Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?

Castelli PERFETTO RoS 2 WIND - 129,90 €

Castelli PERFETTO RoS 2 WIND
Perfetto RoS je medzi cyklistami už známy pojem. Je to skvelý spoločník do jarných nestabilných podmienok. Dá sa doplniť návlekmi, ak je chladnejšie. Ak fúka vietor, ochráni ťa predná vetruvzdorná membrána. Pritom však stále môžeš počítať s priedušnosťou typickou pre Perfetto a s ľahkosťou letného dresu. Je to kúsok oblečenia, ktorý sa nerád škatuľkuje, pretože je vhodný do rôznych podmienok a ročných období. Na výber je až päť farieb, MOC je 170 € a nájdeš ho na MTBIKER shope.


Sportful Bodyfit Pro - 60,99 €

Sportful Bodyfit Pro
Dres ako tento visí aj v šatníkoch cyklistov z profesionálneho pelotónu. Jeho strih je prísne priliehavý, aby ťa neoberal ani o jednu sekundu alebo watt. Je možné ho nosiť samostatne, ak je vonku teplejšie, ale zmestíte podeň aj termo oblečenie a využijete ho počas chladnejších dní. K dispozícii je v šiestich farbách, aby si ho zladil so zvyškom outfitu. Samozrejmosťou sú tri vrecká vzadu, reflexné prvky a obojsmerný zips. Zateplený dres nájdeš za MOC 109,90 € na MTBIKER shope.


FORCE SPIKE - 25,99 €

FORCE SPIKE
Dres s dlhým rukávom od českého FORCE je ideálny do teplôt okolo 15 °C, avšak s použitím vhodnej spodnej vrstvy ho využiješ aj počas chladnejších dní. Aby sa počas jazdy nevyťahoval, je vybavený protišmykovým pásom. Svoje cennosti, gély či tyčinky hravo odnesieš v jednom z troch zadných vreciek. Ak by sa tvoj tréning skončil až vo večernom šere, poslúžia ti pre bezpečnosť reflexné prvky. Vyrába sa v čistom čiernom dizajne alebo so žltými prvkami. Odporúčaná cena je 42,99 €.

ASSOS MILLE GT WIND C2 - 109 €

ASSOS MILLE GT WIND C2
Vesta je doplnok oblečenia, o ktorom si myslíš, že ho nepotrebuješ, kým ju sám nevyskúšaš. Je to maximálne univerzálny kúsok, ktorý má jednu hlavnú úlohu: chrániť trup. Či už to bude v rýchlom zjazde do údolia, pri skorom rannom výjazde, alebo ako rýchla ochrana, ak sa počasie zhorší. Mille GT od švajčiarskeho ASSOSu je vyrobená z nešuštivého materiálu v priliehavom strihu. Na chrbte je dostatočne odvetraná a váži iba 75 gramov. U nás ju nájdeš v čiernej, pieskovej alebo žltej farbe. MOC je 109,90 €.


SILVINI Gelo - 42,99 €

SILVINI Gelo
Ľahká a skladná bunda nezaberie v batohu či vo vrecku dresu veľa miesta, no dokáže ušetriť a ochrániť vaše zdravie. A to nielen na jar, ale v podstate počas celej sezóny. Je to základný univerzálny kus oblečenia, ktorý by mal mať každý cyklista vo svojom šatníku. Gelo je vetruodolná bunda s kapucňou ukrytou v golieri, s predĺženým zadným dielom, ktorý chráni pred spŕškou od kolesa a „slimfit“ strihom. Vybavená je aj reflexnými prvkami. Jej MOC je 75,99 € a nájdeš ju v MTBIKER shope.


VAUDE Moab Rain - 159 €

VAUDE Moab Rain
Bunda Moab Rain sa zíde všetkým dobrodruhom, ktorých ani dážď neodradí. Je ušitá z 2,5-vrstvovej membrány Ceplex Active s povrchovou úpravou Eco Finish, ktorá chráni pred vodou a nečistotami. Teplotu môžeš regulovať pomocou odvetrania v podpazuší. Spodný lem aj manžety sú nastaviteľné podľa vlastných potrieb. Jej strih je maximálne univerzálny. Môžeš ju vziať aj na turistiku do batoha, kde nezaberie veľa miesta. Odporúčaná cena je 199 €. Nájdeš ju v MTBIKER shope.

Leatt MTB Enduro 3.0 - 111 €

Leatt MTB Enduro 3.0
Strečové nohavice s pohodlným strihom sú priedušné a ergonomicky prispôsobené pre nosenie chráničov. Vrecká na drobnosti nájdeš na bokoch, vzadu aj na stehnách. Vyraz na traily alebo do bikeparku aj vtedy, keď nie je práve ideálne počasie. Povrchová úprava ťa ochráni pred kvapkami vody aj nečistotami. Nohavice sa ti odvďačia dobrým pohodlím počas celodenného jazdenia. V ponuke ich nájdeš v hnedej farbe „peanut“, modrej „denim“ a klasickej čiernej. Odporúčaná cena nohavíc je 129 €.


Roeckl Montalbo - 66,99 €

Roeckl Montalbo
Rukavice nabité technológiami z oblasti textilného priemyslu. Na dlani nájdeš odolný materiál DURADERO so silikónovou potlačou pre spoľahlivý úchop. Výplň XRD absorbuje až 90 % energie nárazov, pritom je mäkká a prispôsobivá tvojej ruke. Prstová časť je tvorená technológiou Rail Finger Cut pre lepšiu ochranu pred opotrebovaním. Vrchnú časť tvorí keprový úplet s neoprénovou vložkou s dostatočnou elasticitou a ochranou. Ich MOC je 66,99 €. Nájdeš ich v dvoch farbách na MTBIKER shope.

Viac vhodného oblečenia na vaše výjazdy nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výber dresov do prechodných podmienok

Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie na jar - funkčné a komfortné v jednom PR článok

Oblečenie na jar - funkčné a komfortné v jednom

Jar nám už pomaly klope na dvere a spolu s ňou aj oteplenie. Preto sa oplatí šatník doplniť o niekoľko kúskov.
keyboard_arrow_up