca, len rozotriem rukou. Hodim na panvicu, po 2 min otocim a zas cakam a vyberiem na teply tanier trocha oddychnut. Na tom co ostalo robim omacku. Ak by to bolo nieco hrube tak este sa da na par minut do rury po omeceni na panvici.

Ak chces nieco ine z hovada ako steak a nechces cakat tak riesenie je tlakovy hrniec ;)
26.04.2020 - 10:40:53
01
Díky, dám tomu ešte šancu :D :D no hej, u mamy je taká stará liatinová panvica a na tej to ešte ako-tak ide :) V pohode, hovädzie na šťave a guláše mi idú :)
26.04.2020 - 10:50:54
01
Pre velky uspech dnes opat krava :)
Burger so slaninkou, opecenou cibulkou a udenym syrom. K tomu homemade limo z mrazenych malin a maty. To vpravo je opeceny vecerny chlebik s ochutenou majonezou.

Prílohy:

IMG_20200426_162215.jpg
IMG_20200426_162215.jpg 471.39 KiB thumb_up1thumb_down

26.04.2020 - 16:40:44
05
Mnaaam ja som prave toto dojedla, ani fotiť som nestihla len namiesto rukoly spenat 😍😍
26.04.2020 - 16:46:13
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up