Bikestorage - uskladnite si svoj bicykel na zimu bez obáv

Je to síce smutné, ale pre mnohých z nás prichádza koniec sezóny. Svojho dvojkolesového parťáka ale musíme niekam uložiť - čo však, ak by existovala úschovňa bicyklov?

Zaujímavý a predovšetkým praktický koncept vytvorila spoločnosť Bikestorage v Bratislave. Viacerí z cyklistov, ktorí žijú v metropole Slovenska, často nemajú príliš mnoho miesta pre bezproblémové odloženie bicykla. Predsa len, nejde o drobnosť a v jednoizbovom byte dokáže jeho neprítomnosť vytvoriť priestor možno aj pre vianočný stromček s darčekmi - to predsa za to stojí. Navyše eliminujete poznámky a otázky vašej polovičky ohľadne potreby mať bicykel doma.


Táto myšlienka určite nie je novinkou v tom zmysle, že asi každý si dokáže uvedomiť nadbytočnosť bicykla v zimných mesiacoch (ak ho, pravda, nevyužívate). To, čo je ale originálne, je skutočnosť, že bicykel máte uložený v bezpečí skladu s možnosťou doplnkových služieb. Nemusíte sa tak obávať nebodaj o ukradnutie z vašej pivnice alebo zo spoločných bytových priestorov. Takto je to vybavené jednou ranou na celú zimu a bez nadbytočných obštrukcií.

Uskladnenie a omnoho viac

Bikestorage teda ponúka prezimovanie vášho bicykla a je jedno, či hovoríme o lacnejších alebo drahších modeloch. Čo to teda konkrétne znamená? V prvom rade ide o dopravu zdarma - bicykel nemusíte demontovať a prenášať v aute. Stačí, ak vyplníte objednávku a prvým krokom bude práve bezplatná preprava od vás až do samotného skladu. Bicykel bude následne dôkladne nafotený, aby bolo jednoznačne isté, že bicykel dorazil do úschovne v danom stave. V cene je súčasne aj umytie bicykla. Počas dlhých zimných mesiacov sa všetka nečistota ponechaná na reťazi, ráme a iných častiach predsa len prejaví.


Samotné uskladnenie spočíva v uložení bicykla do špeciálneho stojanu v suchom, uzavretom priestore. Čerešničkou na torte je jeho prekrytie návlekom, vďaka čomu bude aj po mesiacoch státia bez jediného zrnka prachu. Samozrejmosťou je aj jeho doslovné uzamknutie pomocou zámku s následným uložením kľúča na bezpečné miesto. Priestor, v ktorom sa tieto bicykle nachádzajú, je naviac monitorovaný kamerovým a bezpečnostným systémom. Poistenie objektu je rovnako v cene.

Veľkým pozitívom je aj možnosť servisu, ktorý v závislosti od vybraného balíka služieb môže obsahovať základné úkony: dofúkanie kolies, dobitie batérie pri elektrobicykloch, dotiahnutie skrutiek predstavca, riadidiel, sedlovej objímky a prehadzovačky, spoločne s nastavením bŕzd a radenia. Ak však plánujete uskladniť bicykel na viac ako tri mesiace, v cene získate aj docentrovanie kolies. Najhodnotnejší balík sa spája s využívaním služieb nad hranicu šiestich mesiacov. V tom prípade získa váš bicykel nové lanká a bowdeny, rovnako aj premazanie väčšiny ložísk. Avšak, bez ohľadu na to, aký balík služieb ste si zvolili, Bikestorage pre vás vykoná diagnostiku bicykla - to znamená, že sa odborným okom pozrie na jeho stav a odporučí vám potrebné servisné úkony, ktoré váš stroj vyžaduje.


Cena za služby sa pohybuje nepriamo úmerne s dĺžkou využívania služieb. Inými slovami, čím dlhšie bude váš bicykel v bezpečí skladu, tým menší bude denný poplatok a tým výhodnejšie služby získate - napríklad aj spomínaný Prémiový servisný balík, ktorého hodnota je podľa Bikestorage 99 €. To sa už hádam oplatí.

Pre viac informácií a možností zadávania objednávok, prosíme, navštívte ich webové stránky na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Svetlá - vidieť a byť videný je základ bezpečnosti PR článok

Svetlá - vidieť a byť videný je základ bezpečnosti

Ako prilba patrí na hlavu, na bicykel patria svetlá. Zvlášť vtedy, ak jazdíte po cestách s premávkou alebo v „mestskej džungli“. Potrebujete ich? Môžete vyberať u nás.
Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Nešlo mi do hlavy, prečo chodia cyklisti v oblečení Isadore tak naľahko. Aby som to mohol vyskúšal aj na sebe, najprv som musel pochopiť ich tabuľku veľkostí.
keyboard_arrow_up