Bláznivý cyklovýjazd pre všetkých fanúšikov cyklistiky

Väčšina akcií, na ktorých dostanete štartovné číslo, má rovnaký scenár. Sústredíte sa na maximálny výkon, prejdete cieľom, pokúsite sa v sebe udržať guláš a ide sa domov. Bláznivý cyklovýjazd je ale z úplne iného súdka.

Táto podarená akcia pre širokú verejnosť, nevynechávajúc deti, píše tento rok tretí diel svojej existencie. Nejde o žiadne nadľudské výkony, ide o pohodu, zážitok zo spoločnej jazdy s ľuďmi podobnej krvnej skupiny a to všetko v kľudnom tempe bez pachtenia sa za sekundami.   


Namažte retiazky a poďte

Stretneme sa už šiesteho apríla v Podolí – presne v Parku miniatúr. Registrácia bude prebiehať od ôsmej do pol desiatej ráno, po uhradení štartovného vo výške 10 € dostanete pásku na ruku, štartovné číslo, lístok na občerstvenie (guláš a pivo alebo kofolu) a k tomu všetkému ešte drobný darček. Deti do dvanásť rokov štartovné neplatia.

Vyštartujeme všetci spolu o 9:30 hod a zoberieme útokom smer Čachtice, kde sa rozdelíme na dve skupiny podľa trás.


Terén alebo cesta?

Vybrať si môžete z dvoch trás – lesnej alebo asfaltovej. Trasa jeden – lesná – vás privedie na Čachtický hrad, potom singletrailom do Višňového – Hrachovišťa opäť dupneme do pedálov, aby sme sa vrátili späť na hrebeň a pokračujeme Salášky – Ošmek – Podolské Kopanice a zvyšok už dokrútime po asfalte späť do miesta štartu – Parku miniatúr. Vedno odbicyklujete 20,7 kilometra s prevýšením necelých päť stovák.

Druhá trasa vedúca po asfalte, ide do Čachtíc, pokračuje Višňovskou dolinou do Višňového a ďalej nasledujú Hrachovište, Krajné, Ošmek, Podolské kopanice, Podolie a než sa nazdáme, sme späť v Parku miniatúr. Celková dĺžka tejto trasy je 25 kilometrov s prevýšením 445 metrov.


MTBIKER ti ako mediálny partner Bláznivého cyklovýjazdu prináša súťaž, v ktorej je možné získať 2x bezplatné štartovné pre dve osoby. Viac informácií nájdeš na tomto odkaze.

Registrácia

Ak ste sa v pohodových výjazdoch našli, budeme sa tešiť na vašu účasť. Registrovať sa na podujatie môžete už teraz na našich stránkach.

Bláznivá cyklojazda prefrčí neďaleko nášho MTBIKER centra, nuž sa prídeme aj my pozrieť na akciu so stánkom, kde vám ukážeme niečo z našej „kuchyne”, skúsime vytvoriť video z jazdy a medzi účastníkov sa plánujú zaradiť aj naši kolegovia. Tešíme sa na parádny výlet, priateľskú atmosféru a samozrejme na vás.

Ďaľšie informácie nájdete na facebookovej stránke podujatia.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Bláznivý cyklovýjazd - 3. ročník

calendar_today 06.04.2019
label MTB maratón
place Podolie (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Rozhovor: Prečo na Slovensku potrebujeme zákon o turistických trasách?

Rozhovor: Prečo na Slovensku potrebujeme zákon o turistických trasách?

Ako je to na Slovensku s turistickým značením? Prečo je zákon o turistických trasách dôležitý a aké zmeny má priniesť?
200 km na elektrobicykli bez dobíjania

200 km na elektrobicykli bez dobíjania

Hádam už odo dňa, kedy uzrel svetlo sveta prvý elektrický bicykel, je témou diskusií, či vôbec majú tieto bicykle existovať, či je jazda na nich bicyklovaním alebo podvádzaním.
keyboard_arrow_up