Výbava pre malých bikerov

Aj tí najmenší cyklisti ocenia dobre padnúci dres, či bezpečnú prilbu. Okrem toho je dôležité, aby ich jazda na bicykli bavila a stala sa koníčkom, nie utrpením.

Force Kid

Detské rukavice s celodlaňovými mäkkými výstelkami. Z vonkajšej strany sú protišmykové bodky. Vyrobené sú kombináciou troch materiálov – 85% polyesteru, 10% elastanu a 5% nylonu. Na palci podobne ako u dospeláckych rukavíc nájdete froté časť na utieranie potu z čela či z nosa. Nechýbajú reflexné prvky, ktoré sú najmä u detí skutočne potrebné, pretože oni si jazdu na bicykli v prvom rade užívajú a nemyslia na bezpečnosť. Cena sa pohybuje okolo 6 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Jami dezert

Tak to už funguje, že deeti jednoducho milujú sladkosti a rodičia im ich zakazujú. Aby ste svojim deťom nemuseli zakazovať a zároveň im mohli dať niečo, čo im bude zaručene chutiť, vyskúšajte tento dezert. Obsahuje vyvážený pomer bielkovín, sacharidov aj tukov. Nechýbajú vitamíny, ktoré každý malý športovec potrebuje dopĺňať. Príprava je jednoduchá, stačí vysypať do vody alebo mlieka a začať maškrtiť. Je vhodný pre deti od 5 rokov. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Craft Bike Junior

Cyklistický dres pre vašich malých cyklistov s dôrazom na detaily, aké nesmú chýbať ani na drese pre dospelých. Vyrobený je z príjemného materiálu s chladivým efektom a vďaka svojmu ergonomickému strihu perfektne sadne na každú postavu. Dres má elastické ukončenie, aby dobre držal na svojom mieste. Samozrejmosťou je veľké zadné vrecko a nechýbajú ani reflexné prvky, ktoré zvyšujú bezpečnosť. Cena sa pohybuje okolo 40 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Alpina Pico Flash

Prilba je vyrobená Inmold technológiou, ktorá jej poskytuje vysokú pevnosť a dobré prepojenie vnútornej a vonkajšej časti. Tvar prilby je v prednej časti predĺžený a vytvára tak šilt proti slnku a v prípade pádu poskytuje zvýšenú ochranu tváre. Má 15 ventilačných otvorov, ktoré sú v prednej časti prekryté sieťkou proti hmyzu. Vzadu nájdete praktickú blikačku, ktorá zvyšuje bezpečnosť vášho dieťaťa. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Rock Machine Racer

Ako už názov napovedá, prilba je určená pre malých pretekárov, ktorí nepoznajú nebezpečenstvo a smelo sa vrhajú aj z tých najstrmších kopcov dolu. Už od mala treba deti učiť, aby si obľúbili prilby a práve preto sú tieto modely v atraktívnych a veselých farbách. Prilba skvelo sedí na hlave a je jedno, akú farbu si z ponuky vaše dieťa vyberie, vždy budete mať istotu, že bude dobre viditeľné. Prilby sú vhodné rovnako pre dievčatá ako aj chlapcov. Cena sa pohybuje okolo 18 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Campioncino

Detský dres, ktorý nielenže vyzerá ako pre dospelého, ale je aj vyrobený z materiálov, ktoré nosia aj profesionáli. Prosecco Strada je funkčný materiál, ktorý perfektne odvádza vlhko, vďaka čomu sa aj vaše deti budú cítiť pohodlne a obľúbia si jazdu na bicykli. Je rozopínateľný po celej dĺžke vďaka kvalitnému zipsu YKK. Vzadu sú tri vrecká pre všetko potrebné ako mobil, kľúče či nejakú tú dobrú sladkosť na doplnenie energie. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Super Peter

Ak máte doma malého cyklistu a zároveň fanúšika komiksov, máme pre vás dokonalú kombináciu. Detský dres, ktorý komiksovou formou znázorňuje nášho slovenského cyklo hrdinu Petra Sagana. Dres má rovnaké vlastnosti ako model pre dospelých. Vyrobený je z elastického a priedušného materiálu Attack. Je celorozopínací s kvalitným YKK zipsom. Vzadu nechýbajú tri vrecká, ktoré sú dostatočne veľké. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

ALÉ Bimbo

Aj vaše deti chcú byť na bicykli oblečené štýlovo a zároveň funkčne. Tieto požiadavky spĺňa aj dres talianskej značky ALÉ, za ktorou stojí cyklistická legenda Eddy Merckx. Mikroperforovaná látka poskytuje pohodlie počas jazdy v horúcich dňoch, ale spoľahnúť sa na ňu môžetem aj keď je chladnejšie. Dres je určený pre deti od 8 do 14 rokov. Grafika celého dresu je doplnená nádhernými ilustráciami. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Jewel

Dres so strihom určeným skôr pre cestných cyklistov má zapínanie ku krku, ale zips je dostatočne dlhý, aby aj deti a tínedžeri vedeli účinne reagovať na okolitú teplotu. Materiál použitý na výrobu je z polyesteru. Má dve praktické vrecká vzadu. Vyrába sa v dvoch farbách – modrá vhodná pre chlapcov a ružová pre dievčatá. Vďaka pestrej grafike v tvare drahokamov budú vaše deti na cestách dobre viditeľné. Cena sa pohybuje okolo 37 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Polymer Knee Grom

Ako pri mnohých detských športoch, aj pri cyklistike sú pri páde najviac ohrozené kolená. Preto je dobrou voľbou mladým kaskadérom nasadiť kolenné chrániče. Tieto sú vystužené kevlarovými panelmi pre lepšiu odolnosť proti oderu. Sú ergonomicky tvarované, takže vašim deťom nebudú vadiť počas jazdy. Zakončenia majú protišmykový povrch, takže dobre držia na svojom mieste. Samozrejmosťou je aj pekné grafické spracovanie. Cena sa pohybuje okolo 40 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

S"COOL TaXXi Elite 2

Cyklovozík určený nielen na cyklistiku, ale využijete ho aj na iné druhy športu ako je beh, in-line korčuľovanie alebo turistika. Vďaka premyslenému pruženiu budú mať vaše deti komfortné cestovanie. O bezpečnosť sa postarajú päť bodové magnetické popruhy. Nechýbajú drobnosti ako je bezpečnostné svetlo, úložný priestor, umývateľná rohož či nastaviteľná rukoväť. Nosnosť vozíka je až 45 kg. Cena sa pohybuje okolo 600 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kids Ride Shotgun

Ak hľadáte detskú sedačku, ktorú by ste umiestnili na rám bicykla dopredu, tento model si obľúbite nielen vy ale aj vaše deti. Je to skôr sedadlo ako sedačka a skvelé je, že dieťa sa môže držať priamo riadidiel a mať pocit, že sa aktívne zapája do jazdy. Vhodná je pre deti od 2 do 5 rokov a inštalácia je skutočne jednoduchá. Detská sedačka, s ktorou budete mať len jediný problém – vaše deti z nej nebudú chcieť ísť von. Cena sa pohybuje okolo 155 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom PR článok

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom

Všetkých nás spája láska k dvom kolesám. Okrem toho máme radi aj kúsky výbavy, ktoré neraz dokážu zachrániť výjazd alebo zdravie.
Plášte do ťažkého terénu - spoľahni sa na grip PR článok

Plášte do ťažkého terénu - spoľahni sa na grip

Jarné podmienky sú spojené najmä s premočeným terénom. Na druhej strane sú tu disciplíny ako trail a enduro, kde je priľnavosť na prvom mieste. Máš správne plášte?
Výbava do náročného terénu - bezpečnosť aj štýl PR článok

Výbava do náročného terénu - bezpečnosť aj štýl

Zlepšovanie jazdy a jazdného štýlu občas vyžaduje aj pokročilejšiu výbavu - či už technologicky, alebo z hľadiska bezpečnosti. Tieto produkty preto určite neprehliadni.
keyboard_arrow_up