Zdroj: Scott Serfas/Red Bull Content Pool

Predstavte si, že máte recept na zaujímavý produkt, ktorý dokáže nabudiť človeka v momentoch, keď už nevládze. Začnete ho vyrábať, založíte si firmu, ale zisťujete, že stále vyrábate len plechovku s nápojom.

Hovoríte si, nie je to málo ako podnikateľský plán? No sú ľudia, ktorí dokázali aj okolo jednej plechovky urobiť neuveriteľný príbeh. A čo je na tom najlepšie? Vďaka tomu vzniká každoročne množstvo skvelých akcií, videí, fotiek a článkov. Na stránkach WeLoveCycling sa stretávate pravidelne s rôznym obsahom, ktorý predstavuje Red Bull preteky, akcie, podujatia. Teraz vám prinášame prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré boli publikované na WeLoveCycling.

red bull
Fred Murray/Red Bull Content Pool

Red Bull vo svete

Pozrime sa napríklad na to, čo sa vo svete cyklistiky udialo v minulom roku z pohľadu Red Bull. BMX jazdec Kriss Kyle si zajazdil v Dubaji na tobogáne. Ale nedajte sa pomýliť, nebol tam na dovolenke s rodinou, nevystál si dlhý rad v aquaparku, ale vo veľkom štýle priletel a z vrtuľníka zoskočil priamo na strechu mrakodrapu.

Ak počas výjazdov radi fotíte seba alebo kamošov a dokážete urobiť dobré fotky v lese, na cestách alebo v bikeparku, skúste svoje práce prihlásiť do fotografickej súťaže Illume. Aj minulý rok sa vo viacerých kategóriách prezentovali fotografi z celého sveta a to čo nafotili, niekedy berie dych. Pozrite si niektoré fantastické fotky v článku RED BULL v roku 2019 – to najzaujímavejšie, čo sa vo svete udialo na stránkach WeLoveCycling.

red bull
Pavol Medovic/Red Bull Content Pool

Red Bull na Slovensku

Ani na Slovensku v ničom nezaostávame a slovenskí jazdci sa už nezmazateľne zapísali medzi svetové hviezdy Red Bull scény. Pozrite si, akú divokú minuloročnú sezónu mal Adam Rojček. Nevyhli sa mu pády a zranenia, ale zažil si aj chvíle slávy a jednu skvelú photostory v Maroku, z ktorej fotky nájdete v článku RED BULL so slovenskými jazdcami v roku 2019.

Na festivale Adrenalin film mohli diváci minulý rok vidieť slovenský film CTM Offline World. Je to pohľad na to, ako nás mobilné telefóny a internet niekedy okrádajú o čas a reálne zážitky. Tak si jazdci v tomto filme naplno užívajú svoj svet OFFLINE. Video sa točilo na Slovensku, v Čechách ale aj v Poľsku.


Red Bull seriály

Chcete si pozrieť bikerov, ktorí jazdia na neobyčajných miestach a robia bláznivé veci? Čo tak zajazdiť si cez visutý most či skočiť bungee jumping? Zaujímavým nápadom by bolo cestovať po tých najväčších svetových metropolách a na BMX skúsiť zopár trikov na miestach, ktoré na to neboli určené. Môže to byť celkom pekná zábava a poriadny adrenalín, čo poviete?

red bull
Laurence Crossman-Emms/Red Bull Content Pool

Toto všetko nájdete v článku RED BULL seriály – oplatí sa ich sledovať na WeLoveCycling. Tam vám prinášame niekoľko ďalších tipov na seriály, ktorých sledovanie vám rozhodne vyplní oddych a regeneráciu medzi výjazdami.

Je dobré, že Red Bull je nielen nápoj, ktorý nechýba v rukách bikerov, ale vďaka nemu zažívame veľké množstvo zážitkov a spoznáme zaujímavých ľudí. Zábava v podaní "Červeného býka" na stránkach WeLovceCycling pokračuje...

[Foto na úvode: Scott Serfas/Red Bull Content Pool]

report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
Malé okienko do MTB freeridu - čo to vlastne je?

Malé okienko do MTB freeridu - čo to vlastne je?

Na rozdiel od iných disciplín horskej cyklistiky, ktoré sa zameriavajú na rýchlosť alebo vytrvalosť, je freeride predovšetkým o štýle a technických zručnostiach. Ako to všetko začalo a kam sme sa za tie roky dostali?
Pozvánka: Birell BikeFest 2023 - nebude to len o bicykloch

Pozvánka: Birell BikeFest 2023 - nebude to len o bicykloch

Najväčší festival cyklistiky na Slovensku sa koná v „mekke“ tohto športu, vo Freeride Bikepark v Kálnici.
keyboard_arrow_up