Kolesa hod Turbimu na Kleina, vymen sedlo (ked uz je biele, tak by si on aspon bajk nemusel opierat), odstran podlozky nad predstavcom a bude z toho dalsi slusne osadeny tuctovy bajk
.. no ono mi to ani moc nechyba ... nepotrebujem akosi zamykat ... a aj preto ze sa mi raz zamykanie .... sice ne na tejto vidlici pokaslalo ...takze riskovat to nebudem ... a ako hovorite tak vidim ze sa to lame ... takze tak ... je mozno pravda ze po asfaltke alebo do kopca ked som zo sedla by sa mozno hodilo zamknut ale ked som zamykanie na recone mal tak aj tak som ho moc nepouzival ... jedine ze som ho zabudol niekedy vypnut ...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.