Pozvánka: Júl -  nabitý mesiac s nádychom majstrákov

Júl nie je len prvý mesiac prázdnin, ale aj mesiac absolútneho vrcholu bike sezóny. Poďme sa spolu pozrieť, na čo sa môžeme tešiť.

Tour de Prešov - 6. - 7. 7. 2019

6. júla 2019 v centre mesta Prešov odštartujú jedinečné dvojdňové etapové cestné cyklistické preteky s názvom Tour de Prešov. Štart piateho ročníka je naplánovaný o 13. hodine, prvou rovinatou etapou, dlhou 147 kilometrov. Druhá etapa s dĺžkou 100 kilometrov a viac ako 1 500 v.m. so štartom o 10:30 h preverí nohy pretekárov v prvom stúpaní na Žipov, a v druhom stúpaní na už tradičný kopec Tour de Prešov - Dubník. Pretekári v celkovom poradí budú bojovať o štedrú finančnú hotovosť a atraktívne ceny. Podrobné informácie na tomto odkaze.

Okolo Domaše - 6. 7. 2019

6. júla odštartuje 12. ročník najväčšieho cyklistického podujatia na Slovensku – Okolo Domaše. Niečo okolo tisícky prihlásených v tejto chvíli sľubuje, že na brehoch Domaše zavládne prvú júlovú sobotu cyklistický ošiaľ. Podujatie svojím nesúťažným charakterom sľubuje pohodové tempo, dostatok občerstvenia a priestor prejsť si nenáročnú trasu v spoločnosti rodiny aj blízkych. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Salzkammergut Trophy - 13. 7. 2019

Pri tejto legendárnej akcii môžete výrazne ušetriť na štartovnom a ešte aj čo - to vyhrať. O čo ide? Na Trophy sa okrem samotných pretekov vyhlasuje aj množstvo vedľajších súťaží. Jednou z nich je aj tímová súťaž Slow-Motion, v ktorej vyhráva ten tím, ktorého členovia strávia na tratiach pretekov v súčte čo najviac času. Čím viac má teda tím členov a čím dlhšie trate si vyberú, tým vyššia je jeho šanca vyhrať. Podrobnejšie informácie sa dočítate na tomto odkaze.

Smolnícky MTB maratón - 13. 7. 2019

Skvelá akcia tohto druhu v Smolníku v nádhernej prírode na hranici Volovských vrchov a Slovenského krasu. Preteky pozostávajú z dvoch tratí - 20 km a 40 km. Prvá trať môže osloviť aj cykloturistov. Druhá trať (40 km) je pomerne náročná na stúpanie až do výšky 1 200 m. Jazdiť sa bude prevažne po lesných cestách a vyznačených chodníkoch. Podrobnejšie informácie na tomto odkaze.

3. kolo - Slovenský pohár Enduro - 14. 7. 2019

Druhý júlový víkend už počas prázdnin sú naplánované Majstrovstvá Slovenska v endure na Spiši. Priaznivci enduro disciplíny sa vďaka lokalite Branisko majú na čo tešiť, pretože ponúka spleť najkrajších trailových častí, ktoré možno poznáte z minulých ročníkov Kráľovského BajkoBrania. Viac informácií na tomto odkaze.


3. kolo - Slovenský pohár SPDH - 21. 7. 2019

Trať určite prejde zmenami a môžete sa tešiť na nové pasáže alebo skoky. Príďte si zapretekať alebo podporiť našich najlepších slovenských, ale i zahraničných jazdcov a vychutnať si napínavú atmosféru Majstrovstiev Slovenska. Trať plná zaujímavých technických úsekov a skokov preverí jazdcov, zvíťazí iba ten najlepší a stane sa tak Majstrom Slovenska v downhille. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

JASENSKÁ Event Series 2019 - 26. - 28. 7. 2019

Od piatku do nedele potrvá v Bikeparku Jasenská 3. ročník trojdňového cyklofestivalu JASENSKÁ Event Series. Počas týchto dní sa môžete tešiť na pestrý program plný jazdenia, súťaží pre všetkých, nebude chýbať ani parádna tombola s veľkým prekvapením, dobrá hudba, premietanie filmov, chutné jedlá a nápoje. Vstup do areálu, parkovanie, aj kempovanie v areáli je ZDARMA. Celý program a bližšie informácie nájdete na tomto odkaze.


Cyklomaratón Topoľčianky - 27. 7. 2019

Členovia ŠK Topoľčianky pripravili na sobotu, 27. júla 2019, štvrtý ročník MTB cyklomaratónu v krásnom prostredí Tribečského pohoria. Miesto štartu je situované priamo na dostihovej dráhe. Tu bude zároveň aj zázemie pretekov obsahujúce veľkokapacitnú tribúnu, občerstvovacie stánky, výdaj stravy, umývanie bicyklov a sprchy. Dostihový areál sa nachádza na okraji obce v blízkosti futbalového štadióna a hneď vedľa neho je parkovisko pre 250 motorových vozidiel. Podrobnejšie informácie o podujatí, ktoré je súčasťou série MOUNTAIN BIKE SPIRIT TOUR, nájdete na tomto odkaze.


Škola jazdenia a techniky s Bike Academy - 27. 7. 2019

Chcete si zlepšiť techniku jazdenia? V tom prípade nesmiete chýbať na tejto akcii. Tomáš z akadémie má dlhoročné skúsenosti na bicykli a nevynecháva ani preteky v zjazde, či endure. Naučí vás, ako vylepšiť vašu techniku jazdenia na trailoch alebo pumptracku. Stačí vziať svoj bike a prísť do MTBIKER centra. Tomáš sa už o vás postará.

Júl sa nesie v znamení majstrovstiev Slovenska, množstva nastúpaných metrov na maratónoch, no stále aj množstva akcií, kde nejde len o výsledky, ale i o zábavu. Je už len na vás, ako to pojmete a na ktorú z akcií sa vyberiete . Ďalšie zaujímavé akcie nájdete v našom kalendári.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Mesiac máj - pretekový vlak sa rozbieha

Pozvánka: Mesiac máj - pretekový vlak sa rozbieha

Apríl je už takmer minulosťou, ďalší mesiac naberá obrátky a čaká nás pestrá ponuka podujatí.
Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
keyboard_arrow_up