XCM Slovak Paradise 2008 - doplnené

Pod týmto názvom organizujeme 5. ročník HORSKÉHO CYKLOMARATÓNU SLOVENSKÝ RAJ. 20. septembra 2008 sa na jednu z 3 tratí Slovenským Rajom vydá množstvo bikerov - pridajte sa k nim!

Priebeh a ohlasy na minuloročné preteky boli viac ako priaznivé, hoci málokto z cyklistickej verejnosti vedel o tom, že na prípravu a zorganizovanie akcie bolo v minulom roku rekordne málo času – v podstate necelé dva týždne.

Podarilo sa nám udržať tradíciu konania MTB maratónov v severnej časti Slovenského raja a tento rok pre zvýšenie kvality prinášame hneď niekoľko noviniek. Medzi najdôležitejšie patrí informačný portál XCMARATON.SK, na ktorom sú priebežne sprístupňované dôležité informácie a ktorý zároveň ponúka ON-LINE prihlasovací a prezentačný systém pre účastníkov podujatia.

Hlavnou zmenou oproti minulým ročníkom je zavedenie registračných poplatkov a štartovného. Akcia s rozpočtom skoro štvť milióna korún jednoducho nemohla ostať na úrovni jednoduchej víkendovej akcie, kde hlavnú úlohu hrá počasie a v podstate nálada cyklistov ( ráno vstanem, umyjem sa a uvidím ...). Pre zabezpečenie maximálnej úrovne organizátor jednoducho musí mať aspoň na 80 -90 % presnú informáciu o štartujúcich. Organizácia hlavne zahraničných maratónov je jasným príkladom. A tam je aj cieľ, dosiahnuť nielen kvalitu samotného horského cyklomaratónu, ale aj účasť a spokojnosť pretekárov a zároveň aj sponzorov. Preto účastníci prihlásení do 31.8.2008 získavajú neprehliadnuteľné benefity.

Druhou podstatnou novinkou je nesúťažná kategória pre výslovne rekreačných jazdcov a deti vo veku 12 až 15 rokov v sprievode rodičov. Táto kategória by mala predstavovať akýsi vstup do sveta horskej cyklistiky, kde cyklista nebojuje s čoraz bezohľadnejšími vodičmi a neriskuje život na preplnených cestách, ale bojuje sám so sebou, s náročným terénom, blatom, nepriazňou počasia, a pri troche šťastia zažije aj krásne neopakovateľné chvíle v našich horách.

PROPOZÍCIE
Termín: 20. september 2008 - sobota
Usporiadateľ: Obec Hrabušice,Hlavná ulica 171/46,
053 15 Hrabušice, tel.: 053/449 0206, fax: 053/4490206, www.hrabusice.sk
Internet: www.xcmaraton.sk prevádzkuje YEGON s.r.o. Bratislava www.yegon.sk
partnerské stránky: www.spisskanovaves.eu, www.slovenskyraj.eu, www.mtbiker.sk, www.bikemagazin.sk, www.katesport.sk, www.davorin.sk, www.top-trend.sk, www.biketour.sk
Hlavní partneri: SINTESI - SPORTFUL – DAVORIN active sports
COCA - COLA
TOP-TREND ENERVIT

Mesto Spišská Nová Ves

PODLESOK – rekreačné stredisko
Podnik služieb Hrabušice - AUTOCAMPING PODLESOK
Obec Spišský Štiavnik
GARMIN navigačné systémy
NTS – Nové technológie a služby s.r.o. Košice
cyklo Glajza - STEVENS
ACOM Poprad - výpočtová technika
VKÚ – vojenský kartografický ústav Harmanec
DIGITAL FaF, s.r.o. Košice
Horská záchranná služba
Asociácia horských sprievodcov Slovenský raj
Tour rádio 93,2 FM
Radio Tatras International 94,2/94,8 MHz
LABUDA – ASI s.r.o.
BBF elektro
AUTONOVA s.r.o.
CYKLOABC Spišská Nová Ves
Kellys bicykle Spišská Nová Ves
CYKLO ŠPAK Spišská Nová Ves
HANET reklama a sieťotlač Spišská Nová Ves
ON-AIR
KATESPORT - značkové obchody NIKE, NORDBLANC, SPORT Poprad

a ďalší.

Miesto: SLOVENSKÝ RAJ SEVER - Hrabušice - PODLESOK
Trate: „ELITE“ (2x 40 km okruh - 2200 nastúpaných m.)

„PROFI“ ( 40 km okruh - 1100 nastúpaných m.)

„REKRE“ ( 20 km okruh - nastúpaných 400 m.)

Charakteristika: horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov,

trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ - SEVER

povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné

rebríky a stupačky, asfalt, poľné cesty a tráva,

Profil trate s náročnými stúpaniami a zjazdmi.

Trasa nie je vhodná pre cestné bicykle.

Kategórie:
MUŽI (ME) ELITE

JUNIORI (J) PROFI

MUŽI (M) PROFI

SENIORI (S) PROFI

VETERÁNI (V) PROFI

ŽENY (Z) PROFI

ŽENY SENIORKY (ZS) PROFI

NESÚŤAŽNÁ KATEGÓRIA REKRE


- muži od 19 do 39 rokov

- muži od 15 do 18 rokov

- muži od 19 do 39 rokov

- muži od 40 do 49 rokov

- muži nad 50 rokov

- ženy do 39 rokov

- ženy nad 40 rokov

- muži, ženy, mládež v sprievode

zákonného zástupcu

Ceny: Víťazi jednotlivých kategórií dostávajú poháre, fimančné odmeny a vecné ceny v celkovej hodnote 60 000 Sk.

Ceny venuje Obec Hrabušice a generálny sponzor horského cyklomaratónu SPORTFUL SINTESI - firma DAVORIN active sports.


Spoločnosť Winer, ktorá sa špecializuje na výrobu ponožiek pre aktívny životný štýl, ďalej venuje prvým trom pretekárom v jednotlivých kategóriách balíčky so špeciálnymi funkčnými športovými ponožkami.

Prihlasovanie: ON- LINE prihlasovanie na internetovej stránke www.xcmaraton.sk

POŠTOU – zaslaním prihlasovacieho formulára na adresu:

Obec Hrabušice, Hlavná ulica 171/46, 053 15 Hrabušice

Registrácia: Pretekári prihlásení a zaregistrovaní do 31. 8. 2008 platia registračný poplatok.

V registračnom polatku je zahrnuté štartovné číslo s menom pretekára, reklamné tričko SINTESI XCM SLOVAK PARADISE s podpisom majstra Slovenska v XC a XCM - Milana Barényiho, značková cyklistická fľaša ENERVIT, nápoj Sport Drink 500 ml, 2 energetické tablety Enervit GT, energetický nápoj ENERVIT na trati, propagačné materály od partnerov podujatia, možnosť výberu teplého jedla, nealkoholický nápoj alebo pivo po pretekoch a neprehliadnite:

CELOROČNÁ VSTUPENKA DO ROKLÍN SLOVENSKÉHO RAJA na meno pretekára.

Podmienkou registrácie je zaplatenie registračného poplatku vo výške 300 Sk na účet - Dexia banka Slovensko a.s. - 3408361006 / 5600 do 31.8.2008. Ako variabilný symbol je potrebné použiť číslo pridelené ON-LINE systémom, resp. dátum narodenia v tvare – deň, mesiac a rok – DDMMRRRR, pre prihlasovaných poštou. Do správy pre prímateľa je potrebné uviesť meno štartujúceho.

V nesúťažnej kategórii REKRE štartujú jednotlivci, rodičia s jedným alebo viac deťmi a páry s nárokom na jednu reklamnú sadu na jeden registračný poplatok 300 Sk. Reklamné tričko si môžu doobjednať za cenu 150 Sk v termíne do 31. 8. 2008 – uviesť v pozn. na ON-LINE informačnom systéme.

V prípade neúčasti pretekára bude CELOROČNÁ VSTUPENKA, tričko a reklamná sada zaslaná registrovanému pretekárovi poštou, registračný poplatok sa nevracia.

Štartovné: Štartovné je poplatok za služby poskytnuté organizátorom podujatia, zahrňuje poplatok za značenie tratí, meranie časov, spracovanie a zverejnenie výsledkov, občerstvenie na trati a teplé jedlo v cieli, informačné a zabezpečovacie služby, umývanie bicyklov, hygienu, bezplatné parkovanie, sprievodný program a účasť v tombole štartových čísel.

Služby zahrnuté v štartovnom sú pretekárom prihláseným do 31.8.2008 poskytnuté zadarmo.

Prihlásení po tomto termíne nezískavajú reklamnú sadu a voľnú vstupenku do roklín Slovenského raja a platia štartovné vo výške 300 Sk. Štartovné pre nesúťažnú kategóriu REKRE je 150 Sk pre dospelého jednotlivca, mládež vo veku od 12 do 15 rokov v sprievode rodičov v kategórii REKRE štartovné neplatí.
Prezentácia: v piatok, 19. 9. 2008 - od 18,00 do 20,00 hod.

TURISTICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM - HRABUŠICE

v sobotu, 20. 9. 2008 - od 7,30 hod.

PODLESOK – priestory štartu a cieľa

Ukončenie prezentácie je 20 min. pred štartom !!!

Sprievodný program: POĹOVNíCKY BUFET – prekvapenie na trati – slovenské špeciality zabezpečované Obcou Spišský Štiavnik

Kultúrny program

Vyhlasovanie víťazov jednotlivých kategórií

Tombola pre všetkých účastníkov 16:00 hod.

Občerstvenie v cieli: spišské pirohy – pečená klobása - guláš - pivo – coca-cola
Miesto štartu: Hrabušice - PODLESOK
Čas štartu: 10:00 ELITE – 10:10 REKRE – 10:20 PROFI
Prihlášky: po registrácii a prihlásení do ON-LINE infosystému na www.xcmaraton.sk

vyplnenú a vlatnoručne podpísanú prihlášku odovzdávajú účastníci pri prezentácii, prihlásení mladší ako 18 rokov musia mať súhlas zákonného zástupcu,

Občerstvenie na trati: ELITE - 4 x

PROFI - 2 x

REKRE – 1 x

Cieľ: Hrabušice - PODLESOK

Výsledky: Neoficiálne výsledky sa budú priebežne zverejňovať a aktualizovať na informačnej tabuli. Po skončení pretekov budú dostupné na web stránke www.xcmaraton.sk. Protesty spolu s patričnými dôkazmi je možné podať v priebehu pretekov, najneskôr do 30 minút po príchode víťazných pretekárov.
Meranie času: Preteky budú merané ručne, dvoma nezávislými meraniami a následne elektronicky spracované.
Technická pomoc: základná technická pomoc bude dostupná v priestoroch štartu a cieľa
Ceny a odmeny: ELITE - prví traja získavajú diplomy, finančné odmeny a vecné ceny, prví piati získavajú pohár. Prví traja v kategóriách PROFI získajú poháre, diplomy, finančné a vecné ceny. Pre všetkých pretekárov je pripravená tombola s vecnými cenami. Odovzdanie cien je podmienené osobným prevzatím na stupňoch víťazov a pri tombole.
Poistenie: Účastníci sú povinní zabezpečiť si individuálne poistenie. Organizátor nepreberá zodpovednosť za škody na majetku alebo na zdraví súvisiace s účasťou na pretekoch, alebo cestou a pobytom v mieste ich konania. V prípade potreby je účastník povinný preukázať sa preukazom poistenca zdravotnej poisťovne.
Ubytovanie: možnosť ubytovania za zvýhodnenú cenu v rekreačnej oblasti SLOVENSKÝ RAJ – SEVER. Informácie na www.xcmaraton.sk

Doprava: Organizátor nezabezpečuje dopravu na miesto štartu. Prístup po štátnej ceste smer Hrabušice - Podlesok.
Parkovanie: V deň pretekov, je zabezpečené bezplatné parkovanie pre všetkých účastníkov maratónu, vrátane divákov.
Šatne a sprchy: V priestore štartu a cieľa, autokemping PODLESOK. Šatne slúžia iba na prezlečenie, nie na odkladanie oblečenia a úschovu osobných vecí.
Umývanie bicyklov: Vo vyhradených priestoroch vyznačených na orientačnom pláne pri prezentácii.
Fotografovanie: Všetci účastníci podujatia súhlasia s použitím a uverejnením fotografií, ktoré budú o nich vyhotovené počas pretekov, bez nároku na odmenu. Usporiadateľ si vyhradzuje právo použiť v rámci súťaže urobené fotografie, video nahrávky a rozhovory, ako aj výsledky s osobnými údajmi, v tlači, rozhlase a televízii, ako aj v inej forme reklamy bez nároku na odmenu účastníkom pretekov. Tieto materiály budú použité pre propagáciu dobrého mena horskej cyklistiky a budúcich ročníkov CYKLOMARATÓNU SLOVENSKÝ RAJ.
Podmienky účasti: Dobrý zdravotný stav, nepreceňovanie vlastných síl, neohrozovanie súťažiacich riskantnou jazdou. Cyklistická prilba na hlave počas celého preteku je povinná. Preteky sa idú za plnej cestnej premávky, v členitom horskom teréne a za každého počasia.

Usporiadateľ, ako aj všetky osoby a organizácie, ktoré sú spojené s organizáciou podujatia výslovne odmietajú zúčastneným osobám každé ručenie za škody spôsobené osobám, škody na veciach a majetku, ktoré sa vyskytnú pred, v priebehu alebo po pretekoch. Každý účastník sa zúčastňuje pretekov na vlastné nebezpečenstvo a nesie civilnú (občiansku) aj trestnoprávnu zodpovednosť za všetky ním alebo jeho vozidlom spôsobené škody. Každý účastník pretekov nesie zodpovednosť za škody spôsobené na majetku a na zdraví svojom, organizátorov a tretích osôb. účastníci sa podpisom zriekajú uzavretia tohto ručenia pri každom v súvislosti so súťažou utrpenom úraze alebo nehode ako aj práva na postupovanie alebo postih voči usporiadateľom a ich zmocnencom. Berú na vedomie, že v prípade nehody alebo úrazu nebudú klásť na usporiadateľov žiadne nároky.

Doporučujeme lekársku prehliadku a individuálne poistenie.

Organizátor si vyhradzuje právo vykonať zmeny trate a v časovom harmonograme v prípade nepriaznivých okolností. Pre súťažiacich mladších ako 18 rokov je nevyhnutný súhlas a podpis zákonného zástupcu.


MAPA TRATÍ

PANORAMATICKÁ MAPA 40 KM OKRUHU



popis 40km okruhu

Pre milovníkov GPS navigácie máme pripravené súbory, ktoré sa dajú použiť buď priamo v navigačných systémoch alebo formou vizualizácie, napr. Google Earth alebo www.gpsvisualizer.com a pod.

Trasy boli merané prístrojom GARMIN EDGE 705 HR, ktorý zapožičal sponzor podujatia firma Nové technológie a služby, s.r.o., Košice partner ďalšieho sponzora podujatia firmy GARMIN Slovensko, zastúpený firmou CONAN, s.r.o., Žilina

40 km okruh - GPX súbor

Ukážka 40 km okruhu na www.bikemap.net



PANORAMATICKÁ MAPA 20 KM OKRUHU




popis 20km okruhu

20 km okruh - GPX súbor

Ukážka 20 km okruhu na www.bikemap.net




DIVÁCKY ZAUJÍMAVÉ MIESTA


PRIESTORY ŠTARTU A CIEĽA - A

Priamo na Podlesku budú môcť diváci okrem samotných štartov jednotlivých kategórií sledovať pretekárov kategórie ELITE, ktorí budú prechádzať do druhého kola približne od 12:30 hod.

Pre milovníkov akčnejších pohľadov a fotografov môžeme doporučiť nasledujúce miesta:

ZAČIATOK STúPANIA NA KLáŠTORSKO - B

Po piatich až desiatich minútach pešej chôdze z Podleska v smere trasy XCM je možné sledovať pretekárov v stúpaní na Kláštorisko, sú tam kamenné serpentíny, ktoré však svojou šírkou od prvých momentov umožnia pretekárom boj o dobrú pozíciu do singlov, ktoré ich čakajú za Kláštoriskom.

KLÁŠTORSKO - C

Pre divákov, ktorí si chcú spojiť sledovanie cyklomaratónu s krátkym výletom, doporučujeme prechádzku na Kláštorisko, na ktorom okrem sledovania a podporovania pretekárov môžu vychutnávať zaujímavé výhľady a navštíviť starý Kartuziánsky kláštor.

STÚPANIE NA VTÁČÍ HRB - D

Na týchto miestach môžu stretnúť pretekárov tí návštevníci, ktorí si zvolia náročnejší výlet roklinou Suchá Belá, a pri návrate cez Kláštorisko môžu sledovať zápolenie pretekárov na trati.

TECHNICKÝ ÚSEK NAD AUTOKEMPINGOM PODLESOK - E

Desať minútovou chôdzou z priestoru štartu môžu diváci prejsť k technickému úseku, kde zhruba 40 minút po štarte bude možné sledovať prvého pretekára kategórie ELITE pri zjazde technického úseku nad autokempingom.
Ten istý úsek budú prví pretekári striedať zhruba za jednu hodinu, pri návrate do priestorov štartu a cieľa.

PRECHOD TESNINOU - F

Symbolom horského cyklomaratónu SLOVENSKÝ RAJ je prechod TESNINY , kde pretekári zdolávajú náročný terén, vodorovné rebríky a stupačky ponad riečku Veľká Biela Voda. Diváci sa na tieto miesta dostanú 2O minútovou chôdzou z Podleska.

STRIEDANIE DOLÍN - G

Na tomto mieste pretekári prechádzajú štátnu cestu tretej triedy, aby sa presunuli do Betlanovskej Doliny, zhruba po hodine sa opäť vracajú na strmý zjazd dole k riečke Veľká Biela Voda. Toto miesto je dostupné päť minútovou jazdou autom z Podleska.

ZJAZD Z HÁGOV - H

Dlhý tiahly zjazd lúkami z Hágov môžu využiť hlavne fotografi akčných snímok. Prístup pešo od koliby Biely Potok - 1O minút chôdze.

HREBEŇ SMREKOVICE - I

Prekrásne výhľady si vychutnajú hlavne účastníci XCM a cyklisti, nakoľko pešie vzdialenosti sú značné - min. 6O minút chôdze od koliby Biely Potok.

ZJAZD K URBÁRSKEJ CHATE ŠTIVNIK - J

Náročný zjazd si môžu vychutnať návštevníci urbárskej chaty, pešie vzdialenosti - min. 20 minút chôdze od urbárskej chaty.

TECHNICKÝ ÚSEK V BETLANOVSKEJ DOLINE - K

Úsek, ktorým pretekári zchádzajú z hreneňa náročnými serpentínami do doliny - pešie vzdialenosti - min. 40 minút chôdze od urbárskej chaty alebo koliby Biely Potok.

TRÁVNATÝ ZJAZD K BRODU - L

Vysoké rýchlosti, trávnatý povrch, prekrásne výhľady na Tatry, to všetko zakončí krátky brod - pešie vzdialenosti - min. 20 minút chôdze od koliby Biely Potok.

... foto z tratí pripravujeme


REKLAMNÉ TRIČKO, SUVENÍRY


reklamné tričko SINTESI XCM SLOVAK PARADISE získavajú účastníci registrovaní do 31.8.2008, so zaplateným registračným poplatkom, pri registrácii je k dispozícii farba podľa výberu - jemná olivovo zelená, zinkovo sivá, bordová alebo oranžová.
Značková cyklistická fľaša ENERVIT
nápoj Sport Drink 500 ml
2 ks energetické tablety Enervit GT

energetický nápoj ENERVIT na trati
propagačné materály od partnerov podujatia, možnosť výberu teplého jedla
celoročná vstupenka do roklín Slovenského raja na meno pretekára


CENY, VECNÉ CENY A TOMBOLA

Obec Hrabušice zabezpečila spolu s hlavnými sponzormi a partnermi podujatia veľmi zaujímavé ceny pre víťazov jednotlivých kategórií a hlavne do tomboly pre športovcov, ktorí sa zúčastňujú horských cyklomaratónov pre radosť.

Obec Hrabušice venuje prvým trom pretekárom v jednotlivých kategóriách poháre a finančné odmeny v celkovej hodnote 20 000 Sk.

Mesto Spišská Nová Ves venuje každému víťazovi kategórie hodnotnú reprezentačnú publikáciu
SPIŠ perla Slovenska od autora Ladislava Jirouška.


Prví traja v jednotlivých kategóriách si okrem finančnej odmeny a pohárov odnesú domov aj vecné ceny - športové oblečenie a doplnky od firmy SPORTFUL - DAVORIN active sports - v celkovej hodnote takmer 40 000 Sk, ako aj reklamné tašky od firmy GARMIN.


Spoločnosť Winer, ktorá sa špecializuje na výrobu ponožiek pre aktívny životný štýl, ďalej venuje prvým trom pretekárom v jednotlivých kategóriách balíčky so špeciálnymi funkčnými športovými ponožkami.

Každý účastník bude mať k dispozícii na internetovej stránke pamätný diplom s menom a dosiahnutým časom.

Nakoľko sami účastníci vedia, aký náročný je nielen samotný športový výkon, ale aj kvalitný bicykel a jeho údržba, organizátori podujatia majú pre nich pripravenú bohatú tombolu v celkovej hodnote 60 000 Sk, v ktorej je hlavnou cenou značkový bicykel SINTESI PRO 707 v hodnote 20 000 Sk.

1. cena - hlavnú cenu: HORSKý BICYKEL SINTESI 707 PRO v hodnote 20 000 Sk

venuje Obec Hrabušice a hlavný sponzor podujatia DAVORIN active sports Poprad

Bicykel je vystavený v predajni KELLY"S BICYKLE Spišská Nová Ves - obchodný dom na námestí.

2. cena - druhú cenu: rám STEVENS S4 v hodnote 7000 Sk
venuje Obec Hrabušice a sponzor podujatia Mária Glajzová - GL-PROFIT, predajca bicyklov STEVENS

3. cena - tretiu cenu: FORERUNNER 50 HR + USB v hodnote 3990 Sk
venuje sponzor podujatia GARMIN Slovensko, zastúpené firmou CONAN, s.r.o., Žilina a firmou Nové technológie a služby, s.r.o., Košice

4. cena - štvrtú cenu: EXERTION Windstopper v hodnote 3600 Sk venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports

5. cena - piatu cenu ... v hodnote 3000 Sk venuje sponzor podujatia REŠTAURÁCIA RUMANKA

6. cena - v hodnote 2000 Sk - venuje sponzor podujatia ŠPORT RETTER Spišská Nová Ves

7. cena - dámske cyklistické rukavice SPORTFUL a vesta SPORTFUL REFLEX v hodnote 1400 Sk - venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports
8. cena - dámske cyklistické rukavice SPORTFUL a vesta SPORTFUL REFLEX v hodnote 1400 Sk - venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports
9. cena - nákup tovaru v hodnote 2000 Sk u sponzora XCM Mária Glajzová - GL-PROFIT, predajca bicyklov STEVENS
10. cena - 1GB MP3 prehrávač venuje firma ACOM Poprad
11. cena - Hydratačný vak Merida v hodnote 1350 Sk
12. cena - Hydratačný vak Camelback v hodnote 1350 Sk
13. cena - tlačiareň HP Deskjet D1460 v hodnote 1200 Sk venujú Nové technológie a služby, s.r.o., Košice
14. cena - nákup tovaru v hodnote 1000 Sk u sponzora XCM Mária Glajzová - GL-PROFIT, predajca bicyklov STEVENS
15. cena - program Cyklotrasy Deluxe v hodnote 777 Sk
16. cena - program Cyklotrasy Deluxe v hodnote 777 Sk
17. cena - program Cyklotrasy Deluxe v hodnote 777 Sk
18. cena - vesta SPORTFUL REFLEX v hodnote 750 Sk - venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports
19. cena - vesta SPORTFUL REFLEX v hodnote 750 Sk - venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports
20. cena - vesta SPORTFUL REFLEX v hodnote 750 Sk - venuje sponzor podujatia DAVORIN active sports
21. cena - Náradie Toolbox 17 v hodnote 520 Sk
22. cena - Náradie Toolbox 17 v hodnote 520 Sk
23. cena - Hustilka BLOWHORN PRO dural v hodnote 500 Sk
24. cena - Plášť v hodnote 500 Sk
25. cena - Plášť v hodnote 500 Sk
26. cena - Hustilka BLOWHORN PRO v hodnote 400 Sk
27. cena - Umývačka reťaze v hodnote 300 Sk
28. cena - Umývačka reťaze v hodnote 300 Sk
29. cena - Umývačka reťaze v hodnote 300 Sk
30. cena - Umývačka reťaze v hodnote 300 Sk
31. cena - Hustilka v hodnote 300 Sk
32. cena - Hustilka v hodnote 300 Sk
33. cena - Oleje na bicykel v hodnote 250 Sk
34. cena - Oleje na bicykel v hodnote 250 Sk
35. cena - Oleje na bicykel v hodnote 250 Sk
36. cena - Oleje na bicykel v hodnote 250 Sk
37. cena - Duša+Sada na opravu duší+Montážne páky v hodnote 220 Sk
38. cena - Duša+Sada na opravu duší+Montážne páky v hodnote 220 Sk
39. cena - Carbosnack+Endurosnack+Power bike bar v hodnote 150 Sk
40. cena - Carbosnack+Endurosnack+Power bike bar v hodnote 150 Sk


Prémiové ceny

Pri dostatočnej účasti máme od sponzorov sľúbené ceny navyše, budú upresnené po ukončení termínu registrácie - 31.8.2008, budú hodnotné a určite praktické, preto neváhajte, zaregistrujte sa zašlite nám registračný poplatok, rátajte s tým, že medzibankové prevody trvajú niekoľko dní, uľahčíte nám prípravu akcie.

Číslo účtu - Dexia banka Slovensko a.s. - 3408361006 / 5600.

Registračný poplatok sa pri neúčasti nevracia, CELOROČNÁ VOĽNÁ VSTUPENKA do roklín Slovenského raja ako aj reklamná sada s tričkom bude zaslaná poštou na adresu uvedenú pri registrácii do ON-LINE systému.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
keyboard_arrow_up