Má aj výhody aj nevýhody. Hovädzí proteín obsahuje extrémne vysoké množstvo bielkovín, jedno z najvyšších v pomere k hmotnosti dávky, a keďže sa vyrába varením rôznych častí dobytka, nielen chudého mäsa, tak má veľa kolagénu, čo mnohí ocenia, iní nie. AK niekto nechce mliečne, tak v porovnaní s rastlinnými obsahujú aj všetky esenciálne aminokyseliny, no v podstatne menšom množstve ako iné proteíny. Ale hej, sú dosť ťažko rozpustné, čo tam aj písali a vhodné skôr na rozmiešanie v mixéri, ale na druhej strane neobsahujú skoro žiadny tuk ani sacharidy.
Ja mám teraz Biotech Iso Whey Zero, čokoládový a chutí dobre, len je na môj vkus hrozne sladký. Prijala by som príchute ako segedín, sviečková, bolognese atď
Máte tip na chuťovo "slaný" alebo fajný neutrálny srvátkový proťák? dík