Unboxing: Liv Embolden E+ 2 - len pre ženy, ale na všetko

Ako by vyzeral univerzálny ebike pre ženy, aby sa jeho majiteľka mohla vybrať kamkoľvek sa jej zažiada? Zábavný zjazd, lesná cestička, kamenistá hrádza alebo dlažba a obrubníky v meste?

Giant to vymyslel dobre, pre potreby žien spravil zvlášť značku, takto je v ponuke poriadok a je prehľadná. Ženám nič nebráni, aby si vyberali bicykle a ebiky aj z ponuky štandardných modelov, viac ako označenie pánske bicykle by sedel prívlastok uni. Ale ak nájdu model v ponuke značky Liv, získavajú naviac aj dostupné veľkosti pre nízke postavy, užšie riadidlá, pohodlnejšie gripy, dámske sedlo a originálny lak, ktorý má lahodiť ich dobrému vkusu.

Špecifikácia


Unboxing

Už krabica je ladená vo farbe, ktorá aj z diaľky napovie niečo o obsahu. Tento odtieň fialovej je často aj súčasťou bicyklov Liv samotných.


Pri ebikoch nebýva zväčša veľa práce so skladaním, tu by si poradila aj šikovnejšia majiteľka.


Po odstránení obalov prekvapí, na pomery značky Liv, decentný dizajn v šedej farbe. Veď kto povedal, že každej žene sa musí páčiť len ružová. Určite si nájde svojich fanúšikov aj toto prevedenie.


Pri skladaní sa dá všimnúť veľa detailov a vychytávok značky.


Na svetle vyzerá ebike opäť trošku inak. Šedý rám sa vyrába vo veľkostiach pre postavy od 152 cm a je vyrobený z hliníka. Giant/Liv je známy aj ich dôrazom na detail, tu je to vidieť na ochrane spodnej rámovej rúrky.


Zadná stavba rámu pracuje s tlmičom RockShox so zdvihom 120 mm, od značky Suntour tu nájdete vidlicu so 130 mm, prevedenie vzduch. Komu by tieto hodnoty boli málo, siahnuť môže po modeli Intrique.


Motor Yamaha s úpravou a označením Giant, ktorý je na ebiku Liv. Táto koalícia znamená to, že sa spojili silné značky, aby budúcej majiteľke priniesli bezstarostné používanie.


Podľa toho, ako budete zaobchádzať s ovládaním motora, ktorý je zameraný na jednoduchosť, toľko vám vydrží batéria s kapacitou 500 Wh. Kto sa chce sústrediť na jazdu a nerieši režim pomoci, ten dá automatiku, až 6 senzorov riadi dávkovanie potrebnej pomoci.


Na výber máme z 10 prevodov, že to bude fungovať, zaručuje nápis na komponentoch Shimano Deore. Vodítko reťaze poteší, nielen dámam sa nechce špiniť so spadnutou reťazou,


Štvorpiestikové brzdy značky Tektro a kotúče v rozmere 203 mm zaručujú, že aj ustráchanejší zjazd v začiatkoch ebikerky nebude nepríjemným zážitkom kvôli slabšiemu brzdnému účinku menej robustného riešenia.


Takto vyzerá dámske sedlo, pre používanie hocijakého bicykla tak kľúčový komponent. Báť sa netreba plášťov so šírkou 2,4”, na lepší povrch ich stačí prifúknuť, v lese zaručia komfort a stabilitu. A vždy je pripravený pomôcť motor.


Hmotnosť ebiku pri veľkosti M. To pohodlie full ebiku za to stojí, z pivnice pomôže Walk Assist, na nosič auta nejaký gentleman.


Pri značke Liv je fajn, že pri menších veľkostiach ponúkajú aj veľkosť kolies 27,5”.


Na konci dňa zas iné svetlo a vy máte chuť si svoj Liv opäť cvaknúť.


Geometria


Cena a dostupnosť

Cena daného modelu je 3 249 €. Našu aktuálnu ponuku elektrobicyklov nájdete na tomto odkaze.

Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100 % nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Liv, to nie je iba Giant v „ružovom". Je to hlavne vývoj, založený na skúsenostiach profesionálnych pretekárok. Môže byť Pique 2 vstupnou bránou do sveta XC „fullov"?
Liv Pique Advanced – cross-country špeciál pre dámy PR článok

Liv Pique Advanced – cross-country špeciál pre dámy

Cross-country preteky sú čoraz komplexnejšia disciplína, no nielen tie – aj niektoré maratóny sú viac a viac náročnejšie. Prečo je nový Liv Pique Advanced schopný sa s nimi ešte lepšie popasovať?
Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Zažite rýchlosť v stúpaniach a úsmev na tvári dolu trailom. Pokojne aj niekoľkokrát po sebe. Dostatok výkonu a jazda plná zábavy sú hlavné rysy modelu Trance X E+ 3.
keyboard_arrow_up