Necital som to cele ale zahliadol som nieco v tom slovazmysle ze zo zaciatku si sa zlepsoval ale teraz to uz nejako stoji...Nemysli si ze ked sisa 1.rok zlepsil o 200% tak sa zlepsis aj teraz. Jednoducho cim viac mas natrenovane tym pomalsie sa aj budes zlepsovat. Teraz to uz budu len male %. A hlavne nezabudaj regenerovat. Nehovorim aj ja s tym mavam problem ze vynecham regeneraciu ale ked si dam od
biku sem tam 3 dni oddych tak ten 4.den je urcite najlepsi a aj najefektivnejsi. A ked chces byt profik tak podla mna uz si dost stary na to aby si sa este niekde dostal. Unas na SVK je to velmi tazke. Aj ja som mal ambicie 2roky dozadu ale teraz viem ze je to marne. Treba jazdit pre radost a zo zabavy ist na nejake preteky. Zivit sa tym urcite nebudes ani ty ani ja
Nebudem ťa presviedčať o opaku ani ti dávať za pravdu. Žijeme len raz tak prečo to neskúsiť?, neskúsiť to aby si ťa ľudia pamätali... Budem drieť aj naďalej a verím v to že raz odmenu dostanem, možno to nebude giro,TdF, vuelta
).... ale na slovenskú špičku sa dostať môžem v to verím a dosiahnuť to chcem, nie som ešte natoľko starý aby to bolo všetko stratené,.. možno nemám na to veľký talent alebo predpoklady, možno hej to neviem. Ale viem že aspoň 1% šanca tam je
tak prečo nie
a pre radosť by ma jazdiť nebavilo bohužiaľ :/ nevidím v tom význam iba tak sa voziť, potrebujem preteky aby som mal dôvod trénovať a zlepšovať sa.
ps.: pre zaujímavosť taký Eddy Merckx začal s cyklistikou vo veku 16 rokov.
takže ak človek chce a má na to predpoklady a vôlu niečo dosiahnuť tak sa mu niečo predsa len podariť môže,, prečo nie.