Ochranné obaly Polaris – s bicyklom na cestách

Veľmi často poškodenie bicykla nenastane pri samotnej jazde, ale počas jeho prepravy. Pomôcť môžu ochranné obaly a Polaris má v zásobe modely pre viac či menej náročných cestovateľov.

Bike Rug – každodenné použitie

Veľmi často sa stáva, že potrebujete na prepravu len základnú ochranu dôležitých častí bickla. Rovnako sa ochrana hodí v prípade domáceho uskladnenia viacerých bicyklov tesne pri sebe.


Všetky tieto drobné problémy efektívne rieši Bike Rug. Vonkajšia tkanina je tvrdý 600D polyester a má jednoduché upevňovacie pásky s háčikmi a slučkami. Rug má vnútro s jemnou podšívkou pre jednoduché použitie a okraje sú ukončené pevnou väzbou, aby váš obal bol perfektný dlhý čas. Váš rám a vidlicu ochráni aj pred silnejšími nárazmi a celkovo váži iba 1,5 kg. Cena je 64.90 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Cargo Bag – ľahká preprava

V prípade kompletnej ochrany bicykla a všetkých jeho častí na bežnú prepravu, bol vytvorený obal Cargo Bag. Ponúka jednoduché skladovanie a prepravu pre širokú škálu bicyklov - od cestných po fat bike za dostupnú cenu. Nový model obsahuje oproti predošlej verzii niekoľko polypropylénových popruhov s rukoväťou a vylepšenými kolesami, ktoré poskytujú väčšiu stabilitu a kontrolu pri presunoch. Základňa je vystužená a obsahuje posuvné lišty, aby sa zabránilo poškodeniu, kolesá sú uložené oddelene od rámu. Nechýba vrecko na príslušenstvo a množstvo detailov. Obal sa pritom veľmi ľahko skladá a nezaberá miesta v prípade, že sa nepoužíva. Cena je 164.90 €.


Axial – vysoká ochrana a nízka hmotnosť

Obal Axial tvorí hybridná konštrukcia z ľahkého a pevného materiálu EVA a robustným porvchom z textílie 600D. Základňa má integrované kolesá a vnútorné spevňujúce tyče pre maximálnu pevnosť.


Je vybavená vstavaným systémom na upevnenie penového bloku s popruhmi pre bezpečné držanie rámu. Ďalšie pásy a peny v hornej časti držia rám, sedadlo a riadítka bezpečne na svojom mieste. Kolesá sú uložené v polstrovaných vreckách na jednej strane.


Zaujímavosťou sú odnímateľné fólie na vystuženie, ktoré pri demontáži možno zložiť na jednu tretinu plnej veľkosti – ideálne na uskladnenie napr. v hoteli a samozrejme vtedy, ak sa obal nepoužíva. Je vhodný pre všetky bežne používané veľkosti kolies a váži okolo 8,5 kg. Cena je 389 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Bike Pod Pro – pre náročných

Ak s bicyklom cestujete naozaj často a hlave aj letecky, viete, že poriadna ochrana je doslova nevyhnutná. Bike Pod Pro je pevný kufor na prepravu pre cestné bicykle vyrobený z polypropylénu, a to priamo v Anglicku pre zachovanie čo najvyššej kvality.


Je vybavený vnútornou penovou výplňou pre ochranu bicykla a 4 uzamykateľnými závesmi. Kolesá sú pevne uzamknuté a chránené pred poškodením. Nechýba odnímateľná tvarovaná rukoväť a kolieska pre uľahčenie prepravy. Horné rohy majú otvory pre bezpečnostné káble. Obal bol vytvorený špeciálne pre cestné bicykle, ale môžete v ňom prepravovať aj 26 alebo 27,5-palcové MTB. Hmotnosť kufra sa pohybuje okolo 12 kg. Cena je 699 €.


Ak s bicyklom cestujete často, špecializované obaly vedia tento proces výrazne uľahčiť, pričom bicykel aj veľmi dobre ochrániť. Stačí si zvoliť ten správny model pre vaše potreby. Podrobnosti o predstavených obaloch vrátane cien sa dozviete na stránkach dovozcu made4bike.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Väčšina ľudí má asymetrické telo, rôznu dĺžku nôh a deformované chodidlá. Ako vyzerá vyšetrenie a aké sú možné riešenia?
keyboard_arrow_up