Súťaž: Vyhraj VW Multivan na celý týždeň

Cyklodovolenka, roadtrip po Európe či výlet s celou partiou? Stačí zodpovedať jednoduchú otázku na konci tohto článku a Multivan na týždeň môže byť tvoj!

Multivan sa v našich výstupoch objavuje pomerne často a vôbec sa nie je čomu čudovať – je to naozaj kus praktického auta. Hlavne ak patríte medzi outdoorových nadšencov, ktorí ho dokážu využiť naozaj širokospektrálne. O jeho výhodách sa budeš môcť presvedčiť aj na vlastnej koži. Ak totiž uhádneš správnu odpoveď a budeš mať na svojej strane aj trošku šťastia, môžeš si užiť Multivan na celý jeden týždeň.


Keby mala mať praktickosť meno…

…tak je Multivan v úzkom výbere. Rozoberanie výbavy a pohonu necháme asi na špecialistov, akým je napríklad taký Rasťo Chvála. No obrovský batožinový priestor je pre každého dobrodruha splneným snom. K tomu sa pridáva komfort po viacerých stránkach a auto ako stvorené na dlhé cesty je na svete.


Kufor sa dá razom premeniť na spálňu pri roadtripe, zbalíš sa doň aj na týždňovú akčnú dovolenku a takisto môžete vyraziť s kamošmi na výlet po bikeparkoch. No a keď už sme pri bicykloch – koľko ich vlastne Multivan vnútri pojme? To už zistíš v našom Instagram Reelsku a odporúčame zbystriť pozornosť, pretože práve toto je naša súťažná otázka. Video nájdeš aj tu v článku nižšie, prípadne na našom Facebook profile a Youtube kanáli.


Súťažiť môžeš počnúc dnešným dňom až do 10. mája, kedy sa hlasovanie uzatvára. Ak bude tvoja odpoveď správna, budeš zaradený/á do následného žrebovania.

Tipovanie je uzavreté, víťazov žrebujeme 13.05.


No a čo potom? Potom stačí čakať do vyhodnotenia, ktoré prebehne 13. mája. A popritom premýšľať o tom, kam by si sa s tým Multivanom od 21. do 29. mája vybral/a. Nech už sa vychystáš kamkoľvek, s týmto autom to bude o to príjemnejšie…

Pravidlá súťaže

  1. Predmetom súťaže je výber správneho počtu bicyklov, ktoré Imroman odviezol vo vozidle Volkswagen Multivan.
  2. Vyber jednu z uvedených možností.
  3. Súťaže sa môžeš zúčastniť iba raz, t. j. zaslať iba jeden tip.
  4. Tipovať môžeš do 10. 5. 2024 do 23:59 hod.
  5. Žrebovanie prebehne 13. 5. 2024
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
Vyhraj jeden z troch čističov Kärcher OC3 a umývaj bez starostí

Vyhraj jeden z troch čističov Kärcher OC3 a umývaj bez starostí

Často vozíš domov špinavý bike a nemáš ho čím umyť? Večný problém môže vyriešiť Kärcher OC3, ktorý môžeš získať len za správnu odpoveď.
Majstrovstvá SSC – aj majstri si zaslúžia svoje majstrovstvá

Majstrovstvá SSC – aj majstri si zaslúžia svoje majstrovstvá

Po všetkých rôznych disciplínach prichádza ďalšia novinka, v ktorej budeme hľadať toho najlepšieho. Tentokrát ale pôjde o zručnosť, nie o watty. Aj keď…
keyboard_arrow_up