Aj v roku 2020 stále v obraze vďaka WeLoveCycling

Nový rok prináša pre mnohých z nás rôzne výzvy. Niektorí možno chcú začať s cyklistikou, ostatní sa chcú v nej posúvať ďalej.

Aj stránky WeLoveCycling chcú v tomto roku ostať kvalitným zdrojom informácií pre nás všetkých, pre nás cyklistov. Či už ide o informácie zo série Škoda Bike Open Tour, novinky zo sveta profesionálnej cyklistiky či informácie pre „hobíkov“. Aj v roku 2020 vám WeLoveCycling budú ponúkať kompletný servis informácií zo športu, ktorý je číslo jeden pre nás všetkých. Na čo všetko sa môžeme počas nasledujúcich mesiacov tešiť? Pozrime sa na niektoré oblasti.

Škoda Bike Open Tour

Maratónska séria Škoda Bike Open Tour funguje už niekoľko rokov na území Slovenskej republiky. Počas týchto rokov sa stala miestom, kde sa stretávajú cyklisti rôznych vekových kategórií, výkonnostných skupín či pohlavia. WeLoveCycling ponúka všetky informácie, ktoré súvisia s týmito pretekmi. Pozvánky, reportáže, fotografie či videá, ktoré vám môžu priblížiť dianie na trati ale aj po pretekoch. Nielen to si môžete prečítať či prezrieť na dobre známom odkaze.


V tomto roku sa teda nemusíte báť o to, že prídete o informácie zo ŠBOT 2020. WeLoveCycling sľubuje pozvánky, reportáže, fotogalérie a rozhovory, ktoré sa týkajú tejto maratónskej série. Na tomto odkaze si môžete popozerať všetko, čo sa udialo počas minulého roka. A tento rok to nebude inak. Kompletný informačný servis tu máte vďaka WeLoveCycling.


Ostaňte v obraze

Niekedy sa počas mesiaca nestihneme ani zastaviť. Poriadne množstvo práce, starostlivosť o rodinu, nejaký čas pre seba, a na ostatné veci akosi neostáva čas. No ak ste fanúšikom cestnej cyklistiky, tak asi prahnete aj po informáciách z profi pelotónu. Čo sa udialo na pretekoch? Akú formu má Peter Sagan? Ako sa pripravia tímy na Giro, ktoré štartuje v Maďarsku? WeLoveCycling vám v roku 2020 všetko objasní.


WeLoveCycling na pravidelnej báze bude poruke vždy, keď si budete chcieť priblížiť najdôležitejšie informácie z pelotónu. Bude to už vďaka dobre známej Mesačnej desiatke, pripoja pravidelné týždenné súhrny z veľkých Grand Tour, určite nezabudnú ani na jednorázovky, v ktorých je Peter Sagan horúci favorit.

Ako príklad vám pripájame Mesačnú desiatku z konca decembra. Možno si poviete, že teraz je mimosezónne obdobie a nič dôležité sa nedozviete. No to nie je pravda. Poriadne množstvo správ máte aj v decembri. O čo viac to bude počas sezóny.
Ostaňte fanúšikmi stránky WeLoveCycling aj naďalej a neujde vám ani jedna dôležitá informácia, ktorá sa týka profíkov vo svetovom pelotóne.


... a mnoho mnoho ďalšieho

No nebude to len o tomto. Každý týždeň si môžete na stránkach WeLoveCycling nájsť obsah, ktorý pekne vyplní vaše dlhé chvíle pri cestovaní, pri šálke kávy alebo pri čakaní na vlak. Stačí si v smartfóne otvoriť webový prehliadač, zadať adresu a užívať si pravidelný príval článkov.

WeLoveCycling chystá rozhovory so zaujímavými ľuďmi, ktorí sa rôznym spôsobom angažujú vo svete cyklistiky. Či už to budú profesionáli z nášho cyklistického Slovenska alebo len hobby jazdci, ktorí sa vo voľnom čase venujú dvom kolesám a bicykel je ich vášeň. Aj predchádzajúci rok je dôkazom toho, že cyklistika prináša množstvo príbehov.

Či už to bola partnerka poloprofesionálneho cyklistu alebo skupina chalanov, ktorá vytvára a spravuje Košické cyklotraily. Na stránke WeLoveCycling si môžete nájsť samozrejme aj ďalšie zaujímavé interview. V roku 2020 sa teda môžete pripraviť na podobne zaujímavých respondentov. Kto to bude? Sledujte WeLoveCycling a všetko sa určite dozviete.


Dnes sme vám predstavili len malú časť toho, čo sa v tomto roku chystá na portáli WeLoveCycling. Sledujte pravidelne túto adresu a neujde vám nič, čo potrebujete vedieť zo športu, ktorý máme tak radi.

Zdroj fotografií: WeLoveCycling, Pixabay.com
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách PR článok

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách

Pre tento rok Suunto rozširuje modely hodiniek Suunto Race o ďalšie tri farebné variácie. Nájdeme medzi nimi modely s titánovou aj nerezovou lunetou. Nechýba ani novinka pre milovníkov hudby počas tréningu.
keyboard_arrow_up