Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…

Elite NOVO FORCE Force - 119,90 €

Elite Novo Force
Cyklotrenažér sa stáva čoraz populárnejším nástrojom na tréning, keď nie sú vonku priaznivé podmienky. Veľkou výhodou tohto je kompatibilita s horským či cestným bicyklom. Stačí len použiť správny plášť. Je prispôsobený na veľkosť kolies 24 až 29“. K dispozícii má až 8 stupňov záťaže pre tvoj tréning. Je vyhotovený z kvalitnej ocele, doplnenej technickými plastami. Tiež sa dá poskladať do kompaktných rozmerov pre lepšie uskladnenie. Jeho MOC je 195 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Nalini New Indoor Suit - 139 €

Nalini New Indoor Suit
Jazda na trenažéroch má svoje špecifiká. Jedným z nich je potenie. Do istej miery sa dá eliminovať pomocou ventilátora, avšak základom je maximálne ľahké a vzdušné oblečenie. Presne taká je kombinéza od Nalini. Vrchná časť sa rozopína celorozopínacím zipsom a je vyrobená z priedušnej sieťoviny. Kompresiu nohavíc má na svedomí Lycra. K dispozícii sú aj dve zadné sieťovinové vrecká, napríklad na doplnenie energie. Odporúčaná MOC je 139 €. Nájdete ju na MTBIKER eshope.

FORCE Basic Magnetic - 45,99 €

FORCE Basic Magnetic
Dostupný trenažér Basic Magnetic funguje na princípe brzdenia kolesa šiestimi magnetmi. Samotná voľba záťaže sa nastavuje ako páčkou na riadidlách, tak aj voľbou prevodu na bicykli. Takto možno nastaviť päť stupňov odporu. Pre jednoduchosť sa všetko nastavuje manuálne, čo nakoniec oceníte aj v priaznivej cene. Samotný kovový rám dopĺňajú hliníkové valce, ktoré sú kompatibilné s kolesami veľkosti 26 – 28“. Spomínaná MOC je 127 € a nájdete ho na našom MTBIKER shope.

Wahoo KICKR CORE SMART - 829 €

Wahoo Kickr Core Smart
Hľadáte výkonný, tichý cyklotrenažér, ktorý je kompatibilný so všetkými rozmermi kolies, aj s populárnymi online platformami ako Zwift alebo Trainer Road? Práve ste ho našli. Zotrvačník je ovládaný pomocou nového algoritmu, ktorý veľmi verne napodobňuje jazdu na ceste. Jeho presné meranie výkonu +/- 2 % vám poskytne skutočný zážitok z jazdy. Pre ten najlepší ho je možné spojiť s Kickr Climb a Kickr Headwind. Odporúčaná cena je 799 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Tacx Flux S Smart - 839 €

Tacx Flux S Smart
Výkonný cyklotrenažér, ktorý dokáže simulovať až 10 % stúpanie. Pre nastavenie všetkého potrebného si stiahnete aplikáciu do vášho smartfónu, alebo tabletu a pripojíte sa cez Bluetooth. Pracuje na inom princípe, ako je prenos výkonu od plášťa. To ho robí tak tichým, že jediné, čo budete počuť, je štrkotanie vašej reťaze. Elektromagnetická brzda s maximálnym výkonom 1500 W pracuje s presnejším prenosom a meraním výkonu. Jeho MOC je 839 €. Nájdete ho v našom MTBIKER eshope.

Continental Hometrainer II - 36,99 €

Continental Hometrainer II
Hometrainer II od značky Continental je plášť špeciálne vyvinutý pre použitie na valcovom trenažéri. Jemná gumová zmes s hladkým chodom je mimoriadne odolná voči oderu, a preto sa ideálne hodí pre vysoké zaťaženie. S týmto špecialistom na valcové trenažéry sa zimná príprava stane opäť o kúsok príjemnejšou. K dispozícii je tiež vo verzii pre 27,5” kolesá. Tento špeciálny plášť, určený pre jazdu na valcoch, nájdete za MOC 42,99 € na našom MTBIKER eshope.

Wahoo KICKR CLIMB - 487 €

Wahoo Kickr Climb
Wahoo pre zanietených vrchárov prináša inovatívny doplnok k smart trenažéru – KICKR CLIMB. Ten simuluje polohu bicykla, teda stúpanie až do 20 % a klesanie do 10 %, pričom je možné ho kontrolovať pomocou aplikácie alebo manuálne pomocou diaľkového ovládania. Problém mu nerobia rýchloupináky ani pevné osi a hoci je kompatibilný iba s Wahoo trenažérmi, ponúka konektivitu s aplikáciami tretích strán. Jeho MOC je 549 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Saris Trainer Tire - 34,99 €

Saris Trainer Tire
Nielen jazda na valcoch má svoje špecifiká v podobe špeciálneho plášťa. Veľký rozdiel v jazde je aj s plášťom Saris, určeným pre odporové trenažéry. Je to na jednej strane nadmieru hladký dezén pre maximálne ticho, na tej druhej oteruvzdornosť samotného materiálu, ktorý vydrží hodiny a hodiny používania. Plášť má skladateľnú pätku, takže keď sa konečne zas oteplí a vy vyrazíte na cesty, plášť poskladáte a odložíte spolu s trenažérom. Odporúčaná cena plášťa je 35 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Toto je len veľmi stručný výber produktov, ktoré u nás nájdete. Celú ponuku trenažérov, ale aj ich príslušenstva, nájdete na tomto odkaze.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám PR článok

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám

Jazda na bicykli môže byť príjemná aj v zime, základom je samozrejme tepelný komfort. Prinášame vám niekoľko tipov na ochranu rúk pred chladom.
Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up