Pozvánka: Levočský cyklovýšľap – 3. ročník pohodových cyklopretekov

Ak si chcete vyskúšať svoje vrchárske schopnosti a zmerať si čas s ostatnými, tak ste na správnom mieste.

Tento rok sa organizuje 3. ročník cyklistických pretekov „neprofesionálov“ v krásnom prostredí Levočskej Doliny. 1. júna 2019 sa na štart na Biokúpalisku Levočská Dolina stretne množstvo ľudí na svojich bicykloch s pohľadom upreným na cieľ.

Čo si pre nás pripravili? 

Organizátori majú vytýčenú trasu od spomínaného kúpaliska k Pamätníku SNP. Na trase prekonáte 640 výškových metrov a ak potrebujete lepšiu predstavu o tom čo vás čaká, tak prikladáme aj malú mapu.


Prevažná časť trasy je po šotoline a v prípade pekného počasia sa v cieli potešíte okrem iného aj pohľadom na Vysoké Tatry. Pre tých súťaživejších máme jednu dôležitú informáciu. Čas sa bude merať len pri výšľape a cesta späť je už vo vlastnej réžii a tempe. Pri Pamätníku SNP bude pre vás pripravené malé občerstvenie a neskôr v čase obeda sa podáva aj guláš. Už s dobrým pocitom a plným bruchom sa postavíte na stupne víťazov alebo zatlieskate tým, ktorí obsadili lepšie miesto ako vy. Na záver je žrebovanie o bicykel, ktorý môže vyhrať každý s uhradeným štartovným.


To najdôležitejšie

Registrácia v deň pretekov prebieha od 08:00 do 09:30 hod a následne je hromadný štart o 10:00 hod. Prihlasovanie je možné prostredníctvom online formulára na stránke organizátora. Dá sa to aj na mieste, no samozrejme cena za štartovné je potom vyššia. Ak sa prihlásite vopred, tak štartovné platíte v sume 10 €, na mieste to bude 15 €.


Vďaka skúsenostiam z minulých ročníkov boli upravené súťažné kategórie a preto si pri prihlasovaní vyberáte z nasledujúcich možností:

  • tandem (žena + muž) – iba MTB
  • tandem (žena + muž) – žena ebike
  • ženy do 35 rokov (MTB)
  • ženy od 36 rokov (MTB)
  • muži do 35 rokov (MTB)
  • muži 36-49 rokov (MTB)
  • muži 50 a viac rokov (MTB)
  • elektrobicykel (bez ohľadu na vek a pohlavie)


Ak chcete športovo prežiť Deň detí a chcete sa pred svojimi ratolesťami vytiahnuť, tak určite príďte. Myslíme, že práve v nich nájdete svojich najväčších fanúšikov. Počas prvého júnového víkendu vás privíta Levočská Dolina so všetkým, čo má a navyše zabojujete o super ceny a dobrý pocit zo svojho výkonu. Po akcii sa môžete vrhnúť na ďalšie cyklotrasy v okolí, ktorých je tu neúrekom. Levočské vrchy ponúkajú pre cyklistiku ideálne podmienky. Máte tu viac ako 280 kilometrov cyklotrás rôznej náročnosti. Prídete sa teda pozrieť a zároveň si zasúťažiť na treťom ročníku Levočského cyklovýšľapu? Viac informácií, propozície a prihlasovanie nájdete na stránke organizátorov.

Zdroj fotografií: Resort Levočská Dolina
report_problem Našiel si v texte chybu?

Levočský cyklovýšľap

calendar_today 01.06.2019
label Časovka do vrchu
place Levočská Dolina (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Pozvánka: ŠKODA MTB maratón Levočské vrchy - ide to aj ekologicky

Pozvánka: ŠKODA MTB maratón Levočské vrchy - ide to aj ekologicky

Nabitý kalendár pretekov v letnej sezóne ponúka mnoho destinácií pre návštevu. Jednou z nich sú aj Levočské vrchy s historickým centrom mesta Levoča.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
keyboard_arrow_up