Elektrické mestské bicykle - do obchodu aj na hrádzu

Mestské bicykle s elektrickou podporou môžu byť riešením na zápchy, aj večne obsadené parkovacie miesta. Na dochádzanie do práce, na záhradu, či vyvetrať po hrádzi, to už necháme na vás.

CTM eTerra 26”

Domáci výrobca CTM prichádza s elegantným, čiernozlatým, dámskym bicyklom eTerra. Jedná sa o model s motorom Bafang, zabudovaným v zadnom kolese. Výkon motora je 250 W. Batéria má kapacitu 576 Wh a je integrovaná do zadného nosiča. Dojazd sa pohybuje od 50 do 120 km. Sedem prevodov si hravo poradí s mestskými nástrahami. Tento ebike nájdete za 1 299,99 € u nás v MTBIKER shope alebo na stránke výrobcu.


Lapierre E-URBAN 3.4 B400

Francúzsky elegán pre dámy s kapacitou batérie 400 Wh a stredovým motorom Bosch Active má k dispozícii 8-prevodový systém od Shimana, rovnako aj hydraulické brzdy. Ovládanie stupňa asistencie, aktuálny stav batérie, dojazd a ďalšie informácie nájdete na displeji Bosch Purion na riadidlách. Predné a zadné svetlo sú v základnej výbave. Za cenu 2 399 € ho nájdete v MTBIKER shope alebo na stránke výrobcu.


Giant Explore E+ 3 GTS

Mestský elektorbicykel Giant pre pánov, v decentnej matnej zelenej farbe, je poháňaný motorom Yamaha. Batéria má kapacitu 500 Wh. Stúpania zvládnete bez problémov vďaka deviatim prevodom, no v prípade nevyhnutnosti vám pomôže pri tlačení „walk assist.” Vo výbave nájdete zadný nosič, osvetlenie, blatníky aj stojan. Cena tohto modelu je 2 999 €. Nájdete ho v MTBIKER shope, alebo na stránke výrobcu.


Orbea Kemen 30

Radi si cestu skrátite cez terén? Alebo predĺžite? Orbea Kemen prichádza s 29-palcovým modelom Kemen, obutým do plášťov s jemným dezénom, aby zvládol skratku cez pole či les. Motor Shimano EP8, 10 rýchlostí či vidlica Marzocchi Bomber vám umožnia vyraziť do terénu aj s trénovanejšími kamarátmi. To všetko v elegantnej zelenej farbe a doplnkami mestského bicykla. Cena tohto modelu je 3 999 €. Viac informácií na stránke výrobcu.


Rock Machine INT E500 Lady Touring

V neprehliadnuteľnom farebnom vyhotovení prichádza z Kopřivnic, z Českej republiky, dámsky model INT E500. Pohonná jednotka Shimano EP8 s výkonom 250 W a batéria schovaná v rámovej rúrke s kapacitou 504 Wh sú doplnené ďalšími spoľahlivými komponentami Shimano Deore. Na bicykli sú od výroby osadené blatníky, zadný nosič a svetlá. Cena tohto ebiku je 3 299 €. Viac info MTBIKER shop alebo na stránke výrobcu.


Kellys Estima 40 White

Pohodlný, dámsky, mestský bicykel s odpruženou sedlovkou, v peknom bielom vyhotovení, prichádza s motorom Shimano STEPS E5000 a batériou, ktorá má kapacitu 504 Wh. Spoľahlivých osem prevodov a hydraulické brzdy sekundujú základnej výbave v podobe blatníkov, stojana či zadného nosiča. Kellys Estima White nájdete v našom shope MTBIKER alebo na stránke výrobcu za cenu 2 299 €.


Canyon Commuter:ON 7

Nemecký výrobca prichádza s pánskym modelom Commuter:ON 7. Postavený na ráme, z ktorého je možné motor s batériou vybrať a máte tak k dispozícii „klasický" bicykel. Osadený dvanástimi rýchlosťami Shimano XT vás nezradí ani na kopcovitej cyklotrase. Pohon zabezpečuje motor Evation RIDE 50. Výrobca udáva dojazd 120 km. Cena tohto bicykla je 3 299 €. Viac informácií nájdete na stránke výrobcu.


Viac mestských elektrobicyklov, príslušenstva a informácií nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 

Podobné články

Mestské bicykle a elektrobicykle – pohodlne a štýlovo PR článok

Mestské bicykle a elektrobicykle – pohodlne a štýlovo

Nech už hľadáte dostupnosť, dizajn alebo len praktickosť, nabrať inšpiráciu môžete aj z nášho výberu klasických alebo elektrických bicyklov na jazdu nielen po meste.
Mestské bicykle - so štýlom na kávu aj do práce PR článok

Mestské bicykle - so štýlom na kávu aj do práce

Jazda mestom nemusí byť nudná. O tom ťa presvedčí aj naša ponuka štýlových bicyklov. Urobíš tak niečo nielen pre svoje zdravie, ale aj pre životné prostredie.
Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou PR článok

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou

Tritisíc eur je suma, za ktorú si už dokážeš zaobstarať naozaj slušný cestný bicykel. Aké modely stoja za zváženie?
keyboard_arrow_up