Výbava pre doplnkové aktivity

Nech už je vášeň pre cyklistiku akákoľvek silná, predsa len nie je dobré sa orientovať jednostranne. Turistika je skvelým doplnkom k horskej cyklistike a stále ostávate vo svojich milovaných horách.

Predstavíme vám niekoľko tipov na doplnky, ktoré oceníte počas outdoorových aktivít a je len na vás, čomu sa budete venovať.

Bunda Dainese Aria-Lite

Talianska značka Dainese prináša bundu, ktorá je extrémne ľahká s hmotnosťou len 100 g. No v premenlivom počasí, aké často zažijete na horách, vás ochráni pred vetrom a mrholením. Vyrobená je z odolného materiálu, ktorý má povoskovanú úpravu a účinne odpudzuje vodu. Skvelou vychytávkou je možnosť poskladať ju do jej vlastného vrecka. Cena sa pohybuje okolo 129 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Knog Bandicoot

Čelovka je obľúbeným doplnkom - či už po zotmení trénujete na maratón, alebo len plánujete stanovačku. Bandicoot je iná ako ostatné čelovky, je celá vyrobená zo silikónu a zároveň ľahká. Má niekoľko režimov svietenia a môžete ju dokonca naprogramovať pomocou aplikácie. Má dosah 40 metrov a obľúbený režim na čítanie. Výrobca uvádza 100% vodotesnosť, čo zvyšuje možnosti použitia. Cena sa pohybuje okolo 31 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Hypofit

Je jedno akému športu sa venujete, určite budete potrebovať nápoj, ktorý svojím zložením doplní dôležité látky, ktoré počas aktivity telo stráca. Iontový nápoj Hypofit je vhodný na hydratáciu organizmu, dopĺňanie sacharidov, elektrolytov. Postará sa o všetky potrebné účinné zložky, ktoré počas vytrvalostného výkonu strácate. V ponuke je vo viacerých príchutiach, z ktorých si každý vyberie tú svoju. Cena sa pohybuje okolo 12 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force čelovka

Model od značky Force spĺňa všetky predpoklady dobrej čelovky a to napriek priaznivej cene. Okrem štyroch druhov svietenia čelovka ponúka aj bezpečnostnú funkciu blikania. Napájanie zabezpečujú 3xAAA batérie, takže so zásobou náhradných batérií sa nemusíte obávať, že by ste ostali po tme aj viac mimo civilizácie. Cena sa pohybuje okolo 6 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Tenisky Craft Engineered M

Ak radi beháte, pričom nespevnené povrchy nie sú pre vás to pravé a radšej objavujete okolie vášho mesta, tak tenisky Craft sú špeciálne určené pre vás. Vložky TPU absorbujú dopadovú energiu a napomáhajú odrazu, delená podrážka pod pätou a špičkou zabezpečuje efektívnejší pohyb. Tenisky sú univerzálne a vhodné pre bežcov, ktorí si svoj štýl ešte len hľadajú. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Moved tričko

Vysoké teploty vedia človeka pri tréningu vyčerpať, preto je dôležité zvoliť správne oblečenie. Jednou z možností je funkčné tričko Karpos, ktoré bolo vyvinuté na to, aby ste ho mohli nosiť aj v tých najväčších horúčavách. Vďaka dvom rozdielnym materiálom je tričko vzdušné a zároveň niečo vydrží. Vzadu je priedušný materiál Polartec Delta a vpredu K-Sense s rip-stop efektom, takže ho len tak ľahko neroztrhnete. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Hex Pack 10

Nájsť menší batoh, do ktorého zmestíte všetko základné vybavenie, ktoré potrebujete pri výjazde je niekedy ťažké. Model od značky Amplifi je primárne určený pre vyznávačov adrenalínových športov, ale aj na bicykli ho dokážete naplno využiť. Má prípravu na hydrovak, 3D tvarované popruhy, vďaka konštrukcii zadného panelu si viete rozložiť záťaž a výrobca nezabudol ani na ventiláciu. Cena sa pohybuje okolo 125 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Držiak SP Connect

Či už telefón na bicykli používate ako navigáciu, alebo na prehrávanie skladieb, určite využijete spoľahlivý držiak. SP Connect sa špecializuje na telefónne držiaky pre športové aktivity. Rýchle uchytenie prístroja a možnosť otáčania o 360 stupňov rozširuje variabilitu držiaku, ktorú plne využijete pri výjazde. Nepremokavý obal ochráni pred dažďom, či blatom a zvyšuje odolnosť telefónu pred nárazom. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Santini polokošeľa

Majstrovská elegancia aj pre voľnočasové aktivity, to je model od značky Santini. Vďaka zaujímavému vzhľadu polokošele a použitia merino vlny ju nebudete chcieť vyzliecť. Niet sa čo diviť, veď heslo, ktorého sa drží dcéra zakladateľa značky a cyklistka Monica Santini znie, že kvalitné cyklistické oblečenie musí tak dokonale padnúť na telo, aby ste si ani nevšimli, že ho máte oblečené. Cena sa pohybuje okolo 85 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Eleven kompresné návleky

Kompresné návleky Eleven sú určené nielen pre cyklistiku, ale aj pre triatlon. Podporia výkon a urýchľujú regeneráciu svalov. Vhodné sú aj na dlhodobé nosenie vďaka antibakteriálnej úprave, ktorú zabezpečujú vlákna Prolen Siltex s iontami striebra. Návleky majú komfortný lem a nebudú nikde tlačiť, vytvárajú obojsmernú kompresiu a majú tvarovanie pre ľavú a pravú nohu. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Ruksak Coxa

Dobrým doplnkom môže byť aj batoh od značky Coxa s objemom 18 litrov. Zmestíte doň veľa vecí a aj 3 litrový vak s vodou. Má štyri vnútorné a ďalšie štyri vonkajšie vrecká, zadná časť je z priedušného materiálu. Patentovaný systém popruhov zabezpečí, že hmotnosť nákladu sa presunie z ramien na boky a vy si môžete užívať slobodu pohybu. Súčasťou je aj LED blikačka a pláštenka. Cena sa pohybuje okolo 199 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Merrel MQM

Tenisky od značky Merrel využijete nielen na beh, ale aj turistiku. Model MQM Ace je primárne určený na beh v horách. Stabilitu chodidla zabezpečuje prvok Floating Hypercage. O to, aby ani po dlhom používaní nevznikal nežiaduci zápach sa postará M-Select Fresh. Už sa nemusíte obávať rôznorodého terénu a môžete si vychutnať radosť z behu. Cena sa pohybuje okolo 138 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sandále Exustar


Voľnosť chodidlám môžete poskytnúť aj zmenou obuvy, ako napríklad sandálmi od značky Exustar. Pohodlný zvršok so štyrmi nastaviteľnými remienkami, chráničom špičky a gumovou podrážkou je ideálnou voľbou, ak sa vyberiete len na prechádzku, alebo krátky výjazd. Priedušná pásová podšívka ponúka pohodlie aj ak si sandále obujete naboso. Sandále sú kompatibilné s platformovými či spd pedálmi. Cena sa pohybuje okolo 72 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách PR článok

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách

Pre tento rok Suunto rozširuje modely hodiniek Suunto Race o ďalšie tri farebné variácie. Nájdeme medzi nimi modely s titánovou aj nerezovou lunetou. Nechýba ani novinka pre milovníkov hudby počas tréningu.
Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
keyboard_arrow_up