Eurobike 2008 - fotogaléria

Menšia fotogaléria od Zoltána o veľkosti zhruba 50 fotiek z tradičnej najväčšej bikovej výstavy v Európe - Eurobike 2008 v nemeckom Friedrichshafene.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: EuroBike 2015 – Nové trendy a prvé dojmy

Reportáž: EuroBike 2015 – Nové trendy a prvé dojmy

Minulý týždeň sme boli spolu s Červom a chalanmi z ProCycling (Bianchi) dva dni na EuroBiku, kde bolo toho vidieť až až. Medzi hlavné tredy patrilo značné rozšírenie kotúčových bŕzd na cestných bicykloch, 27,5+ pri MTB bikoch a širšia ponuka elektrobikov, kde pohon prezentovalo viacero výrobcov vrátane spoločnosti Shimano. Do popredia sa dostávajú aj cestné bicykle vhodné do náročnejšieho terénu, ktorým predpokladám slušný úspech.
Eurobike 2012 - 1. diel

Eurobike 2012 - 1. diel

Na prelome augusta a septembra sa uskutočnil v nemeckom meste Friedrichshafen 21. ročník jednej z najväčších cyklistických výstav sveta. Počas štyroch dní výstavu navštívilo približne 64000 návštevníkov z 97 krajín. MTBiker bol pri tom a v najbližších dňoch vám budeme prinášať fotogalérie a články z tejto výstavy.
Eurobike 2005 fotoreport

Eurobike 2005 fotoreport

Martin Šatka zo Slovkolexu poskytol niekoľko desiatok fotiek z tohtoročného Eurobiku - asi najznámejšej a najlepšie "zásobenej" výstavy na starom kontinente...
keyboard_arrow_up