Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.

Garmin Edge 830 - 319,90 €

Garmin Edge 830
Vzhľadom na množstvo funkcií stále patrí medzi cenovo dostupnejšie modely od výrobcu Garmin. Vodotesnému telu dominuje farebný dotykový displej, ktorý dokáže zobrazovať mnoho navigačných, športových a zdravotných údajov. Zaujímavými funkciami sú tiež napríklad meranie dĺžky skokov v teréne či plynulosť jazdy. V balení sa nachádzajú aj rôzne držiaky, kábel či pútko. Dodáva sa s predinštalovanou cyklomapou Európy. MOC prístroja je 399,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

CTM STAGE: X - 30,99 €

CTM STAGE: X
Kompaktný spoločník na dochádzanie či jazdu mestom! Táto svetelná sada je zoskupením ideálnych vlastností pre cyklistu. Váži iba 29 g, ponúka svietivosť 30 lúmenov, čo zabezpečuje optimálnu viditeľnosť pre vás aj pre ostatných účastníkov cestnej premávky. S CTM STAGE X sa nemusíte starať o výmenu batérií, pretože je nabíjateľná cez USB. Pracovať dokáže v troch režimoch - stále svetlo, blikanie a smart režim, ktorý prispôsobí úroveň svietenia podľa okolia. MOC je 33,99 €. Nájdeš ju na MTBIKER shope.

FORCE Pure - 42,99 €

FORCE Pure
Ľahký pánsky dres od Force je vyrobený z príjemného a priedušného materiálu. Je ušitý v športovom strihu a nebude zbytočne plápolať vo vetre a brzdiť ťa. Priedušná konštrukcia na bokoch odvádza vlhkosť a udržiava tvoje telo v suchu. Tri zadné vrecká poslúžia na prepravu drobností, tyčiniek či gélov, ktoré potrebuješ mať pri sebe. Na tréning, výlet či preteky sa môžeš zladiť vďaka štyrom farebným variantom. Odporúčaná cena tohto dresu je 42,99 € a nájdete ho v našom MTBIKER shope.

Kellys DARE II - 69,99 €

Kellys DARE II
Prilba Dare II vyniká svojou hlbokou konštrukciou a veľkým šiltom. Vyrobená in-mold technológiou zaručuje nízku hmotnosť a stále maximálnu ochranu pre jazdcov v každej situácii. Antibakteriálne výstelky zaisťujú pohodlie a hygienu počas celodenných dobrodružstiev na trailoch. S FidLock zapínaním je ľahko a rýchlo nastaviteľná. DARE II je k dispozícii až v šiestich farebných variantoch, aby si ju zladil so svojím outfitom. MOC je 69,99 € a nájdeš ju na MTBIKER shope.

TATZE Contact - 52,99 €

TATZE Contact
Značka Tatze sídli v Tirolsku, kde sú ich produkty testované v drsných alpských podmienkach, a to znamená, že majú skvelú výdrž a odolnosť. Pedále Contact sú vybavené až 10 pinmi na každej strane, ktoré zaisťujú skvelú priľnavosť a kontakt tretry s platformou. Telo pedála je vyrobené z kompozitu zosilneného skleneným vláknom. Je pevné, zároveň tenké a ľahké, iba 359 g. Ložiská sú dostatočne utesnené a chránené pred vlhkosťou či nečistotami. Ich MOC je 78,99 € a nájdete ich na MTBIKER shope.

Shimano SH-XC100 - 60,99 €

Shimano SH-XC100
Cyklistických tretier sa netreba báť. Pocit z cyklistiky iba umocnia a ty budeš mať svoj bicykel ešte viac pod kontrolou, pritom budeš efektívnejšie prenášať silu z nôh do pedálov. Model SH-XC100 je prispôsobený pre dámy, no v ponuke ho nájdeš aj v pánskej verzii. Zvršok je vyhotovený zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná pre dostatočné odvetrávanie. Zapínanie na tri suché zipsy poslúži na prispôsobenie tretry na nohu. MOC začína na 75,99 €. Nájdeš ich v MTBIKER shope.

Lezyne Grip Drive HP M - 26,99 €

Lezyne Grip Drive HP M
Či už budeš jazdiť s kamarátmi, alebo sám, vždy je dobré mať pri sebe vlastné vybavenie. Kompaktná minipumpa od Lezyne sa zmestí pohodlne do batoha alebo kapsičky. Vyrobená je z recyklovateľných materiálov a ponúka až o 30 % väčšiu účinnosť ako pumpy podobnej konštrukcie. Integrovaná hadička ABS Flex je vhodná na galuskový ventil aj autoventil. Balenie obsahuje aj kompozitný držiak, ktorý jednoducho uchytíš pod košík na fľašu. MOC je 32,99 €. V troch farbách ju nájdeš u nás v MTBIKER shope.

Weldtite Bike Care Kit - 19,39 €

Weldtite Bike Care Kit
Očistiť a namazať, to zvládne hravo každý. Je to základ starostlivosti o bicykel, aby nám spoľahlivo a dlho slúžil. Ideálne na to poslúži súprava Weldtite Bike Care, ktorá obsahuje potrebnú cyklokozmetiku a nástroje. Nájdete v nej odmasťovač, kefu, handričky, utierky na kotúče a aj univerzálne mazivo, vhodné do rôznych podmienok. Po aplikácii zabezpečí nízke trenie, čím bude pohon vášho bicykla jednak tichší a viac chránený pred opotrebením. MOC setu je 24,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Viac výbavy pre tvoje začiatky na bicykli nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Náradie na servis doma aj v teréne PR článok

Náradie na servis doma aj v teréne

Či už plánuješ robiť servis bicykla doma, alebo neplánovane v teréne, polovicou úspechu je výbava. Tá rozhodne, či to bude hotové raz-dva, alebo „trápenka“ na niekoľko desiatok minút.
keyboard_arrow_up