"Nikdy neviete, čo sa môže stať. Dnes celkom fúkalo, každý sa toho obával, ale napokon sa nič nestalo." povedal Peter Sagan do mikrofónu Eurosportu.


Sagan ešte doplnil: "V posledných dvoch kilometroch začal fúkať bočný vietor, v závere som si utvoril dobrú pozíciu a vyšlo to. Sezóna sa ešte len začala a dúfam, že toto nebolo moje posledné víťazstvo. Ďakujem mojím kolegom za podporu, Bora-Hansgrohe je najlepší tím."

Novým lídrom pretekov Tirreno-Adriatico sa stal Austrálčan Rohan Dennis z tímu BMC Racing. Sobotňajšia štvrtá etapa bude parketou pre vrchárov, finišovať sa bude na vrchole kopca Terminillo.

Výsledky - Tirreno-Adriatico 2017

3. etapa (Monterotondo Marittimo - Montaldo di Castro, 204 km): 1. Peter Sagan (SR) Bora-Hansgrohe 4:51:59 h, 2. Elia Viviani (Tal.) Sky, 3. Jürgen Roelandts (Belg.) Lotto Soudal, 4. Sacha Modolo (Tal.) UAE Team Emirates, 5. Luka Mezgec (Slovin.) Orica-Scott, 6. Rick Zabel (Nem.) Kaťuša-Alpecin - všetci rovnaký čas

[Foto na úvode: Facebook: Peter Sagan]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Najvtipnejšie momenty a najväčšie víťazstvá Petra Sagana podľa jeho kolegov? Čo by robili po kariére cyklisti, štartujúci na MSR v Tlmačoch 2023?
Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Čo to je svalovica a ako sa jej vyhnúť alebo ju zmierniť? Čo hovorí odborný svet na masážny valec, pištoľ alebo lymfodrenážne nohavice?
keyboard_arrow_up