Novinky v oddelení okuliarov

Okuliare sú dôležitým doplnkom a nejde tu len o dizajn. Je to hlavne ochrana pred slnečným žiarením, vetrom, hmyzom alebo zradnými konármi, o ktorých sa často dozvieme až na poslednú chvíľu...

Shimano Equinox 4

Tieto okuliare sú všestranné najmä vďaka svojej fotochromatickej úprave. Už sa nemusíte trápiť pri prechode zo slnkom zaliatych chodníkov do tmavších častí lesa. Všetku prácu urobia tieto šikovné okuliare za vás. Špeciálna úprava skiel navyše zvyšuje odpudivosť vody. Nosová opierka je nastaviteľná, takže vám okuliare dokonale sadnú. Dodávajú sa s pevným puzdrom a vreckom, ktoré môžete použiť aj na čistenie. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Race Pro

Okuliare s vymeniteľnými sklami pre rôzne svetelné podmienky. Čierne sklá využijete počas jasného a slnečného počasia, hnedé počas šera, lebo majú schopnosť rozjasňovať a číre vás ochránia pre hmyzom a vetrom. Predĺžené bočné diely skiel majú odvetrávacie otvory proti zahmlievaniu. V balení nájdete tvrdé puzdro, obal z mikrovlákna, náhradné nosníky ako aj náhradné gumičky do straničiek. Cena sa pohybuje okolo 40 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Alpina Ram HVLM+

Okuliare s atraktívnym dizajnom oceníte, ak sa chcete odlíšiť. Vďaka technológii VARIOFLEX, sa sklá prispôsobujú intenzite svetla a vaše oči nebudú trpieť. Technológia Hicon výrazne podporuje kontrasty a vďaka tomu vidíte jasnejšie. Na to, aby dobre a pohodlne držali na svojom mieste, slúžia nastaviteľné nosníky. V neposlednom rade poteší úprava proti zahmlievaniu a to, že sú prekvapivo ľahké. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

BBB BSG-65 Fuse

Takmer nerozbitné okuliare vďaka materiálu Grilamid. Sklá sú dostatočne veľké, aby vám vo výhľade nič nezavadzalo. Navyše váš výhľad budú zlepšovať špeciálne umiestnené ventilačné otvory, ktoré zamedzujú zahmlievaniu počas jazdy. Dodávané sú s náhradnými sklami v dymovej, žltej a čírej farbe. Samozrejmosťou je nastaviteľný nosník. V ponuke sú viaceré farebné kombinácie, takže si určite vyberie každý. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Altitude Infinity Red

Športové okuliare, ktoré využijete nielen pri športe, ale pokojne si ich môžete dať, keď pôjdete do mesta na kávu. Sú dokonca vhodné aj pre vysokohorskú turistiku, vďaka odnímateľným postranným clonám, ktoré znižujú svetelnú intenzitu. Dobre držia na svojom mieste aj pri dynamickom pohybe či náročnej jazde na bicykli. Ramienka sú ukončené dierkami, vďaka čomu môžete okuliare poistiť špeciálnou šnúrkou či gumičkou proti spadnutiu. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Uvex sportstyle 228

Celorámové okuliare vhodné nielen na cyklistiku, ale v podstate pre väčšinu športov. Majú zrkadlové sklá a široké zorné pole, aby ste mali dobrý výhľad aj do strán. Dokonale vás ochránia pred UV žiarením, ale aj pred nepríjemným vetrom či hmyzom. Majú špeciálnu vrstvu Uvex Supravision, ktorá je odolná voči zahmlievaniu. Potrebné úpravy hravo zvládnete vďaka nastaviteľnému nosníku aj ramienkam. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Oakley Radar EV

Revolučný dizajn týchto okuliarov posúva hranice. Aerodynamický tvar a špeciálne ventilačné otvory prispievajú k vašej pohode na cestách. Špeciálny oblúk na spodnej časti skiel berie ohľad na takú drobnosť, ako je nepríjemné dotýkanie sa skiel vašich líc. Navyše majú väčší priezor na vrchnej časti. Rám je vyrobený z odľahčených materiálov, vďaka čomu nebude ani vedieť že ich máte na tvári. Cena sa pohybuje okolo 173 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Neon Arrow 2 Lenses

Ak vám pri výbere cyklistických okuliarov záleží aj na ich dizajne, tento model môže byť pre vás ten správny. Majú revolučný tvar, ktorý v kombinácii s dokonalým ventilačným systémom robí z týchto okuliarov ideálnu ochranu vášho zraku. Rám je vyrobený z Grilamidu, vďaka čomu sú odolné a veľmi ľahké. K zvýšeniu pohodlia pri nosení slúži aj mäkká gélová vložka na nosníku. Balené sú v pevnom puzdre spolu s praktickým vreckom. Cena sa pohybuje okolo 99 €, verzia s fotochromatickými sklami je za 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu PR článok

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu

Bez prilby môžeš stratiť omnoho viac, než si myslíš. Určite nezanedbávaj jej nosenie nech už vieš jazdiť akokoľvek dobre a na akokoľvek bezpečnom mieste.
Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom PR článok

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom

Všetkých nás spája láska k dvom kolesám. Okrem toho máme radi aj kúsky výbavy, ktoré neraz dokážu zachrániť výjazd alebo zdravie.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
keyboard_arrow_up