Podelim sa o svoje aktualne zazitky s kolenom.
cca pred 3 tyzdnami som si svihom dozadu pokazil prave koleno. 1 tyzden ma boleli slachy ako pri zlom pohybe.
2 tyzden v utorok som navstivil ortopeda - pukncia vody oklo 30ml, vo stvrtok som bol znovu- punkcia 60ml vody, piatok zas - to uz nechcel vodu vytiahnut a volal do nemocnice na ort. oddelenie nech sa na to pozru, cize na oddeleni dalsia punkcia 65 ml vody a v nedelu nastup.
3. tyzden v pondelok - artroskopia, do utorku som mal vyvedene hadicky z kolena. koleno sa tazko vystieralo a bolo opuchnute. V stredu punkcia z praveho (operovaneho kolena) + sa mi spravila voda aj v lavom kolene (povod zatial neznamy). Voda z laveho kolena bola odoslana na vysledky ohladom chlamydii a borelioze. V piatok ma pustili domov z nemocnice, tiez punkcia vody. Nedelu som bol na pohotovosti vytiahnut si vodu - 50ml a ked som bol uz tam tak mi vybrali aj stichy.
4. tyzden (tento) dnes som bol na kontrole, znovu voda 20ml, opuch, dostal som aj synovial 1x, wobenzym a aceklofenak.
... som zvedavy ako dlho sa to so mnou bude tahat
v prepustacej sprave bolo uvedene: drobne poskodenie predneho rohu vnutorneho menisku / resekcia pliky, ktora sa dostavala medzi hlavice klbu + zápal vnútrokĺbnej výstelky a po operacii vypotok v postupnej redukcii