Ahoj, pri vidlici značí "olej" že má olejové tlmenie, to je štandardná súčasť všetkých vidlíc, ktoré nielen pružia, ale aj tlmia

Pri niektorých to nie je takto uvádzané, lebo je to brané ako samozrejmosť.
Tá Suntour by mohla skôr byť problematická kvôli maximálnemu tlaku, napr. pri Raidon vidliciach s tým bol problém, že ľudia s hmotnosťou okolo 100 kg už museli fúkať veľmi vysoké tlaky. Tiež tam nebude asi ideálna tvrdosť negatívnej pružiny.
Osobne by som v tejto cene volil Rock Shox alebo Fox vidlicu. Pri skladaní bicykla Rock Shox, vzhľadom na cenu.
Na kolesá treba dať pozor, pre agresívnejšie jazdenie by som odporúčal pouvažovať o ozaj premyslenej kombinácii ráfik+výplet, pokojne aj 36 špicov. Pre pohodovejšie jazdenie by mali aj štandardné kolesá stačiť, len sa nedá zaručiť,
bicykel v takejto cene už nepripraví nejaké prekvapenie - niektoré môžu mať ozaj nevhodné kolesá, treba si ich teda vždy preveriť.
Neviem, či by už XXXL veľkosť toho RB nebola priveľká. 60 cm
sedlovka a 68 cm dĺžka hornej rámovej trubky (horizont), to je už pre niekoho nad 2 metre. Nie je to ani 23" rám, je bližšie k 24". 23"
rám by mal mať podľa mňa sedlovú trubku tak okolo 58 cm a horizont. dĺžku hornej rámovky okolo 65-66 cm. Aj keď teraz sú už prítomné všelijaké varianty geometrie, niektorí výrobcovia majú extra dlhé horné rámovky a kombinujú to s kratšími sedlovými trubkami.
Štandardné sedlovky poslúžia, ale opäť, nedá sa vylúčiť, že na niektorom bicykli by si mal napr. kombináciu 27.2mm priemeru sedlovky a modelu, ktorý by bol možno až príliš pružný, čo by mohlo byť nepríjemné.