Kalendár podujatí

Logo: ŠKODA Horal MTB maratón ŠKODA Horal MTB maratón

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

4.86 / 5 • 7 hodnotení
thumb_up1thumb_down reply

Tento maraton ma vsetko, co priemerny biker potrebuje, aby si dal pekne do tela. Trat a zazemie na jednotku.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Trať ma všetko od rýchlych zvaznic, pekne stúpania, singel trail... Značenie a organizácia na 1* bez výhrad.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Slušné pojazdenie, nemám čo vytknúť. Bolo treba aj kondíciu aj technické zručnosti, trať ako sa patrí.

Pri tej kolibe som bol zmätený aj ja, našťastie som to dobre trafil na poslednú chvíľu. Chýbalo tam nejaké lepšie značenie. Inak ten technický záver v lese naozaj nemal konca, bola to dobrá skúška nervov, oceňujem.

Napriek tomu, že som sa dal otestovať, som rád, že na akcii nebola žiadna buzerácia s rúškami, testami, vakcínami a podobne a bol zachovaný zdravý rozum.

Z ekologického hľadiska milo prekvapilo, že misky na guľáš a lyžica neboli jednorázové.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Vynikajúci maratón, ktorý otestoval kondičku, odhodlanie dokončiť pretek ale aj techniku jazdy. Hoci posledné dva kilometre nemali konca, bola to skvelá akcia, za ktorú organizátorom veľmi pekne ďakujem.
Čo však treba organizátorom v súčasnej situácii vytknúť, je totálne ignorovanie proticovidových opatrení - test ani potvrdenie o očkovaní po mne nikto nechcel, taktiež pri registrácii v kolibe nemal rúško absolútne nikto, ani pretekári ani organizátori.
Značenie trate pri cieli bolo trochu mätúce, pri výjazde z lesa sa dalo odbočiť priamo ku kolibe a nie smerom k cintorínu, čo aj pár pretekárov urobilo a potom sa museli vracať späť na trať.
Pozitívne ale hodnotím občerstvovačky a zázemie pretekov, taktiež zabezpečenie polície na križovatkách trate s cestami a aj regulovčíkov všade tam, kde to bolo potrebné.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bolo to dobre ako každý ročník.👍😎

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Za mna vsetko na jednicku ako kazdy rok. Len to Krejzi poprosim uz dajte a pomente trat aby sa dookola neopakovali useky a pritom tam je tolko moznosti...

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Za mňa super pretek, o rok sa chcem vrátiť. Bol som prvýkrát, a k tomu som aj prispôsobil jazdu - prepálil začiatok a asi štyrikrát som skoro vyletel mimo trať Čo sa týka organizácie/zázemia pretekov, tak bola výborná. Samotná trasa bola super (krásne výhľady pre nás z Karpát), dobre značená, všade boli dobrovoľníci, takže stratiť sa ozaj nedalo. Trať je technicky náročnejšia, hlavne v zjazde som raz odopínal tretru a druhýkrát som sa už videl cez riadidlá, ale všetko som ustál, čo sa nedá o všetkých povedať - našťastie v ťažkých pasážach bola prvá pomoc (vedeli prečo
Jediná malá výhrada je k tomu záveru - taká zbytočná motanica 2km pomedzi tie stromy (ani rýchlosť, ani priestor, všetko cez korene a všetci sme sa tam zlievali a brzdili sa navzájom). Navyše, trasu som mal podľa cyklopočítača aj hodiniek o 2km dlšiu, ako mala byť.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up