Beskidy MTB Trophy 2009 - vyhodnotenie súťaže

S tretím ročníkom etapových pretekov Beskidy MTB Trophy pre vás MTBiker.sk pripravil súťaž o štartovné na túto jedinečnú akciu v hodnote €230. Všetko, čo treba spraviť je odpovedať na súťažnú otázku... Máme víťaza (opäť)

Víťazom súťaže sa stáva Martin Palenčík. V mene organizátorov Beskidy MTB Trophy a MTBiker.sk gratulujeme!

Pôvodný víťaz súťaže sa žial pretekov nemôže zúčastniť, preto bola súťaž prelosovaná.

Správna odpoveď na otázku Aká je približná celková dĺžka pretekov? bola samozrejme 265 km. Tento údaj bol dostupný v popise trás a v propozíciach akcie. Do súťaže sa zapojilo 77 ľudí (do úvahy sa brala len jedna súťažná odpoveď od konkrétnej osoby) a absolútna väčšina odpovedala správne.




O čo ide?

Pripravili sme pre vás súťaž o štartovné na Beskidy MTB Trophy (http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1232114938)" title="8), čo sú etapové MTB preteky v Beskydách. Máte možnosť vyhrať štartovný balíček Štandard **, ktorý zahŕňa:

» plné značenie trasy každej etapy,
» digitálna mapa pre GPS prístroje,
» štartovné číslo s menom a priezviskom závodníka,
» plné zdravotnícke zabezpečenie závodu,
» individuálne poistenie účastníka počas závodu,
» elektronická časomiera,
» identifikačné menovky závodníka,
» pamätné tričko zo závodu,
» prístup do občerstvovacích staníc na trase,
» prístup do regeneračného bufetu v cieli každej etapy,
» prístup do sprchy,
» čistiaca a konzervačná stanica pre bicykel
» vstup do cykloservisu v cieli každej etapy,
» tričko FINISHER pre závodníkov, ktorí dokončia závod,
» výsledky závodu,
» ubytovanie v tábore Beskidy MTB Trophy, spanie vo vlastných spacích prostriedkoch,
» polopenzia: 3 raňajky, 3 večere,

Počet účastníkov pretekov je limitovaný na 500, preto sa ponáhľajte.

Čo sú to za preteky?

Tento štvordenný etapový závod organizovaný podľa špecifických pravidiel (štart a cieľ všetkých etáp sa nachádza v jednom mieste) sa v krátkom čase výrazne zapísal do športového kalendára stredoeurópskeho MTB.

Jeho výnimočnosť je daná aj miestami, kadiaľ vedú trasy jednotlivých etáp, beskydské chodníky poľsko - česko - slovenského pohraničia s takými horami ako: Skrzyczne, Čantoryje, Javorový alebo kultová Veľká Rača. Vďaka starostlivosti miestnych bikerov, projektantov trás nášho závodu Wieška Legierského a Boba Damka navštívime už známe, ale i celkom nové miesta, okrem iného aj vrchol Rycierovej (1226 m.n.m.).

Beskidy MTB Trophy je úplne výnimočný závod. Pred niekoľkými rokmi, keď sme uvažovali o jeho usporiadaní, sme si za hlavný cieľ dali vytvorenie závodu MTB, ktorý bude zahŕňať všetky elementy horskej cyklistiky: technické chodníčky (singletracky), dlhé výjazdy, technicky náročné zjazdy, atraktívne výhľady a predovšetkým objavovanie nových miest. To všetko sa podarilo splniť v koncentrovanej podobe už v priebehu inauguračného prvého ročníku v roku 2007. Tretie dejstvo Beskidy MTB Trophy vytvorí "výbušnú zmes", ktorá bude oslňovať emóciami i v nasledujúcich rokoch. Jedinečné zážitky, a práve o tie ide, navždy zostanú uložené v pamäti účastníkov a tí sa k nim budú vracať vo svojich myšlienkach aj v budúcnosti.

Pozývame všetkých nadšencov, fanatikov, profesionálov i amatérov, pre ktorých sa horská cyklistika stala nedeliteľnou súčasťou každodenného života. Len v priebehu tohto závodu máte šancu na splnenie cyklistických chúťok vyššieho rádu, kde tvrdošijnosť a vôľa bojujúca s vlastnými slabosťami sú rovnako dôležité ako spánok a jedlo.

Správny chlap je ten, ktorý postaví dom, zasadí strom a splodí syna. Správny biker je ten, čo dokáže pokoriť 100 km trasu, potom dokončí Beskidy MTB Trophy a nakoniec... lenže toto nemá koniec...


Viac informácii o akcii nájdete na oficiálnych stránkach pretekov: http://www.mtbtrophy.com/sk/index.php, ktoré do Slovenčiny preložil náš udatný moderátor katko.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Salzkammergut Trophy ´23 - nie vždy idú veci podľa plánu

Salzkammergut Trophy ´23 - nie vždy idú veci podľa plánu

Ani dážď na dovolenke nie je tragédia, stačí sa na to len pozrieť z iného uhla. Aj o tomto sa dočítate v článku z dovolenky pri Halštatskom jazere s programom pre 7-ročného syna skombinovaným s maratónom pre otca.
Video + fotoreport: Salzkammergut Trophy 210 km – keď to nevyjde podľa plánu

Video + fotoreport: Salzkammergut Trophy 210 km – keď to nevyjde podľa plánu

Počasie si opäť raz išlo svoje a premenilo už tak náročné podujatia na skutočný "survival fest". Poďte sa pozrieť priamo na trať a ako to vyzerá, keď hlava povie jednoducho dosť...
Pozvánka: Júl -  nabitý mesiac s nádychom majstrákov

Pozvánka: Júl - nabitý mesiac s nádychom majstrákov

Júl nie je len prvý mesiac prázdnin, ale aj mesiac absolútneho vrcholu bike sezóny. Poďme sa spolu pozrieť, na čo sa môžeme tešiť.
keyboard_arrow_up