Batohy a chrániče – ochrana a pocit istoty

Vo chvíľach, keď potrebujete na trail so sebou zobrať niečo navyše a zároveň sa ochrániť v prípade pádu, uživíte kvalitný batoh, ale aj vhodné chrániče.

Force Berry Ace 12 l


Na výjazdy, na ktoré so sebou neberiete mnoho vybavenia, avšak radi by ste niekam uložili pláštenku či niečo pod zub, je vhodný batoh Force Berry Ace. Objem 12 l a možnosť doplniť ho až 3 l rezervoárom dopĺňa konštrukcia s 2 vreckami a priehradkou na mobil. Správnu pozíciu doladíte ramennými popruhmi, bedrovým či hrudným pásom. Celková hmotnosť je prijateľných 539 g. Cena tohto produktu je na úrovni 32 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Amplifi E-Track 17


Kvalitné prevedenie modelu E-Track od Amplifi sa neprejavuje len v použití odolného vonkajšieho materiálu, ale taktiež integrovaným, flexibilným chráničom chrbta a vreckom pre náhradnú batériu do elektrobicyklov. O ventiláciu a rozloženie hmotnosti sa starajú 3D formované ramenné popruhy. Okrem nich poteší aj viacero priehradiek. Celkový objem je tak 17 l s hmotnosťou 1,63 kg. Cena tohto produktu je na úrovni 185 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Castelli Gear Backpack


Na prvý pohľad jednoducho navrhnutý batoh od Castelli v sebe ukrýva až 26 l priestoru pre niekoľkodňové výlety. Svoju univerzálnosť prezentuje aj priehradkou pre laptop alebo tablet, úchytmi pre prilbu a dvojicou vreciek na fľaše. Vonkajší materiál je navyše odolný voči vode a nečistotám, rovnako ako aj zips. Praktické sú okrem nastaviteľného hrudného a bedrového pásu aj reflexné prvky. Cena tohto produktu je na úrovni 140 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

BBB BSB 111 Litefuel


Teplé počasie si vyžaduje množstvo tekutín – a ak ich nemáte kde skladovať, možnosťou je len 247-gramový batoh na rezervoár od BBB. Ergonomicky tvarovaný kúsok pojme až 3-litrový rezervoár, ktorý zaberie polovicu z celkových 6 l priestoru. Samotný batoh je už vybavený 2-litrovým rezervoárom BackTank. Okrem neho ostáva dostatok priestoru pre pláštenku alebo náradie a iné drobnosti. Cena tohto produktu je na úrovni 56 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Kellys Rampart Knee


Slovenský výrobca vie, čo obnáša dobrodružné jazdenie na horských bicykloch. Preto ponúka chrániče Rampart Knee vyrobené z polyuretánovej peny E3T, ktorá je mäkká, ale pri náraze stvrdne. Nízka hmotnosť spolu s oderuodolným zvrškom a silikónovými lemami predpovedajú pohodlné nosenie. Ochranu kolien dopĺňajú aj bočné výstelky. Dostupné sú v troch veľkostiach. Cena tohto produktu je na úrovni 68 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Ghost AMR 15L


Kompaktný batoh od Ghost je svojimi charakteristickými črtami určený na jednodňové kratšie výjazdy. Používať ho však môžete aj na bežné nosenie. Ergonomicky spracovaná zadná chrbtová časť drží pri výšľapoch a prepracované ramenné popruhy nezaťažia jazdca, ktorý sa môže spoľahnúť aj na bedrový upínací pás. Odolný materiál dopĺňa konštrukcia s hlavným vreckom. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 120 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Bezpečnosť na cestách - ohľaduplne voči iným, ohľaduplne voči sebe PR článok

Bezpečnosť na cestách - ohľaduplne voči iným, ohľaduplne voči sebe

Cítiť sa pri jazde bezpečne je dôležité – aká by to bola radosť z jazdy pri neustálom strese? Pomôcť sa jej dá oblečením, osvetlením, no aj aktívnymi bezpečnostnými prvkami.
Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu PR článok

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu

Bez prilby môžeš stratiť omnoho viac, než si myslíš. Určite nezanedbávaj jej nosenie nech už vieš jazdiť akokoľvek dobre a na akokoľvek bezpečnom mieste.
keyboard_arrow_up